Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusiaczek_23

Jestem załamana po tym co we wtorek pokazał mi chłopak

Polecane posty

Gość gość
hmmm

Gość gość
gosc perfidnie cie wykorzystal, a ty sie pewnie zastanawiasz czy odejsc

Gość gość
nie bądz głupia! serio, jesli chcesz z nim być tupnij nogą i niech teraz on wszystko opłaca skoro go stac! TY PLACILAS ZA NIEGO do tej pory, to teraz odmiana po 1 dla tego, ze on ma kase, skoro mial 40 tysi,a po 2 dlatego,że to jest facet i to on niby powinien byc głową rodziny! ale powiem Ci ze to jest mega niemęskie, zeby facet byl utrzymankiem i jeszcze tak dziecinnie rozrzucał kasę! i on mysli że jest mężczyzną, bo ma furę!!!!!! faceci tacy są! debile i idioci w dresikach z furami, a bez mózgu - 80% polskich mężczyzn!

Gość tusiaczek_23
płakać mi się chce :( jestem frajerką...

Nawet nie możesz być pewna ile on zarabia skoro tak Cię zrobił... A samochód rzeczywiście powinien być na Was oboje.

Gość tusiaczek_23
ja mu wspomniałam o tym, że teraz jego kolej to powiedział, że sie spłukał na autko i nie ma kasy :/

Gość gość
A samochód rzeczywiście powinien być na Was oboje. xxx w małżeństwie by był - ale wy wolicie być konkubinami i nie mieć prawa do niczego

Gość gość
no tak, biedactwo. tylko co ciebie to obchodzi. co zamierzasz zrobic?

Gość gość
czyli uznal bezczelnie, ze nadal masz go utrzymywac. niezly..

Gość tusiaczek_23
nie wiem co mam robić nic nie wiem łzy mi lecą po twarzy :( smutno mi jego nie ma pewnie pije piwo z kumplami i ma mnie w d***e :( i jeszcze sie ze mnie śmieje, a ja głupia zakochana :(

Gość gość
zapytaj go jak on widzi dalsze zycie z toba? zapytaj czy masz go utrzymywac. nazwij rzeczy po imieniu.

Gość tusiaczek_23
no powiedział mi "przecież wiesz, że nie mam pieniędzy bo kupiłem auto"

Gość gość
On cie w ogóle kochał dobrze cię traktował? troszczył się?

Gość gość
z kumplami to on teraz wyrywa młode dziunie na nową furę :D:D:D

Gość gość
Pewnie jeszcze do tego loda mu robisz? Jak to mówią - miłość jest ślepa

Gość gość
Po prostu Cie oszukał i wykorzystał egoistycznie. Radze dobrze zastanowić się nad tym typem bo jeśli on oszukując Cie dzień w dzień przez cały ten cały czas kiedy mieszkacie to sama widzisz teraz kim jest. Co innego jeśli zrozumie co zrobił i np. teraz wynagrodzi Ci to płacąc za wspólne Wasze rachunki przez rok. Ty w tym czasie odłożysz sobie tyle ile on. I to będzie fair. Nie fair będzie kiedy nie zrozumie tego, że Cię oszukiwał i kłamał będąc Twoim utrzymankiem. I wówczas ie będzie to przyszłościowy związek. Co innego gdyby kupił samochód i dla siebie i dla Ciebie. To jest związek. A inaczej to zachowuje się jak zwykły d**ek. I niech teraz mieszka w tym samochodzie przez rok.

Gość gość
nosz k****. Weźcie jej wytłumaczcie bo nie mam siły... jak co masz zrobic? Kopnij w d**ę dziada. jak go kochasz to sie szybko odkochaj i wyjeb go za drzwi!. Stac cie na to skoro wszystko ty musiałas opłacać! Jeszcze na tym zaoszczędzisz! To właśnie masz zrobić

Gość gość
no no, chyba oszalalas:) nadal zakochana? powinnas w mig sie odkochac, dziewczyno! nie widzisz, ze gosc ma cie totalnie gdzies? przeciez nawet na piwo cie nie zabral. ty jestes od dawania kasy i robienia za sluzaca. a on to panisko za cudze. krol zycia. daj spokoj. pakuj go i to juz, niech ma niespodianke jak wroci. a najlepiej to zabarykadowalabym drzwi, zeby nie wszedl do domu. niech sobie radzi cwaniaczek. a rzeczy - niech odbierze w umowionym terminie. mieszkanie jest na ciebie, wiec on nie ma prawa nim przebywac:)

Gość gość
wystaw mu walizki przed drzwi i powiedz, że jak cię kocha to najpierw niech sprzeda auto i wynagrodzi ci te twoje oszczędności i żywienie go,Albo niech c**** prostu zwróci za utrzymywanie go. będzie w szoku jak zobaczy po powrocie walizki przed drzwiami. miej swoją godność dziewczyno!!!

