Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kierowca kurier kobieta

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie. polega na roznoszeniu listow ppod wskazany adres. czy kobieta ma szanse

Gość gość
jeśli masz dobrą kondycję i jestes silna jak facet (dźwiganie paczek na 5 pietro) to TAK

Gość gość
ale to tylko maja byc listy. zwykle i polecone. praca dodatkowa.wpadlo by pok.500-600zł na miesiac. maz wlasnie dzownil i pomysllam ze moze ja sprobuje.

Gość gość
a jeśli nie mam kondycji ani specjalnej siły, ale za to mam ochotę zrzucić kilkanaście kilo, to nadam się?

Gość gość
mam dobra kondycje bo roznosze ulotki.

Gość gość
jeśli same listy to nie ma problemu wystarczy dobrze orientować się w topografii miasta/dzielnicy Co do normalnego kuriera od paczek to juz dużo gorzej, musi naginać wszystkie możliwe przepiosy ruchu drogowego, żeby wszystkoe paczki rozwieźć (CB to podstawa), zatrzymywanie się na jezdni, trawnikach i wszystkich innych miejscach, gdziemnie można parkować. Siły tez musi mieć sporo, bo ma obowiązek dostarczyć paczkę (do 31,5 kg) pod same drzwi, nawet jak blok ma 10 pięter, a winda nie działa.

Gość gość
zadzwonilam. oby sie udalo.

Gość gość
jest duzo zloszen. i zobaczymy czy kgos przyjmie. w poniedzialek kilka osob ma rozmowe.