Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DaaDaa95

lubie być suką

Polecane posty

Gość Bacillus von Glick
"Lem kiedyś powiedział, że nie wiedział, że jest tylu IDIOTÓW" Pewnie nigdy nie wszedł na kafe, bo w przeciwnym wypadku ująłby dosadniej ;)

,,A co c**** żonie, która się szanuje? I co to w ogóle znaczy?'' Dobre:) Pewnie mu po to, aby mógl ją zdradzać.;)

Gość gość
ja też tak chcę jak autorka tematu, ale cóż mój chłopak woli być bardzo delikatny w tych sprawach, czasem tylko pociągnie za włosy i da klapsa ale dla mnie to za mało próbowałam o tym rozmawiać z nim ale nic z tego bo mu potem jest źle jak mnie uderzy, powie coś czy jak dostane w twarz, mnie za to kręcą takie rzeczy już sama nie wiem co z tym zrobić chciałabym żeby mnie związał i w ogóle ale lipa :(

Gość gość
Eluana i lara c jesteście jak komunistyczny beton ciagle to samo chyba to wypalenie zawodowe, dajcie kogos nowego wam na emeryturę czas

Gość Bacillus von Glick
Niektórzy mężczyźni są uwarunkowani kulturowo i społecznie do tego, by traktować kobiety z szacunkiem. Po prostu tak zostali wychowani i trudno im przełamać tę barierę. Często nie rozumieją, że odgrywanie pewnych ról w seksie nie ma nic wspólnego z brakiem szacunku.

Albo nie czerpia przyjemności z ponizania ukochanej osoby. Gryzie im się to.

Gość Bacillus von Glick
Dokładnie. :) myślę, że codzienne relacje z partnerką da się oddzielić od seksu i nie przekładać ich bezpośrednio na zachowania seksualne, jeśli tylko mężczyzna będzie absolutnie pewien, że odpowiada to potrzebom partnerki. W każdym z nas drzemie zwierzę tłumione przez uwarunkowania społeczne, religię itp. ;)

Gość gość
ja bym nie potrafila tego oddzielic,najpierwe mialby mnue facet bic i wyzywac od suk czy szmat a po chwili przytulac i calowac:Ono ale ja nie mam ciagatek do bdsm,bo to co tu pistecie to bdsm.u mnie w lozku musi byc odzwirciedlenie naszych codziennych relacji,co nie znaczy,ze nie lubie czasem ostro,ale 2 tak sprzeczne relacje nie wchodza w gre:Ppozdrawiam.

Gość gość
A ja uwielbiam sprzeczności i kontrasty życiu erotycznym :)

Gość gość
zjadłam "w" :O

Gość Bacillus von Glick
Nie ma sprzeczności w tym, że ktoś, kto w codziennym życiu jest dominujący, w seksie może być uległy. Może to forma odreagowania, zdjęcia części tego brzemienia odpowiedzialności, które dźwigamy na co dzień ;)

Gość gość
a ja uwazam,ze juz samo powiedzenie typu CHCE ZOSTAC ZESZMACONA/NY LUB nazywanie sie SUKA duzo mowi o takim czlowieku.w zyciu bym tak o sobie nie powiedziala,jednak nie potepiam jesli ktos ma takie preferencje.jest to dla mnie po prostu zastanawiajace.

Gość gość
We mnie nie ma sprzeczności. Jestem uległa w życiu zawodowym jak i erotycznym. Więc jak to wytłumaczysz Bacillus von Glick?

Gość Bacillus von Glick
Wulgaryzmy są częścią pewnego rytuału jaki towarzyszy takim zabawom. Znowu mamy nieporozumienie polegające na nieumiejętności oddzielenia roli seksualnej od relacji zwykłej pomiędzy partnerami, która może mieć całkiem inny charakter.

