Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pokolenie facebooka

Polecane posty

Gość gość

jak oni mnie wkurzają

Gość gość
pokolenie wielkogłowych łysych z krótkimi tułowiami, długimi kończynami, bladymi, z zaburzeniami osobowości - oto cyber-pokolenie przyszłości

Gość gość
ja też nie mam konta, ale jak słyszę w pociągu że ktoś zaczyna dzień od fejsa, albo fejs to fejs tamto to mnie to wkurza. czy ta młodzież nie ma nic innego do roboty. juz w podstawówce tylko o fejsie gadają. ostatnio słyszałam jak jakaś gówniara mówiła do drugiej (z 10l miały) że założyła sobie fejsa a rodzice nic nie wiedzą bo jej na to nie pozwolili. szok. ciekawe co tam zamieszcza. a potem się dziwić że 12l zaszła w ciąże albo jeszcze cos innego.

Gość gość
banda tępaków

Gość gość
ja tez nie mam konta, i jak slysze tych ludzi ze im się zycie toczy na fejsie i kto kogo lajkowal to mi się noz w kieszeni otwiera.

Gość gość
Guzik wiecie, są ludzie, którzy wykorzystują to do przekazywania informacji i nie chodzi mi o takie, że poszedłem do wc, czy jestem na zakupach.

Gość gość
jakich informacji? że byłam z tym i tym, a ten lepszy w łóżku. pomyśl zanim napiszesz

Gość gość
fejsbuk to dno

Gość gość
Fejsbuk jak każdy inny portal społecznościowy ożywiają nie lalki a żywi ludzie, chociaż narzędzie jest wirtualne. Znam kilka fajnych stron w tym historycznych, z których można się bardzo dużo dowiedzieć i popatrzeć na niezwykłe zdjęcia czy inne pamiątki. Tylko od człowieka zależy w jaki sposób chce i będzie korzystać z dostępnych narzędzi.