Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tebi

Prawda o związkach Polek z murzynami

Polecane posty

Gość na araba bym sie skusila
Ja wole Arabow-ale tych jasniejszych ,sa bardziej w moim typie niz jakies brązowiaki :(

Gość gość
jestem zgrabna fajna laska,ale Brązowiaki tez mnie nie pociagaja :(

Gość sexy mleczna karnacja
tez wole sexy mleczna karnacje

Gość gość
Polskie rozciągnięte w dyskotekowych kiblach pochwy lecą na grube murzyńskie penisy, taka jest prawda

Gość sexy mleczna karnacja
:)

Gość ojojojojjjjjjjojjjjj
nie szkoda wam tych biednych brazowych ?

Gość gość
ja nie wiem co takiego mozna widziec w tych czarnuchach. Mieszkam w niemczech i to sa typowi *****cze. Leca na wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka. Jestem kobieta

Gość gość
dlaczego brak wam tolerancji? kazdy czlowiek nie wazne jaki ma kolor skory ma prawo do wlasnych wyborow dlaczego to do was nie dociera? czarni tez moga pisac dlaczego biali sa brzydcy i maja pryszcze,ktos pomyslal? dajcie zyc innym swobodnie,nie narzucajcie swojego zdania,ludzie badzcie normalni!!!! czy polak naprawde jest tak zakompleksiony,ze musi wypisywac bzdury na ludzi o innym kolorze skory? ogarnijcie sie ,wyzywanie kogos od grubasow i czarnuchow jest okropne

Gość JOhny 11 palcow
ale z was debile, nie wstyd wam obrazac rodaczki czy tez rodakow? żal jak się to czyta, zróbcie cos [pozytycznego

Gość gość
czarni kobiet i mezczyni maja lepsza figuren i sa sprawniejsza lepsze sa w lozku sa dlugo dystansowe,to sa chechy kobiety pragna

Gość gość
potrebujecie wiecej milosci.styd slyszec o tym co mowicie.na pewno nie jestescie bogoslawnie.kazdy ma wybor, na tym swiecie.ja lubie swinia a ty lubisz wolowine .kazdy ma prawo wyboru.jest demokracja jesli chodzi o wiazku miedzy ludzmi.ja jestem czarnym doktorem,i zal mi wam.gadaczie jak nieinteligentnimi ludzie.w moim drugim kraju ,styd tak mowic o innych rasach

Gość Tebi
czarni wcale nie wiążą się z grubymi lochami tylko z najlepszymi laskami - szczupłymi kobiecymi seksownymi blondyneczkami młodymi. prędzej w stolicy spotkasz murzyna z blond ślicznotką niż z murzynką. inne nacje przynajmniej w zamian za seks wożą nasz najlepszy towar samochodami a ci czarni to chodzą z nimi na piechotę i jeżdżą tramwajami bo nie mają samochodu - skoro nie poleciała taka blond ślicznotka na kasę to na co poleciała jak nie na dużą murzyńską pałę i zwierzęcy seks?

Gość gość
bog nas tworzyl.jako adam i ewa.diaspora rozdzielil nas.na rozne rasy.genetycznie jestesmy podobne.tak mowi dr murzyn

Gość gość
jakis rasizm tu panuje:( ja nie mam nic przeciwko kolorowi skory,wazne by był dla mnie dobry ..mialaam hiszpana,włocha ale gdyby trafił sie murzyn czemu nie tak samo jak kazdy inny ma 2 nogi i rece no i ...podobno duze:) ja niewiem tylko w Pl sa takie głupie poglady ja mieszkam w DE i zupełnie nikt na to uwagi nie zwraca..no moze jedno co mi przeszkadza to Polki z Turkami..ale to odrebny temat..nie chodzi o kolor skory tylko o to jak one sa przez Turkow traktowane:(

Gość gość
zgadzam sie tez nie jestem rasistą.. nie jeden z was przeleciałby Beyonce lub rihanne..a takie brednie piszecie

Gość gość
kilka lat temu w moim kraju, przyjmowalem w gabynecie polaka ktorego trzymal przy swego boku rodaczke ,czarna z mego kraju.wogle nie myslalem o nienawiscie,zawisz do niego. ta dama czarna autentycznie byla sliczna ale nic patologycznego na mysli nie przeroslo.ludzie badzcie normalni i miecie boga w sercu.dr murzyn

Gość gość
mowia o bialych tez,prosci ludzi ale biali najpierw atakowali czarnych.po co pojechali anglici do rpa i kradli im ziemi i diamenti.trzeda bylo zostawic murzynow tam a nie byloby problemow.biali walczyli murzynki w czasach niewolnictwa biali walczyli murzynki i zaczeli tredy mieszania rasy.co na to bialy czlowieku?

