Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusiaczek_23

Jestem załamana po tym co we wtorek pokazał mi chłopak

Polecane posty

Gość gość
jesteś jeszcze młoda i ułożysz sobie życie z innym który będzie na ciebie zasługiwał, bo ten na pewno nie zasługuje. Trochę poboli rozstanie, ale będzie ok z czasem.

Gość gość
to dawaj mu więcej pieniędzy a on bedzie wydawał na piwo z kolegami i panienki.BRAWO!!!

Gość gość
nie sciemniaj z tymi wyrzutami sumienia. po prostu szukasz pretekstu zeby z nim nadal byc. boze.... dziewczyno!

Gość gość
eetam, nie przesadzaj z tym dobtym serecem. on jakos nie myslal o tobie. nie powinien ciebie juz obchodzic jego los. gosc zasmial ci sie prosto w twarz, a ty sie jeszcze litujesz, siedzi teraz na piwie, czuje sie krolem zycia, wyrywa panny na fure, a ty - "tak mi go szkoda spakowac" nie osmieszaj sie, z reszta - zadzwon do rodzicow i im to opowiedz, ciekawe co ci doradza?

Gość gość
zaraz zaraz a skąd niby wóz za 40 tys? jakim cudem? rozumiem, że będzie go teraz spłacał bo przez rok nijak by na niego nie odłożył, nawet się nie dokładając do zycia. Teraz za to będzie spłacał i będzie miał jeszcze mniej kasy, czyli niejako ty będziesz się dalej dokładać do jego samochodu utrzymując go

Gość gość
16.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość to dawaj mu więcej pieniędzy a on bedzie wydawał na piwo z kolegami i panienki.BRAWO!!! Racja!

Gość gość
no i ty sie o faceta nie martw, oni zawsze sobie poradza, a szczegolnie takie cwaniaczki, spokojna glowa..

Gość gość
a jaką ma pracę? może ktoś wie ile na takim stanowisku się zarabia?

Gość tusiaczek_23
wcześniej miał bmw i sprzedał, bo mówił, ze kasa potrzebna, że nie ma pieniędzy, więc tamto sprzedał i kupił te na tamto zarobił kiedyś za granicą, szkoda mi tych straconych miesięcy i do tego jestem chora :(

Gość gość
a co ci dolega?

Gość gość
a mi ciebie szkoda bo jesteś głupia i naiwna! chociaż nie, Wcale mi ciebie nie szkoda!

Gość gość
no i ty sie o faceta nie martw, oni zawsze sobie poradza, a szczegolnie takie cwaniaczki, spokojna glowa..

Gość tusiaczek_23
mam astmę przewlekłą i mam częste ataki średnio raz dziennie w zasadzie nie powinnam sie stresować ;/

Gość gość
trzeba być osobą specjalnej troski, by kochać takie dno jak ten facet

Gość gość
zdrówka dla ciebie

Gość tusiaczek_23
myśle, ze jutro z nim porozmawiam i postawię sprawę jasno, że musi sie poprawić albo żegnam.

Gość gość
Hahahahaha ale cie zrobil. Placz i plac jak glupia bylas. Skoro i tak placisz za chate sama, spakuj jego rzeczy w worki na smieci, wystaw za drzwi, zmien zamki. Niech spiertala! Napisz ogloszenie, ze szukasz kogos na stancje ;) Moze ci sie ktos fajny trafi.

Gość gość
a ja napisałabym mu że to koniec i że go nie będziesz więcej utrzymywała. Ciekawe czy zadzwoni. Jeśli tak to może mu zależy, a jak nie to znaczy że ma cię gdzieś!

Gość gość
a ja mysle, ze ty postawisz sprawe jasno, on zrobi maslane oczka, a ty nadal bedziesz w czarnej d***e. miej jaja dziewczyno, bo on ich nie ma jak widac.

Gość tusiaczek_23
nie znajde nikogo na stancję bo to jest kawalerka przecież nie będe z nikim sypiała w 1 łóżku :/

Gość gość
eetam, nie pisz teraz nic do niego. po co, oleje to. nie ma sensu. inaczej sprawe zalatw, jak dorosly czlowiek, a nie jakimis gierkami z smsami

Gość gość
no ale on i tak jasno postawil sprawe, ze nie bedzie ci sie dokladac do mieszkania i zycia, bo nie ma kasy, bo kupil samochod. wiec nie rozumiem, po co masz go trzymac pod dachem? przeciez to wieksze koszty dla ciebie.

Gość gość
Dokładnie, walizki za drzwi. Inaczej będziesz dalej wykorzystywana. Jak nie chcesz płacić całego czynszu, to znajdź współlokatorkę. Da się.

Gość tedeess
BMW ?

Gość tusiaczek_23
nie wiem czy sie na to odważe, troche się boję samotności :/, jestem drobna kobitka w dodatku chora :( tak sobie myślę czy ktoś mnie będzie jeszcze chciała w wieku 27 lat ? wcześniej byłam sama 2 lata i strasznie sie czułam także nie wiem co gorsze :/

Gość gość
Moja znajoma mieszkala w kawalerce z kolezanka, mialy pokoj na pol przedzielony :P

Gość Werka 123
naiwazniejsze ze nie jestes z nim w ciazy. Zrob tak spakuj go lachy, wystaw walizke za drzwi i zmien zamek. Zablokuj go na fb, nk , gg i zmien numer telefonu. Powodzenia.

Gość gość
no tak, to siedz z darmozjadem. daj spokoj, 27lat? wlasnie teraz jest czas najwyzszy, zeby cos zmienic w zyciu. ale mnie wkurzac zaczelas takim mysleniem. dasz sie ponizac, wykorzystywac, bo boisz sie samotnosci? ty juz jestes samotna. i nawet nie masz szans, zeby to zmienic, bo on zamyka ci drzwi.

Gość tusiaczek_23
kupił porsze bokster takie małe 2 osobowe :/ Jutro z nim porozmawiam napewno może on zacznie sie coś dokładać bo j atak dłużej nie dam rady :(