Gość Bacillus von Glick
Nie ma powodu by to tłumaczyć. Nigdzie nie twierdziłem, że jest jakaś reguła. Twierdziłem tylko, że nie ma sprzeczności.

Gość gość
nie kazdas kobieta che slyszec,ze jest d*****,k****,s****wem.nie kazdego to kreci.

Gość Bacillus von Glick
Oczywiście. Wszytko o czym mówimy, odnosi się do posta autorki, którą to akurat kręci. :)

Gość gość
ja bym sie jej spuscil na gebe a potem kazal szczekac jak pies:)wyroochal w doope bez uprzedzenia i jeszcze po ryju tak natrzaskal zeby miala morde fioletowa przez miesiac.na koncu bym splunal i chwycil za wlosy i wyrzucil z mieszkania jak zuzyta sciere:)

Gość Bacillus von Glick
A gdyby się okazało, ze jest większa od Ciebie ? :classic_cool:

Gość gość
nawet gdyby,to co?jest ulegla i tak lubi,nie smialaby zaprotestowac:)

Gość mnie kręci bardziej ostry seks
kocham klapsy !!! uwielbiam jak mocniej trzyma mnie za szyję, pociągnie za włosy jak dominuje mógłby mnie nazwać suką ale nigdy tego nie zrobił ... chyba jeszcze za grzeczny jest ;) ogólnie faktycznie mężczyźni nie potrafią oddzielić życia codziennego od seksu

Gość gość
Bacillus von Glick, ok. Tak tylko pytam. ;) gość, a mnie to właśnie kręci. Lubię facetów którzy nie używają brzydkich słów na co dzień, lub wstawiają co drugie słowo "kurffa" jako przecinek. :O Ale za to uwielbiam gdy szepcze mi coś na ucho np. co ze mną później zrobi nazywając mnie przy tym szmatą, suką lub "dziffką" i następnie patrząc mi się wtedy bezczelnie w oczy. :P

Gość ´do autorki tego topiku
zaloguj sie bdsm.pl i tam pisz i swoich suczych fantazjach,bo przez takie chore kobiety jak ty o destruktywnej osobowosci,te tepe meskie dzidy mysla,ze kazda kobieta tak lubi:Ojak takie cos czytam to sama bym najchetniej przyj***** z calej sily,ale za glupote.moze kiedys dostaniesz taaaki wpiedol,ze ci sie odechce.chociaz watpie,taki zryty leb sie nie zmieni.

i po co ja to napisalam?przeciez ta bezpanska suka uzna to komplement,co prawda slaby komplement,bo brakuje tu naprawde ostrtych slow,ale jednak komplement:O

i po co ja to napisalam?przeciez ta bezpanska suka uzna to komplement,co prawda slaby komplement,bo brakuje tu naprawde ostrtych slow,ale jednak komplement:O

Gość Bacillus von Glick
"i po co ja to napisalam ?" Nie wiem, ale daje wyczuć się w Tobie ogromne pokłady negatywnej energii :classic_cool:

17.01.14 [zgłoś do usunięcia] ´do autorki tego topiku i po co ja to napisalam?przeciez ta bezpanska suka uzna to komplement,co prawda slaby komplement,bo brakuje tu naprawde ostrtych slow,ale jednak komplementpechowiec.gif Ja wiem po co to napisałaś....pewnie masz w sobie zbyt dużo agresji i jadu.Jakkolwiek nie popieram takich zachowań seksualnych jak autorka...ale też nie lżę na publicznym forum obcej kobiety.Żyj i daj żyć innym.Potrafisz tak?

a jak mam sie nie w****ic jak potem przez takie wariatki faceci mysla,ze kazda kobieta lubi jak sie jej rece wykreca,naciaga sutki i niewiadomo co jeszcze.a moja energie to sie nie martw,ja w przeciwienstwie do autorki mam rozum na swoim miejscu.i nie bedzie mi tu zadna ulegla szmata wmawiac,ze ich upodobania sa normalne.