Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajny kurs przygotowujący do FCE

Polecane posty

Gość gość

Witam Wszystkich, Szukam kursu na którym przygotuję się do egzaminu FCE. Moja kolezanka chodzi od 2 lat do TFLS i bardzo chwali ale ja mieszkam w Piasecznie i raczej myślę o szkole bliżej mnie. Dziękuję za rade

Gość gość
Ja też polecam szkołę TFLS z Warszawy. Czasami lepiej dojechać i wybrać dobrą szkołę, w końcu za to płacisz

Gość gość
ja też bym skłaniała się ku TFLS, szkoła daje gwarancję zdania egzaminu, jak się nie powiedzie można odbyć kurs jeszcze raz za darmo

Gość gość
W tfls jako jedynej szkole w wawie dają gwarancje zdania egzaminu a jak sie nie zda to faktycznie kolejny kurs jest gratis. Ja dlatego wybrałam tfls. Kurs był fajny i tak jak mówiła moja lektorka , zdałam bez problemów. Trzeba było się uczyć no ale warto było.

Gość gość
mnie przygotowali do CAE własnie w tfls-ie. 4-5 osób w grupie i niska cena to i mozna w takich warunkach się nauczyc :)

Gość gość
To racja, lepiej poświęcić się z dojazdami a mieć gwarancję, że uczysz się w porządnej szkole, a TFLS jest najlepsza w Warszawie moim zdaniem.

Gość gość
zdecydowanie polecam kurs Fce w szkole TFLS :) najlepiej prowadzony przez panią Martę Wróblewską!

Gość gość
Najlepiej to jednak wybierać takie szkoły, które specjalizują się w przygotowaniu do egzaminów i mają najwyższe statystyki zdawalności egzaminów bo to o czymś świadczy... Ja właśnie w taki sposób wybrałam szkołę tfls.

Gość ten wątek tu
śmierdzi reklamą na odleglość

Gość gość
potwierdzam wypowiedź na temat pani Wróblewskiej, ja też chodziłam na kurs do TFLS, który prowadziła, polecam, super babka

Gość gość
ja chodziłam na kurs fce prowadzony przez panią Annę i też był bardzo dobry, myślę, że w szkole TFLS wszyscy lektorzy są świetni, bo to szkoła na naprawdę wysokim poziomie

Gość gość
tak, potwierdzam, mam duże doświadczenie jeżeli chodzi o TFLS. Szkoła bardzo fajnie łączy zajęcia teoretyczne realizowane przez polskiego lektora i bezpłatne ( piątkowe) konwersacje z nativami. Dzięki temu taki kurs jest bardzo wartościowy, gdyż uczy jak praktycznie używać języka. Ponieważ dużo spotkań jest z nativem i można przełamać nieśmiałość w mówieniu i poprawić akcent oraz wymowę. Wg mnie to numer 1 w rankingu szkół jezykowych

Gość gość
Bardzo dobrze wspominam mój kurs fce w szkole tfls. Miałam super lektora, pana Oktawiana. Dużo się nauczyłam na kursie, bo grupa liczyła tylko 4 osoby. Dlatego lektor mógł skupić się na każdym kursancie. Poza tym cena kursu była całkiem rozsądna, także polecam gorąco TFLS.

Gość gość
Jeśli chodzi o przygotowanie do egzaminów takich jak FCE to TFLS jest najlepsza. Daję gwarancję zdania egzaminów i wypada najlepiej w Warszawie pod względem ich zdawalności.

Gość gość
ja też polecam szkołę TFLS, mają tam doskonale zorganizowane kursy FCE

Gość gość
Zgadzam się z Wami, w szkole TFLS są doskonałe kursy FCE. Chodziłam tam na kurs i wielu moich znajomych również, wszyscy są zadowoleni z tej szkoły, więc o czymś to świadczy.

Gość gość
w TFLS uper potrafią przygotować i mają najlepsze wyniki zdawalnosci jesli chodzi o egzaminy do fce, cae cpe itp ja chodziłam na fce do grupy Pani Marty Wróblewskiej - świetna lektorka

Gość gość
Wysoko ceniona szkoła, rzetelne kursy i wysoki poziom to właśnie TFLS.

Gość gość
Ja akurat rok temu miałam kurs w TFLS. Ich sposób nauczania i dużo konwersacji z różnym Nativam może się podobać. Zwłaszcza, ze grupy są małe i to jest zdecydowana korzyść.

Gość gość
Według mnie tfls to szkoła, która potrafi przygotować do egzaminu, widać to po statystykach i wysokich notach, potrafią takze zachęcić do nauki tego języka, grupki są zawsze dobrane tak, że chce się zwyczajnie być na lekcjach

Gość gość
myślę, że bedziesz zadowolona z TFLS, bo szkoła specjalizuje się w przygotowaniu do egzaminów certyfikowanych, w TFLS dają gwarancję zdania egzaminu więc warto, bo uczą do skutku :)

Gość gość
Moim skromnym zdaniem TFLS to baaardzo dobry wybór! Jeśli chcesz dobrze nauczyć się języka to tylko w TFLS. Kursy przygotowujące do FCE są dobrze zorganizowane

Gość gość
Zgadzam się z Wami. Jeśli chodzi o przygotowanie do FCE to mogę się wypowiedzieć, bo przygotowywałem się u nich w zeszłym roku. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to był strzał w dziesiątkę.

Gość gość
w TFLS dobrze przygotowują do egzaminów bo uczą tam profesjonalni lektorzy, a nie studenci jak w niektórych szkołach

Gość gość
Profesjonalna szkoła z dobrymi lektorami.

Gość gość
Ze wszystkich szkół jakie znam to mogę rzeczywiście najbardziej polecić kursy TFLS, nauka jest przyjemna, grupki małe, dobrze dobrany poziom. Istotną sprawą są konwersacje prowadzone przez native speakerów. Pomagają przełamać barierę językową. Native Speakers z dużym doświadczeniem, potrafią nie tylko zachęcać do mówienia, ale sprawiają, że zajęcia są zwyczajnie ciekawe.

Gość gość
ja też szczerze polecam szkołę TFLS

Gość gość
TFLS ma najlepszą zdawalność egzaminu FCE w Warszawie. Ja zdałam bez problemu ich kursie.

Gość gość
Zapisałam się na kurs FCE w styczniu do szkoły TFLS. Akurat trafiłam na promocję i dostałam miesiąc nauki za darmo. Bardzo dobrze przygotowałam się do egzaminu podczas kursu. Polecam wszystkim tę szkołę.

Gość gość
tfls to bardzo dobra szkoła