Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolczyki

Polecane posty

Gość gość

Hej, zastanawiam się nad prezentem dla dziewczyny, mają to być kolczyki, dokładniej zwykłe kulki, z tego co się dowiedziałem z internetu "w sztyfcie". Będą one ze srebra, tylko zastanawia mnie skąd ta rozbieżność w cenach w internecie? Kolczyki, srebrne, 6mm, a można się spotkać z ofertami od 12zł do 50zł... a wszystko jednakowej próby - 925: Jako, że nie można tutaj wklejać linków.... Na allegro można dorwać za grosze, nawet za 10zł, a można nawet dostać z yes na stronie za 50zł (te same na allegro kosztowały niegdyś 35zł)

Gość gość
lub też verona na allegro za 35zł...

Gość vfd fr
to zalezy od wzoru, kamienia i marki producenta te za 12 zl tez sa ze sreba i sa ok wiec mozesz kupic

Gość gość
Ok! dzieki :) Postanowilem, ze nadal bedzie srebro, ale jednak nie kulki :)

Gość gość
Jesteś pewien, że nie będzie miała problemów z noszeniem srebra? Wiele osób jest uczulonych na to, szczególnie gdy jest za duży stopień domieszek.

Gość gość
Ja kupiłam bardzo ładne kolczyki w Aparcie za 35 zł, tańsze też były.Generalnie srebro nie jest drogie.

Gość gość
to srebro wlasciwie moze dzialac gorzej od tych zwyklych stalowych? Przeciez uwaza sie srebro za te antyalergiczne...

Gość gość
Nie, srebro nie może działać gorzej od zwykłych.Koleżanka jest niedouczona. Choćsą wyjątki uczulone na srebro, które mogą nosić tylko złoto.

Gość gość
Czy ten sztyft bedzie wystarczajaco dlugi? Nie znam sie na tym :)