Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie dodatki i fryzura do tej sukieni

Polecane posty

Gość gość

Witam :) w sobotę mam studniówkę i mam już sukienkę ale nie wiem co z resztą stylizacji mianowicie dodatkami i fryzurą. Sukienka jest taka: http://szafa.pl/c8946218-nowa-bombka-sukienka-kokarda.html codziennie noszę koczki bo są najwygodniejsze wg mnie, włosy mam dość podatne i sięgają do połowy pleców. Myślałam o prostowaniu ale nie wiem czy utrzymają mi się cała noc więc może jakiś elegancki kok? I jakie dodatki? Proszę o pomoc :)

Gość gość
Kok jak najbardziej pasuje. Do tego jakaś kolia i kolczyki (widziałabym srebro). Z kolorów "deep rose" (nie wiem, jaki to będzie po polsku, taki trochę rozbielony malinowy), żeby nie ano mdło ani agresywnie, ale w kolorystyce (bo chyba te paseczki na sukience sa bladoróżowe?).

Gość gość
Kok będzie odpowiedni.

Gość gość
tragiczna ta sukienka, dziewczyno....

Gość gość
paski na sukience są beżowe, wpadają lekko w brąz :)

Gość gość
straszna

Gość gość
sukienka daje rade ale jak zrobisz sobie koka czy tam jakies loczki to bedziesz wygladala jak ciocia klocia czyli stara malenka bo już te kwiatki na sukience wystarcza. ja bym wprostowala wlosy i podpiela w jakiegoś delikatnego irokeza albo zebrala wszystkie i podpiela na jednym boku. paznokcie na bez lub czarny i mocniejszy makijaż.

Gość gość
deep rose nie wiem jak to będzie po polsku..... jak czytam takie gwiazdy to slabne...... ona już nie pamieta jak po polsku się mowi..... a jaki level z ang masz? masakra...

Gość Lukka34
Jeśli chodzi o dodatki z biżuterii, to wejdź sobie na www.newcraft.eu i popatrz na bransoletki i naszyjniki. Proponuję coś delikatnego, bo kokarda jest już sama w sobie ciężka i nie możesz spotęgować tego wrażenia.