Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka33333

Czy warto decydować się na dziecko

Polecane posty

Gość majka33333

kiedy nie mam pewnej pracy, własnego mieszkania, żadnego wsparcia ze strony rodziców, mam z partnerem 5 tys łącznie, ale boję się, że to nie starczy. Chcielibyśmy kupić mieszkanie - kredyt. Boję się, ze któreś z nas strac**pracą i co wtedy? Wiem, że nie ma w życiu nic pewnego, a czas ucieka. Raczej się nie zapowiada, że moim życiu się coś polepszy. Mieszkamy w małej miejscowości i nie ma tutaj jakichkolwiek perspektyw na lepszą przyszłość. Nie chcę żeby moje dziecko biedowało. Chcę mu zapewnić to, czego ja sama nie miałam, czyli dom, szkołę, wykształcenie. Odpuścić sobie i żyć bez dzieci?

Gość gość
lepiej odpusc

Gość gość
Wiesz co ? Gdyby tak kazdy myslał to za 25 lat nie bedzie juz 25 latkow .:-D

Gość gość
za to będzie masa sfrustrowanych zagonionych 45 latków

Gość gość
i jełopow kochających dzieci bardziej od współ.

Gość gość
Zrob sobie dziecko, bo potem bedzie jeszcze gorzej, a zobaczysz ze dziexko to twoja jedyna bliska osoba, zostaniesz sama na starosc

Gość gość
Lepiej nie, bo bedzie wojna

Gość blekitka
ile masz lat?

Gość gość
Zrob sobie dziecko, bo potem bedzie jeszcze gorzej, a zobaczysz ze dziexko to twoja jedyna bliska osoba, zostaniesz sama na starosc xxx ja jebię...dzieci są własnie dla takich ludzi, mających kompleksy i nie umiejących wchodzić w żadne relacje, dziecko najważniejsze, a potem tragedia, bo się chce ożenić i zaczynają się stereotypowe problemy

Gość gość
Powiem ci ze jestem starsza , potrafie wchodzic w relacje, natomiast wiem ze na nikim nie mozna polegac, nawet maz moze cie kopnac w d**e, przyjaciele sie odwroca, a dziecko zawsze ci zrobi herbate w chorobie, pomoze, porozmawia. Nie wiem co w tym zlego

Gość gość
to, że nie powinno ludzie nie powinni zwierzać się dzieciom, za wiele chcą od tej relacji z dzieckiem, inwestują całe swe pokłady przyjaxni, miłości i potem każda inna relacja wydaje im się błaha facet jest tylko od seksu, bo i tak ufa się dziecku i dziecko się woli

Gość gość
a póxniej zwalają wszystko na małzeństwo, że nie warto, bo są rozwody a sami do nich doprowadzają, inwestując swoje zasoby we wszystko, lecz nie w związek

Gość gość
Doroslemu dziecku jak najbardziej mozna sie zwierzyc, poza tym popatrz, niektore z tych kobiet znanych ktore umieraly na raka, wlasnie te ostatnie chwile spedzaly z dziecmi, to one sie nimi opiekowaly, nie znajomi, nie maz. Po prostu ludzie sie odwracaja w takich chwilach a i chora osoba nie chce obcych widywac