Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obawa przed ex i kolezaneczkami

Polecane posty

Gość gość

Poznałam mezczyznę, zaradny, przystojny. Wwiem ,ze ma kolezanki ex kobiety. Tu na kafe wiele dziewczyn założyło tematy dot. Wlasnie takich kolezanek, byłych partnerek swoich facetów. Wiem ,że nie ma złotego środka, jak ma mnie zostawić to to zrobi. Tyle, ze w dzisiejszych czasach brak poszanowania dla człowieka. Czasem mam ochotę się ewakuować , aby potem nie płakać. Nie jestem gorsza, ponoć lepsza od nich, ale to nie reguła. Poradzcie proszę co myśleć.:(

Gość gość
Poradzcie coś

Gość gość
Też mam ex i koleżanki, ale jak poznaję kobietę, z którą chcę oficjalnie być, a nie tylko mieć układ na d**ę, to nie utrzymuję kontaktów z byłymi. Owszem, powiem cześć jak spotkam, wyślę życzenia na święta i tyle. Więc nie ma się czego obawiać, ale jeżeli facet jest z Tobą i do tego ma jeszcze koleżaneczki i wciska Ci, że to tylko koleżanki, to ja bym go pogonił. Kity niech wciska mamie.

Gość gość
MA KOLEŻANKI ?! BYŁĄ ?! Poślij go do diabła, natychmiast, będziesz cierpieć co jak co ale z koleżankami nie ma żartów

Gość gość
Wiecie, to jeszcze nie jest tak, ze my jesteśmy w zwiazku. Na razie to preludium, poznajemy się. Ale nie wiem, czy warto, jak się tak sprawy mają... Moja intuicja tez co niecoś mówi:(