Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upiorna zeszła noc

Polecane posty

Gość gość

Miałam beznadziejną noc. Śpimy z męzem przy włączonej lampce nocnej-bo mamy małe dziecko i tak jest przyzwyczajone:P No i w nocy miałam koszmar z ciemnością-uczucie lęku itp, nie oświetlona droga, jechałam samochodem, spieszyłam się na pociąg, który mi uciekł i zostałam sama na pustym ciemnym peronie--- przebudziłam się nagle. Godzina 02.15. Zamknęłam oczy by znowu usnąć i przez zamknięte powieki zaobserwowałam, że zrobiło się w pokoju ciemno i za chwilę światło się znowu zapaliło. I słysze głos męża- widziałaś, widziałaś, światło samo zapaliło się i zgasło! On obudził się chwilę przede mną-też miał sen o ciemności, że byliśmy sami w opuszzonym ciemnym budynku. Jak się przebudził nagle-w pokoju było zupełnie ciemno (a zawsze zostawiamy na noc lampkę) Opowiadał, że zdziwił się ze jest ciemno i wtedy światło rozbłysło by za moment zgasnąć. Zgasło na dwie minuty i znowu się zapaliło- wtedy obudziłam się ja. Dziwne ze oboje obudzilismy się nagle i oboje mielismy sny o ciemności:O Boję się:O mieliscie takie zdarzenia w nocy, czy słyszeliscie? zadzwoniłabym do elektrowni zapytac czy mieli przerwe wdostarczeniu energii elektrycznej,ale wezmą mnie za świra:O

Gość gość
pewnie wszyscy śpią dobrze:O pozazdrościć

Gość gość
Ja miałam tak samo. I pies wył strasznie w nocy. To znak, że coś strasznego się niebawem stanie.

Gość gość
opowiedz więcej

Zapewne prądu nie było przez chwilę, albo jakieś przepięcie poszło czy coś :) nie ma czym się przejmować. U mnie w bloku czasami nie ma światła przez kilka sekund i np. tylko zegar się zeruje, a reszta tego nie zauważa. Zdarza się też, że lampa się zapali ale to przez włącznik bo jakieś spięcie w środku ma :) wszystko da się wytłumaczyć.

Gość gość
A ja myślę że to duchy,złe moce,czy jak je tam nazwać. Nie lekceważyłbym tego zdażenia.Udaj się do najbliższego kościoła,zmów modlitwę i daj księdzu kopertę z pokaźną kwotą.To powinno załatwić sprawę

Gość gość
e, bez jaja proszę. Kasa tu sprawy nie załatwi.:P