Gość gość
ja kocham ludzie,bezwzgledu na rasy.pociaga mnie kobieta,jesli jest sexy.czarni kobiety i bialy poczaja mnie ale mam zona polka bo wprawie cale zycie spedzilem tu w polsce.prosze nie mowcie tak o mojej rasy,dr murzyn

Gość gość
A JAK WYGLADA USAIN BOLT?ON JEST MOIM RODAKIEM

Gość gość
czane kobity maja d**y,biale nie maja i maa dlugi konczyni.sa zgabniesze ale zakochalem sie w polsce.moja zona jest polka i kokam ja .ale prosze nie ublizaj mojej rasy.dziekuje

Gość gość
a ja podziwiam takie dziewczyny- wiedza,ze nie beda miec zycia w POlsce, sa odwazne , potrafia oprzec sie opinii publicznej m mysle,ze doceniaja cechy charakteru, nie wyglad. Mnie pewnie nie byloby stac na cos takiego

Gość gość
czane kobity maja d**y,biale nie maja i maa dlugi konczyni.sa zgabniesze ale zakochalem sie w polsce.moja zona jest polka i kocham ja.to prosze nie ublizaj mojej rasy w polsce,polska jest moj kra tez

Gość gość
a a goska ktora mowila ze nie wyobrazala sobie byc z czarnym.oczywiscie nie jestes intelygentna.jesli mowisz nie rob tak zeby nie ublizac czlowieka,ale prosta jestes i napewno nie chcialbym byc z taba bo ponocz jestesz gruba i brzydka.jestem murzynem i moja zona jest polka,najpieknejsza polka na tej ziemi a moze na calym uniwersie

Gość gość
a a goska ktora mowila ze nie wyobrazala sobie byc z czarnym.oczywiscie nie jestes intelygentna.jesli mowisz nie rob tak zeby nie ublizac czlowieka,ale prosta jestes i napewno nie chcialbym byc z taba bo ponocz jestesz gruba i brzydka.jestem murzynem i moja zona jest polka,najpieknejsza polka na tej ziemi a moze na calym uniwersie.podziewiasz takie kobiety? masz racje.te kobiety sa inteligentne,maja sile w mozgu,i robia najlepsze materialy na zony

Gość gość
a ja podziwiam takie dziewczyny- wiedza,ze nie beda miec zycia w POlsce jak to nie. koleżanki zazdroszczą dzikiego ******** więc nie pisz głupot :)

Gość gość
nigdy nie uogolniac ani cathegorowac sytuacji.sa biali piekni i sa czarni piekni,co najmniej w moim zyciu spotkalem kilu piekne czane kobiety z mego kraju i z polski tez.trzeba pojsc gdzie sa pikne czarne kobiety,na jamajce, w brazylii,wenezueli,usa.temat o pieknosc***owinno byc zamkniety wy wszyscie macie komplex,ale dlaczego?przeciez polacy sa przystojni.tzeba tylo zmienic poglady o ludziac i zobaczcie latwiej wam bedzie w zyciu.nie kazdy musi miec duzego penisa,bo to nie jest najwazniejsze

Gość gość
nigdy nie uogolniac ani cathegorowac sytuacji.sa biali piekni i sa czarni piekni,co najmniej w moim zyciu spotkalem kilu piekne czane kobiety z mego kraju i z polski tez.trzeba pojsc gdzie sa pikne czarne kobiety,na jamajce, w brazylii,wenezueli,usa.temat o pieknosc***owinno byc zamkniety wy wszyscie macie komplex,ale dlaczego?przeciez polacy sa przystojni.tzeba tylo zmienic poglady o ludziach i zobaczcie latwiej wam bedzie w zyciu.nie kazdy musi miec duzego penisa,bo to nie jest najwazniejsze

Gość gość
lyszalem tu bezczelnosc.ja jestem przystojny,inteligentny,dobry zawod i kobiety czarne i biale moge miec na palcu.ale nie tknie bo man zone.polke.jesli chodzie o brudy,jak polacy mianuja murzynow,chalbym pleczyc moja wersja.bedac brudny i smierdzacy jest sprawa osobysto-kulturowa.czy czarny,czy bialy jesli jest brak kultury,nie ma poczucia wartosciowego czlowieka ,nie bedzie chcial kapac sie dwa czy trzy razy dziennie,ani uzywac drogiego kologne -markowe.ja uzywam markowe kologne i w moim drugim kraj,jest graco i trzeba pachnac bo poczyc sie,i treba pachnac jak zblizasz sie do kobiet.kazdy facet czary i bialy lubi jak podziewia sie jego zapachem.nie wiem o innych ale racuje mi to,i ja jestem murzynem.co ty na to bialy czlowieku.

Gość gość
lyszalem tu bezczelnosc.ja jestem przystojny,inteligentny,dobry zawod i kobiety czarne i biale moge miec na palcu.ale nie tknie bo man zone.polke.jesli chodzie o brudy,jak polacy mianuja murzynow,chalbym pleczyc moja wersja.bedac brudny i smierdzacy jest sprawa osobysto-kulturowa.czy czarny,czy bialy jesli jest brak kultury,nie ma poczucia wartosciowego czlowieka ,nie bedzie chcial kapac sie dwa czy trzy razy dziennie,ani uzywac drogiego kologne -markowe.ja uzywam markowe kologne i w moim drugim kraj,jest graco i trzeba pachnac bo poczyc sie,i treba pachnac jak zblizasz sie do kobiet.kazdy facet czary i bialy lubi jak podziewia sie jego zapachem.nie wiem o innych ale rajcuje mi to.kazda normalny,zdrowy czlowiek lubi sie dobrze sie pachnac,nie tylko bialy.dr murzyn

Gość gość
posluchajcie,gadacie tak jak nie ma brzydkych polakow.tylko mowicie o brzydkich murzynach.ja jestem murzynem a mam piekne oczy i usta piekne z regularna twarz.tak mowily mi kobiety tu w polsce i w moim kraju drugim.i w angli tez.co ty na to bialy czlowieku.dr murzyn