Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akkarin

Ferie zimowe

Polecane posty

Gość akkarin

Macie jakieś plany na ferie zimowe? Tutaj, na Śląsku zaczynają się już w poniedziałek. Ostatni dzwonek żeby gdzieś pojechać. A śniegu jak nie było tak nie ma. Jakieś pomysły?

Zima już idzie. Ma być prawie 10 stopni na minusie. Więc nie ma co się martwić o narty. Będą w tym roku :)

Gość Lilka0o0
Ferie zimowe z moimi dziećmi zawsze wybieramy się w góry opawskie - mało uczęszczane miejsce ale trzeba przyznać że własnie ten spokój sobie cenie poza tym ostatnio nawet dokupiłam fajny kask Kask Hlmt 300 visor biały w skicentrum.pl i naprawdę fajnie się prezentuje

Gość gość
Ja swoje maluchy zabieram do Białki Tatrzańskiej. Tam jest dużo stoków narciarksich dla początkujących, więc na pewno będziemy próbować nauczyć się jeździć na nartach na kilku stokach. słyszałam, ze w czarnej górze też są bardzo fajne. Do tego udało nam się zarezerować miejsca w pensjonacie http://dziubas.eu/, bardzo blisko kotelnicy białczańskiej

Gość gość
Ja podczas ferii wybywam pod Warszawę odpocząc od dużego zgiełku, nie mam zbyt dużo wolnego czasu dla siebie więc wybieram hotel wypoczyknowy http://www.uwitaszka.pl/ - od dwóch lat praktycznie zawsze jak tam jestem czuje się jak u siebie w domu

Gość gość
Chcę już sobie zaplanować ferie i stawiam na Białkę Tatrzańską. Problem w tym, że nie mam zupełnie namiarów na jakąś dobrą miejscówkę. Ktoś może polecić?

Gość gość
Od kiedy pamiętam to razem z rodzinką jeździmy do www.usorosa.pl . Jeśli interesują Cię super warunki w kompozycji z atrakcyjną ceną to koniecznie powinniście zajrzeć pod ten adres. :)

My jeździmy do Hotelu w Dosłońcu. Miła, rodzinna atmosfera, która sprzyja wypoczynkowi dla całej rodziny. Ja standardowo w SPA, a dzieci na animacjach, które i tak są w cenie. Gorąco polecam masaże Balijskie w wykonaniu rodowitej Balijki. Cenowo super bo co roku są fajne promocje na ferie, więc nie dość, że pobyt dla dorosłych jest tańszy to jeszcze dzieci do 10 lat mają pobyt gratis, a po 10 roku życia z dużą zniżką. Świetny wybór dla całej rodziny. Polecam.