Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wizyta w nowym domu

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie jak to powinno byc, znajomy wybudowal sobie nowy dom, wprowadzil sie z rodzina i juz po krotkim czasie organizowal swoje urodziny. Jako zaproszeni goscie przyszlismy, zlozylismy mu zyczenia i powstala dziwna sytuacja bo nie oprowadzil nas po domu, nie powiedzial ani slowa, wygladalo tak jakbysmy juz byli u niego kolejny raz. Ja tez nic nie mowilam czy fajnie sie urzadzili czy nie, bo juz sama zwatpilam jak to jest, czy gospodarz powienien pierwszy cos powiedziec. Pozdrawiam

Gość gość
Trzeba było pochwalić dom.

Gość gość
A gift do nowego domu przyniesliscie? Czy tylko urodzinowy :D

Gość gość
ale macie problemy...maskara

Gość alleksandra_32
ja oprowadzalam po swoim domu, z tym ze robilam to tak na chlodno.. zeby ktos nie pomyslal o przechwalaniu czy snobizmie..

Gość gość
Może n7e urządził się do końca? To jakiś bliski znajomy? Trzeba było zapytać czy nie pokaże domu. Ja oprowadzalam ale to bliscy znajomi i sami wszędzie chcieli zajrzeć :-)

Gość gość
Kurcze ja po nowym domu to tylko rodzine oprowadzalam.znajomych zaprosilam na imprezke i tyle to co mieli zobaczyc to sami zobaczyli. Moze w pl jest inaczej? Ja mieszkam w niemczech tu jak ktos z znalomych kupuje dom to nikt go specjalnie nie oprowadza

Gość gość
No wlasnie to jest bardzo bliski znajomy i nie spodziewalam sie ze powstanie "taka" sytuacja.

Gość gość
pierwszy raz spotykam się z czymś takim

Gość gość
A co gości ma obchodzić jak ma urządzoną sypialnię i kuchnię??? Zaprasza ich przez hol do salonu czy jadalni i to dla gości akurat

Gość gość
Nie chodzi o to zeby wtykac wszedzie nos ale zeby chociaz powiedziec jakies slowko, bedac wtedy na imprezie urodzinowej nawet nie wiedzialam gdzie jest lazienka (ale to tylko taki szczegol)

Gość gość
sama napisałaś, że zaprosił na urodziny a nie na parapetówę. ale jakby był dobrze wychowany to przynajmniej by zapytał czy chcecie obejrzeć dom.