Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grube łydki

Polecane posty

Gość gość

Od ilu centymetró mozna mówić o grubych łydkach- wzrost 163, budowa mocna?

Gość gość
od jakichś 40 cm

Gość gość
ja mam 40cm... draamat.

Gość gość
Ja mam 175cm, łydki 32-33cm i czasem mam problem żeby zapiąć kozaki zimowe, więc uważam że takie łydki są już grube. Najlepszym rozwiązaniem są zabiegi liposukcji ultradźwiękowej, są bezbolesne, wystarczy jeden zabieg w tygodniu przez 6 tygodni.

Gość Tylkoniemostowiakowie
Ja mam nogi jak Minka Kelly, wygooglujcie sobie, naprawdę dramat. Jestem bardzo szczupła u góry, wysportowana jak mało kto, dobrze się odżywiam, piję dużo płynów, herbatki przeciwko gromadzeniu wody w organizmie, przeszłam 15 zabiegów endermologii. Łydki nic, jak ta Minka Kelly. Poszukam czegoś o tej liposukcji ultradźwiękowej, ale wiem, że ta klasyczna jest bardzo inwazyjna i niebezpieczna, mało popularna w naszym kraju. Łydki się ciężko operuje, bo jest tam mnóstwo naczyń i powikłania po takich zabiegach są częste, więc lepiej mieć nie tylko 15 tys. na samą operację, ale drugie tyle na wszelki wypadek. Praktycznie nigdy nie chodzę w spódnicach, a w spodniach moje nogi też pozostawiają wiele do życzenia. Nadrabiam obcisłymi bluzkami, bo mam pięknie wyćwiczony brzuch i talię osy, ale te nogi mam jak kłody. Sport tylko trochę poprawił ich wygląd.

Gość Tylkoniemostowiakowie
Dodam tylko, że łydki mam wielkie nie od sportu, bo mogę w palce wziąć tłuszcz, nawet na dole, przy samej kostce, a taki ściśnięty tworzy grudy, czyli to de facto cellulit. Po prostu masakra, nie pozostało mi nic, jak się z tym pogodzić, albo za parę lat, gdy uniezależnię się finansowo od rodziców (zakładając, że w tym kraju jest to w ogóle możliwe), zaryzykować zabieg.

Gość gość
gościu z 13:19- puknij się w głowę. Takie łydki, jakie ty masz to patyki a nie grube łydki. To poważny temat a ty wyskakujesz z takimi bzdurami. Ja też mam grube łydki, ogólnie mocna budowa łydek, grubsze kostki. Reszta ciała szczupła. Ćwiczę trochę, żeby poprawić ich wygląd choć i tak wiem, że cudu nie będzie.

Gość gość
o, też mam właśnie takie nogi jak ta Minka Kelly czy jak jej tam. Takie jakby napuchnięte, bez ładnego kształtu, mocne, grubawe. Fajnie wiedzieć, że nawet znane osoby mają podobny problem.

Gość gość
19.01.14 gość To jak wytłumaczyć to, że kozaki się nie dopinają, brakuje jakieś 1-1,5 cm

Gość gość
ja mam 33 cm w łydce i nie mam żadnych problemów z kupnem kozaków

Gość gość
widocznie przymierzałaś kozaki dla jakichś anorektyczek, nie wierzę ci że nie możesz się dopiąć w zwykłych kozakach. Moje koleżanki ze szczupłymi łydkami nigdy nie miały problemów z kupnem kozaków. Szlag mnie trafia jak panna z obwodem w łydkach 33 cm narzeka, że są grube. Przecież to patyczki :o. To jest po prostu bezczelne.

Gość Gonia 25
Jestem normalnej postury, nie jem śmieciowego jedzenia, chodzę na zumbę, ale na moich nogach i tak jest cellulit. Stosowałam różne kremy wyszczuplające, domowe masażery- bez efektu. Wybrałam się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, wreszcie nie wstydzę się swoich nóg.Jak wygląda zabieg widać na filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Super efekty. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość kosmetyczka 24
Jestem normalnej postury, dbam o dietę, od czasu do czasu ćwiczę, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Sporo wydałam na kremy wyszczuplające, rolki masujące- i nic. Jakiś czas temu zdecydowałam się na zabieg endermologii. Jestem zaskoczona, wreszcie nie wstydzę się swoich nóg. Polecam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=tKrUgjT3LDw Polecam. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość Mrowka 26
To może się wam przydać znalazłam ciekawą wyszukiwarkę salonów z depilacją laserową. Jest możliwość wyszukiwania po różnych miast. Działa bardzo prosto. Trzeba tylko wpisać miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to znaleźć gabinet z depilacją laserową. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/

Gość Ewix 22
Jest taki blog http://depilacja24.pl/ i porównują tam wszystkie rodzaje depilacji. można sobie poczytać jaki zabieg wychodzi skuteczniej