Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tebi

Prawda o związkach Polek z murzynami

Polecane posty

Gość Tebi

Witam chcę podzielić się moimi obserwacjami. Może i w UK z czarnymi wiąże się brzydota, lecz tutaj w Warszawie każdy murzyn ma dziewczynę blondynkę o super figurze, która się dobrze ubiera, taką ślicznotkę, widocznie lecą na jeden typ urody. I żaden z nich nie jest przystojniakiem, super wysokim facetem. Jak widać najlepszy towar podbierają wam przeciętni czarni. Jak się z tym Polacy czujecie? Jak obdarci z dumy i godności? Na waszych Polkach należy już postawić krzyżyk.

Gość dywanem w morde
zartujesz? z murzynami chodza brzydkie na ogół otyłe laski, blondynki przeważnie. 90% . pozostałe 10% wybiera bo lubi , zakocha się itd itp albo z ciekawości. 90% w akcie desperacji 🖐️ zeby nie było, nie mam nic do czarnych w polsce o ile uczciwie pracują, płaca podatki itd. ewentualnie studiują czy cos. ale czarny przyciąga wzrok jak idzie z dziewczyną pod rękę to ona 9/10 przypadków jest delikatnie mówiać nieatrakcyjna.

Gość Tebi
bzdura dzisiaj znowu w stolicy blond szczupła laska szła ulicą z murzynem. pogódźcie się z tym

Gość gość
Zależy od osoby, ale nie ma czego zazdrościć. Polacy przecież was stać na najlepszy towar ;) do ******** i do związku.

Gość gość
prawie kazdy brazowy brzydki jest ,podobny do zwierzecia tak naprawde... spojrzcie na ich geby - nochal jak zgnieciona truskawa prawie na pol twarzy+ wary jak u karpia,opony na pol twarzy+oczyska wylupiaste ....ale najzabawniejsze jest ze oni sie uwazjaja za takich fajynch cool pieknych..heheh a oni brzydcy tak naprawde..

Gość gość
o fuj::O jednak te blondyny to glupie jednak:D

Gość gość
BRAZOWI bzykaja tylko OTYLE z nadwaga baby ..to co najgorsze..

Gość gość
BRAZOWI bzykaja tylko OTYLE z nadwaga baby ..to co najgorsze..

Gość gość
oni bzykaja tylko otyle z nadwaga

Gość kolor skory jak KUPA
ich kolor skory wyglada jak kupa,albo sraczka taki kolor skory maja brazowi

Gość podobienstwo zwierzyny
brazowi sa brzydcy tak naprawde ,bardzo podobni do zwierzecia i czesto murzynki maja typ urody konski ...wygladaja jak konie z geby..

Gość ubrany zwierzak
bo to sa zwierzaki tak naprawde,tylko przyjechalo to do EUROPY ubralo sie dobrze i mysli ,ze jest cool super piekny fajny..:) ;)

Gość gość
Zależy jak się poszczęści, jedni są przystojni inni nie. Najgorsza jest hipokryzja Polaków, wygłaszają wymagania a i tak ****ają otyłe po cichu...i same otyłe godzą się być materacykiem 2giej klasy.

Gość gość
I polki im do ust biorą, a taki k***s wyglada jak z tylkawyjety,fuj niektore kobity to swintuchy okropne:-)

Gość gość
Polacy też ****ają co popadnie ;) i są byle kim. To naprawdę nie zależy od koloru skóry, a od gustu i upodobań. I możliwości.

Gość tez mnie duze PENY podniecaja
Nie no takiego babska otylego z nadwaga to ja nie ruszam.. -OBWISLE OKLAPLE CYCKI -zepsuta skora cycek.. -DUPSKO jak szafa lub jak u zwierzecia-slonia..ZAMIAST Jedrnej zgrabnej pupy.. ------ NOGI jak kolki lub u swini grube... ---Brzuchol jak ponton.. ---------Duza geba jak u palstikowej lali... ---RECE RAMIONA prawie jak u Pudziana...:( :( GDZIE SUBTELNOSC -kobiecosc ??

Gość zepsute cielsko
nie no takie oblepione samym chorym tluszczem babska zepsute cielsko to tez nie lubie..

Gość 30stka to ja
az mi sie cos robi jak pomysle ze moglabym byc z czarnym . ha , mieszkam za granica , nic do nich nie mam . maja inny zapach itp nie mowie nic zlego na nich ale ja bym nie mogla a mam kol co tylko z nimi by byla i badz tu madra

Gość a to wyglada tak
no bo murzyni -brazowi u nich bieda,glod panuje stad to upodobanie w GRUBE OTYLE BABY -opasione samym tlusczem..bo oni maja niedosyt,niedokarmieni sa ..IM BIEDNIEJSZY Kraj niedozywiony tym bardziej wola otyle z nadwaga grube baby..:(

Gość gość
Nie ruszam, ale po cichu ****** :D ciało jak jeden bebech. Ani wcięcie w talii się nie liczy ani inne głoszone wymagania :D

Gość gość
Nie ruszam, ale po cichu ****** :D ciało jak jeden bebech. Ani wcięcie w talii się nie liczy ani inne głoszone wymagania :D

Gość gość

Gość tak wlasnie
GRUBE OTYLE z nadwaga baby--- to biora zakompelksieni tak naprawde ,masochisci ,ktorym wiecznie malo..niedozywieni.. Prawdziwy meski facet nie wzemie sobie otylej z nadwaga baby,tym bardziej ze kobiety z wiekiem -slabsza gorsza przemiana materi i tyja bardziej..skoro juz w wieku 30 lat jest otyla ,z nadwaga ,to co to bedzie w wieku 40 lat...

Gość gość

Gość no co ty zapomnij
no takie otyle baby to zapomnij !!!nie maja tego SEXY KOBIECEGO WCIECIA W TALI !! takie to maja tylko ZGRABNE KOBIETKI !

Gość gość
Żeby takiej szczupłej z kragłościami wymagać samemu też trzeba coś sobą reprezentować. Stąd się biorą podstarzałe i stare desperaty desperacko szukające baby :D

Gość no co ty zapomnij
a najzabawniejsze ,ze otyle z nadwaga baby mowia chca nam wmowic ze tylko one sa kobiece i kochanego cialka nigdy za wiele ..a stosuja diety,kupuja tabletki odchudzajace,herbaty.itp..:) ;) ale prawdziwy facet nie da sie nabrac na taka manipulacje..:)

Gość no co ty zapomnij
no wlasnie ,zeby wymagac zgarbnej kobiety to tez trzeba miec do zaoferowania!!

Gość gość
To prawda, że one tak mówią i próbują doj**** jakkolwiek tym szczuplejszym a same stosują różne specyfiki. Po co tak mówić? ;)

Gość mnie oni nie pociagaja
mnie osobiscie murzyni nie pociagaja ,wole jasne cialo jest dla mnie bardziej sexy