Gość tusiaczek_23
sama już nie wiem czy mnie kochał czy kocha mówił, że tak, był miły szarmancki, dobry w łóżku, no ale kto to wie poza nim czy on mnie kocha ? ja go kocham napewno i teraz bardzo cierpie przez niego bedę płakać całą noc dopiero teraz do mnie wszystko dochodzi.

Gość gość
Po prostu Cie oszukał i wykorzystał egoistycznie. Radze dobrze zastanowić się nad tym typem bo jeśli on oszukując Cie dzień w dzień przez cały ten cały czas kiedy mieszkacie to sama widzisz teraz kim jest. Co innego jeśli zrozumie co zrobił i np. teraz wynagrodzi Ci to płacąc za wspólne Wasze rachunki przez rok. Ty w tym czasie odłożysz sobie tyle ile on. I to będzie fair. Nie fair będzie kiedy nie zrozumie tego, że Cię oszukiwał i kłamał będąc Twoim utrzymankiem. I wówczas ie będzie to przyszłościowy związek. Co innego gdyby kupił samochód i dla siebie i dla Ciebie. To jest związek. A inaczej to zachowuje się jak zwykły egoistyny d**ek jakich jest wielu.

Gość gość
a jakie to ma teraz znaczenie? no jakie? ty sie nawet nie zastanawiaj, bo szkoda czasu na dziada bez honoru. i dlaczego jeszcze go nie pakujesz? he?

Gość gość
chyba trzeba toba potrząsnąc! autorko jesteś dla niego zwykłą zapchajdziurą i od utrzymywania go.On ma cie w d***e i wątpie żeby cie kochał....

Gość gość
Szoook Teraz pije piwo z kumplami i śmieje się, że zarobił na Tobie.... Szoook

Gość gość
nie badź dziamdzia

Gość gość
znam to! mój facet ciągle twierdził że nie ma pieniędzy ciągle wyciągał ode mnie... ale na "używki" z kolegami miał... skończyło się tak, ze ja zostałam z długami a on bawi się w najlepsze z nową panną.. szkoda czasu na takiego. nigdy cie nie będzie szanował skoro już cię oszukuje

Gość tusiaczek_23
wiecie co ja nie mam serca go spakować i kazać mu sie wyprowadzić poprostu nie mam :( miałabym wyrzuty sumienia za miękkie serce mam chyba.

Gość gość
będzie go idiotka utrzymywała, dopóki sam jej nie pogoni - moja siostra też jest taka durna - utrzymuje gogusia już czwarty rok!!! on sobie kasę odkłada, zdradza ją a ta go dalej koooooooooocha! wszyscy się z niej śmieją a ona go jeszcze broni i tłumaczy, że z pracą dzisiaj ciężko, a facet ma w d***e i ją i pracę!

Gość gość
ja rowniez doradze ci abys zabrala sie za spakowanie go i wystawienie jego rzeczy za drzwi. niech spi w samochodzie. kochana, ile ty masz lat? ja mam 31 i wiele przeszlam przez facetow i tez rozne takie akcje mialam. spakoj go i domagaj sie zwrotu pieniedzy za to, ze go utrzymywalas. jest oszustem podlym.

Gość gość
Przyznaj się nie chcesz go zostawić !.......... Masz dziś doła, bo kupił brykę i poszedł z kumplami na piwo (na to pieniądze ma?)a Ty......? siedzisz sama w domu. Użalasz się nad sobą, a jak wróci............ to C**przejdzie i znów będziesz mu gotować obiadki płacić rachunki, aż któregoś dnia powie, że za mało pieniędzy zarabiasz bo na paliwo nie starcza, umowa mieszkania wygaśnie, a chłopczyna znajdzie sobie nową sponsorkę, a Ty zostaniesz z pustą kieszenią i ze złamanym sercem, ale to Twoje życie i zrobisz jak będziesz chciała. :(