Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknął wątek o uczciwości lekarzy medycyny estetycznej ciekawe dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Zniknął wątek o uczciwości lekarzy medycyny estetycznej, ciekawe dlaczego.

Gość gość
Zniknął też częściowo wątek o Charazińskim

Gość gość
Same pomyślcie dlaczego? hahaha..........

Trochę szkoda... ;/ zwłaszcza, że pacjent ma PRAWO widzieć pewne rzeczy. Widocznie jest tu jakaś firma PR'ow bądź lekarz, który wykorzystuje niewiedzę pacjentów i czerpie z tego korzyści, bo nie potrafi uczciwie zarobić...

Gość gość
Podbijam, to strona manipulowana

Gość gość
Sandrina bardzo słusznie napisałaś!

Gość gość
podbijam!!!

Gość gość
Sadrine, czy możesz coś napisać o Redensity 2, kiedy widać efekty, bo robiłam 4 dni temu i jakoś nic nie widzę. Po iniekcji było wypełnienie, ale gdy wróciłam do domu nic nie było już widać. Nawet moja matka nic nie zauważyła, (a widzi wszystka, nawet za duzo:)) Dzieki

Redensity II to dobry wypełniacz. Ma on jednak za zadanie wypełniać ubytki w tkankach, ale nie pochłania dużej ilości wody - więc nie puchnie - jest twardy. Być może zszedł Ci obrzęk po zabiegu - a w związku z czym - efekt jest mniejszy niż bezpośrednio po zabiegu. Niestety podczas stosowania kwasu hialuronowego efekt jest zawsze wymierny w stosunku do ilości użytego preparatu. Jeżeli nie widzisz w ogóle efektu wróć do lekarza na kontrolę, niech zrobi Ci zdjęcia i porównajcie je razem. Może wstrzyknął zbyt mało? Ciężko jest mi się wypowiadać nie widząc zdjęć przed i po ;-/ chociaż z drugiej strony lepiej czasami mieć mniejszy efekt, niż jak to nazywam "szare gluty" w dolinie łez. Już w sumie przestałam liczyć ile takich nadkorekcji już rozpuszczaliśmy, ponieważ pacjenci boją się jakby wrócić tam gdzie robili zabieg. Dlatego Kochane jak robicie jakiś zabieg zróbcie sobie zdjęcia przed z kilku ujęć - bez makijażu - tak dla siebie, na dowód.

Gość gość
Sadrine, miałam standardową ilość preparatu 0,5 ml pod każde oko. Teraz widzę, że jest niesymetrycznie pod jednym okiem poduszka, pod drugim jest gorzej niż było - większa dziura i mam wrażenie bardziej widoczny cień. Dziwne, bo widziałam, że preparat podzielny był równo. Nie wiem co mam teraz robić, iść z reklamacją?

Na pewno wróć do lekarza, który robił Ci zabieg - powinien wiedzieć, że jesteś niezadowolona z efektu. Kwas hialuronowy zawsze można rozpuścić i to jest ten plus. Możesz również masować to miejsce. Ewentualnie lekarz zaproponuje Ci dostrzyknięcie kolejnej strzykawki. Co do tej asymetrii to zazwyczaj zdarza się, że w prawą i lewą stronę wstrzykuje się inną dawkę. Dolina łez jest trudnym tematem i osobiście podchodzę bardzo sceptycznie do jej wypełniania, ponieważ bardzo często jest albo gorzej, albo w ogóle nie widać efektu. Jak wrócisz z kontroli po zabiegu daj proszę znać co i jak.Pozdrawiam