Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obrzydza mnie wóda

Polecane posty

Gość gość

nigdy jej nie piłam, ale sam zapach, raczej smród, wywołuje u mnie wymioty dla mnie to jest coś tak strasznie ohydnego, że nawet nie potrafię wyjaśnić, wiem że gdybym się napiła, żałowałabym tego, nie chodzi o kaca ale o swoje "sumienie" nigdy się nie upiję, nie bawią mnie takie rzeczy, a ludzi po wódce stają się obrzydliwi możecie sie smiać ze mnie, ale wolę życie w trzeźwości i wiem, że potrafiłabym się dobrze bawić bez alko,...

Gość gość
wino moge pic, oczywiście nie to tanie, ale okazjonalnie przy obiadach czy przyjęciach jak najbardziej, piwo też czasami, ale wódka kategorycznie NIE!

Gość gość
czysta wódeczka najlepsza :D wino tylko do obiadu :classic_cool:

Gość gość
dla mnie każdy kto pije wódke to żul i idiota mam to gdzies co sobie pomyslicie, ale nienawidze przebywać z ludźmi, którzy co weekend się upijają do nieprzytomności cieżko znaleźć inne towarzystwo na studiach, bo w sumie studenci to okropne prymitywy, szczególnie ci wieśniacy

Gość gość
po piwku też można się upić! uważaj :P

Gość gość
ja nie lubie wódki,nalewek ,whisky,wina-okropnośc i innych tego typu rzeczy. Z alkoholi pije tylko i wyłacznie piwo:-)

Gość gość
ja tez nie pije wodki , nie znosze zapachu , smaku na sama mysl mnie mdli, ale winko lubie:) piwo tez okazjonalnie lub latem zimne jest ok

Normalnego człowieka każdy alkohol obrzydza. Zwykła reakcja organizmu na truciznę.

Gość prawictwo pospolite128
wódka jest lepsze od piwa jesli chcesz sie upic .. Piwo niestety jest moczopędne.

Jezeli chodzi o kaca- nigdy nie miałem

Gość gość
ja tez nie moge wodki pic. Mam 25 lat, obrzydza mnie jej smrod, nie pije jej wcale. Wino lubie, ale slodkie i przy jakiejs wiekszej okazji.

ja nie lubie słodyczy . Cukier mi szkodzi jem tylko gorzka czekolade i nie słodze herbaty

Ostatnio piłem alkohol 4 miesiace temu . Gdybym miał sie upić to tylko wódka , bo piwo cięzko wchodzi i brzuch boli .. Zreszta zeby wypic 4 piwa to trzeba wlać w siebie aż 2 litry wody.. to jest to samo co szklanka wódki Natomiast 1 piwo jest dobre jaką przekąska typu grill ..

Gość gość
Matko, znowu ta tępa c***a się przypałętała :O