Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIlne jest ktos kto wie jak zdobyc haslo do nk

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie szukam jakiegos programu ktory zdobedzie dla mnie haslo , poszukalam w google ale zazwyczaj te podane sa nie aktualne lub nie dzialaja. Pomozcie

Gość gość
niestety ale trzeba przyznac nk,ze maja dobre zabezpieczenia:Ocos podpowiem ale napisz czy znasz maila tej osoby

Gość gość
Znam maia ale nie chce zmieniac hasla i wyciagac go przez maile ,chce tylko sprawdzic czy mezulek nie pisze z jakimis kobitkami

Gość gość
No prosze podpowiedzcie cos , niedawno zmienil haslo ktorego uzywal od lat a na maila przychodza powiadomienia ze dostal nowa wiadomosc a wczesniej z nikim nie pisal ,chce tylko sprawdzic co jest grane

Gość gość
nie zmieniasz hasla tylko bindujesz cos np.w zdjecie,wrzucasz mu trojana razem ze zdjeciem i trojan wyciaga wszystkie hasla:)sprawdz tylko czy dany trojan jest wykrywany przez antywirus meza,wiekszosc trojanow dlugo pozostaje w ukryciu:)jedna WAZNA uwaga,trojana sciagasz na wlasne ryzyko i go NIE ROZPAKOWUJESZ

Gość gość
a do gg ??? albo poczty na wp?

Gość gość
Bardzo smieszne ,ale jak juz cos piszesz to chociaz nie pisz bzdur ,czekam na konkretne rady

Gość gość
tez.niestety ale brutus juz nie dziala.tylko dobry trojan i masz hasla+kontrole nad jego komputerem.

Gość gość
Zmienil haslo tylko na nk , facebook ,gg i mail jest po staremu i nic podejrzanego nie ma , to maila wiem ,ze konwersuje z kims na nk ,nie moge tego sprawdzic bo zmienil haslo , nie chce go pytac o nowe haslo bo moze pousuwac te wiadomosci ,albo zwyczajnie okaze sie ze pisze z kumplami i mnie wysmieje ,takze wolalabym to sprawdzic po cichu

Gość gość
to sa bzdury?sorry ale ja ci udzielam profesjionalnej porady,odgadywanie hasel to moze jest dobre dla jasnowidzow,dla normalnych ludzi sa trojany.jak chesz inaczej poznac hasla?powtarzam,programy do lamania hasel juz nie dzialaja.

Gość gość
Trojana tez probowalam ale nie zadzialal , a tak na powaznie ma ktos pomysl jak to dyskretnie ogarnac