Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu test negatywny co mi jest

Polecane posty

Gość gość

Witam... Mam 23 lata... Zawsze mialam nieregularne okresy... Pozniej zaczelam stosowac tabletki antykoncepcyjne novynette... Bralam je okolo 3 lat i wszystko bylo ok :) przeslalam je brac w marcu 2013... Przez pierwsze pare miesiecy po odatawieniu tabletek okres mialam regularny(29-30 dni)... Jednak pozniej zaczal sie wydluzac do 35 a nastepny 39 dni... Ostatni okres zaczal mi sie 1 grudnia i do dzis ani sladu nastepnego okresu wychodzi wiec juz ponad 45 dni... W ciazy nie jestem gdyz nie uprawialam seksu... Wprawdzie piescilam sie z narzeczonym ale musialby to byc wielki zbieg okolicznosci, na wszelki wypadek zrobilam test i wyszedl negatywny... Co mi jest? Czy brak okresu moze byc jeszcze spowodowany przyjmowaniem prawie rok temu tabletek hormonalnych? Czy to moze byc jakas choroba? Czy jesli pojde do zwyklego lekarza rodzinnego to on zleci badania krwi takie jak ginekolog ( do ginekologa termin wizyty na kwiecien :/) co robic? Dodam tylko ze od jakies dwoch tygodni kreci mi sie i mam zawroty glowy... Dodatkowo strasznie chce mi sie spac, jestem caly czas zmeczona i oslabiona... Czy ktos wie co mi jest?

Gość gość
może wróciły do ciebie problemy które miałaś przed braniem tabletek. Tabletki wbrew opiniom niektórych nie leczą nieregularności, tylko odwlekają te problemy w czasie. jeśli okres się nie pojawi to powinnas się zgłosić do lekarza żeby cię przebadał. Może coś z hormonami nie tak.

Gość gość
Bylam u lekarza rodzinnego, zlecil badania tarczycy lecz nie wiem czy to to :/