Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka111

8 9kg zdrowy tryb zycia

Polecane posty

Gość zuzka111

hej dziewczyny! dzis pojawila sie opcja wyjechania na wakacje do bulgarii z chlopakiem i znajomymi ( w tym dwiema chudymi laskami ) jestem osoba ktora przewaznie nie miala problemu ze swoja tusza. do tej pory spedzilam juz dwa razy wakacje z chlopakiem, nie wstydze sie przed nim mojego ciala. jednak ostatnio zaczelo mi to przeszkadzac mam 20lat, 173 cm wzrostu , a moja waga ciagle waha sie miedzy 69-73 , zalezy od dnia.. najwiekszym moim problemem sa nogi! , brzuch nie az tak , bardziej boczki. mam masywna postawe. mamy 16 styczen, na wakacje wyjezdzamy pod koniec sierpnia, czyli mam 7 miesiecy. czy jest mozliwe zrzucenie 8-9 kg przy rozsadnym trybie zycia? codzienne cwiczenia : 2x tydz mel b, 2xtydz basen, 2xtydz bieganie, codzienne brzuszki, squaty, deski, i inne przerozne cwiczenia.co do cwiczen zastanawialam sie jeszcze nad insanity, kto zna , ten wie jakiego rodzaju sa to cwiczenia... planuje tez krecic hula-hopem z wypustkami, chociaz jest dla mnie bardzo monotonne cwiczenie ... w zakresie zywnosci chce wykluczyc slodycze ( nie mam z tym problemu, w kazdy post i adwent z nich rezygnuje ) , fast-foody , dodac do mojego jadlospisu produkty razowe, light, duza ilosc warzyw i owocow, nic gotowego, jesc w malych ilosciach ale czesto, do godziny 18 i pic duza ilosc wody i zielonych herbat , ktore uwielbiam. czy przy takim stalym trybie, bez zadnych glodowek i masywnych cwiczen dam rade? aktualnie mam rozszezony zoladek do granic mozliwosci , bo pochlaniam co mi wpadnie w rece;D moja aktywnosc fizyczna jest srednia-mala. aktualnie studiuje, nie prowadze siedzacego trybu zycia, duzo chodze, malo spie. doswiadczone, prosze o rade, pozdrawiam! :)

Gość gość
daaaasz !

Gość gość
ja bym sie z tymi cwiczeniami ograniczyla do 3-4 razy w tygodniu po 30-45 min cos bardziej intensywnego tak zebys sie spocila np bieganie ale interwalowe + basen mysle ze wystarcza + dieta MŻ. Chyba ze sywierdzisz ze to za malo osobiscie wiem po sobie ze jak sie z grubej rury zaczyna to sie szybko odpuszcza