Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DaaDaa95

lubie być suką

Polecane posty

Gość DaaDaa95

nie wiem czemu tak jest ale to lubie po prostu jest mi lepiej w łóżku jak mój chłopak mówi mi że jestem jego suka szarpnie mnie za włosy czy uderzy w twarz ale jak ostatnio rozmawialiśmy to powiedział mi że jest mu tak z tym żle ne chce mnie bić i wyzywac jak to brutalnie powiedział próbowałam z nim jeszcze pogadac ale jak grochem o ścianę co robic?? jesteśmy ze soba 2 lata i zawsze było dobrze co mu się odwidziało? niewiem pomóżcie czy naprawde az tak jestem inna???

Jesteś całkiem normalna, i wielu facetów właśnie takiej postawy oczekuje od swojej kobiety :classic_cool:

Gość henio_wodnik
A wiele Was tu takich jest, co lubią dostawać po pupie nieco mocniej?

Gość gość
Co oznacza bycie suka?

Gość gość
Ubierz zdzirowata bieliznę

Lara :)🖐️ Klapsy, i troszkę mocnego przytrzymywania za włosy, OK?

Gość gość
Proś!!!

Gość henio_wodnik
To taka preferencja. Niektóre panie lubią być mocno zdominowane przez partnera. Taki głęboki powrót do pierwotnego porządku tego świata, gdzie facet polował na zwierzynę i polował na kobiety. Wyrażana (w taki czy inny sposób) męska siła fizyczna daje kobietom poczucie bezpieczeństwa. Jest silnym samcem to upoluje i zapewni byt mnie i dzieciom. Ale ten opis nie wyczerpuje tego zjawiska.

Gość gość
Gdzie finisz po ostrych akcjach lubisz?

Gość gość
to ja lubie wrecz przeciwnie;-)

Gość henio_wodnik
To trochę bardziej skomplikowane, bo bycie suką może rozciągać się na całą aktywność jakiejś osoby, albo jest tylko zabawą urozmaicającą życie seksualne.

Chwilami nawet wydaje mi się, że im bardziej kobieta lubi seks, tym bardziej odnajduje w sobie suczość :classic_cool: Ale może ja po prostu tylko takie kobiety przyciągam ;)

Gość gość
Lara przy analu?:)

Gość gość
Sami wodzireje sie zebrali to tak jak sabat czarownic na lysej górze sami zanajomi nigogo obcego!

Gość henio_wodnik
Eluana Milosć chyba słabo współgra z takimi zachowaniami. No to się bardzo mocno mylisz. Ale oczywiście są też związki, w odniesieniu do których twoja opinia mogłaby być prawdziwa. Generalnie to nie mój biznes, co ludzie robią w sypialniach.

Cześć Eluana :)🖐️ A ja myślę, że współgra... i mam nadzieję, że moja żona by mi przytaknęła :classic_cool:

Gość gość
Takie lubię, chyba bym Cie udusił k*****m. Może on sam chce być uległy, trochę wytrzymał, ale jednak...

,,Chwilami nawet wydaje mi się, że im bardziej kobieta lubi seks, tym bardziej odnajduje w sobie suczość cool.gif'' Bardzo ciekawa obserwacja. Coś chyba w tym jest.;)

Gość gość
z taka szmata jak ty autorko to bym sie moze i zabawil ale za zone nigdy.po co mi ktos kto sie nie szanuje i mozna ja traktowac jak sciere od podlogi.zwykla sponiewierana szmata i tyle.

Jordi, kiedys sie ,,kochałam''? w zasadzie raczej rznełam z facetem, który było widać, że chce, ale sie boi.:)

Gość gość
A którąś z was kręc***odwójne wejście z dildo?

No, ja mam w planach zrobić z moją żoną dwie czy trzy rzeczy o których ona jeszcze nie wie, odkładam to, ale chyba nie dlatego żebym się bał... po prostu, czekam na właściwy moment.

Gość Bacillus von Glick
nie trzymaj nas w napięciu. My jej na pewno nie powiemy ;)

Gość henio_wodnik
gość z taka szmata jak ty autorko to bym sie moze i zabawil ale za zone nigdy.po co mi ktos kto sie nie szanuje i mozna ja traktowac jak sciere od podlogi.zwykla sponiewierana szmata i tyle. JEDZ MNIEJ CZERWONEGO MIĘSA to c**przejdzie ta agresja. A co c**** żonie, która się szanuje? I co to w ogóle znaczy? Lem kiedyś powiedział, że nie wiedział, że jest tylu IDIOTÓW do chwili kiedy zaglądnął do Internetu.