Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astalawista

jak mu to powiedziec

Polecane posty

Gość astalawista

spotkalam ostatnio fajnego mezczyzne mamy dobry kontakt ze soba on mowi mi rozne mile rzeczy... zalezy mi na nim ale nie wiem jak mu to powiedziec ze o nim mysle a tak poprostu nie umiem tego powiedziec... ma ktos jakis pomysl

Gość gość
jak sie spotykacie umawaiacie sie na nowe spotkania to chyba zrozumiałe ze o nim myslisz on to wie jak juz koniecznie czujesz parcie to powiedz mu ze /w takim a takim temacie ma racje myślałaś o tym i zdecydowanie tak/ Oni lubia górowąc lubia byc łechtani takie duże dzieci

Gość gość
ale nasadziłam literówek sorry jestem zmeczona

a to trzeba zaraz wylozyc jasno kawe na lawe? pokaz mu swoimi zachowaniami a nie slowami. zapros go na basen czy na kregle, czy do kina. badz mila, sluchaj uwaznie co mowi i reaguj na to. jest tyle spsobow.

Gość astalawista
wlasnie chce to pokazac w inny sposob nie taki oczywisty

Gość gość
jAK SIE JUZ SPOTYKACIE TO JUZ świadczy o zainteresowaniu po co chcesz wyskakiwac przed szereg z deklaracjami na to przyjdzie czas spotykacie sie macie na deklaracje czas

Gość kamilaaaaaaa
poweidz mu że cieszysz sie ,że go poznałas , myśle że nie ma sensu zbyt wiele mówic , bardziej to smakuje kiedy ukochanemu pokażesz ze go bardzo lubisz , ja na przykład , lubie z fecetem posiedziec sam na sam , wtedy rozmawiamy sobie , on kładzie mi głowę na kolanach , ja go myziam po karku i włosach , uważanie z zaciekawienem słucham tego co mówi , daje mu buziaki , zwykłe buziaki w usta i mysle że to sa tak wymowne gesty , że nie trzeba nic wiecej mówic , zwłaszcza , że faceci nie w tym mistrzami... można go czasem nawet takim wyznaniem wprawić w zakłopotanie , bo po prostu nie będzie wiedział co powiedzieć mimo tego , że kocha...