Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tragedia w zubrzycy dolnej

Polecane posty

Gość gość
sluchaj k***o mery pamietasz pamietasz poloneza swojego jaj zez diane ukocila to reste zrobiłasz w polonezie jeden z nowego targu dupcygiel ale nie paweł to najstarszy nastepny zubrzycy gornej nastepnego nie spomne bo go mi zal swiec panie naego duszom nastepny to wporzodku jest clowiek a nastepny sosiad ci go zrobil i jeszce jeden mynda nie douczona jak by to pawel wiwdzal ze ani jeden syn nie jest jego to niewim niewem.

Gość mieskaniec
to wszysztko prawda to nie jej dzieci jedno poparla pod alto.

Gość mieskaniec
ty sie beniu nie przejmuj bo to wyrzutki społeczenstwa krowe możana truc saletrom to sprawdzone to radijorka zna skoda sie przejmowacz smatami a tak na margineszie niewiecie gdzie można naboc gasnice bo na byckowni juz nie nabijajom bo mi tego brak dobrze sie nabijala na zawur.

Gość gość
Brak słów

Gość broadway
Uwaga uwaga uwaga! obywatele zubrzycy i calej Europy! Walka po miedzy Mloda Bernadka a Starsza Pania Marys Walka jest zadziorna glosujcie!Obywatele

Gość broadway
Brodway teatrzyk głosowanie to powinno byc pomiędzy panią starą Bernatką a młodą Benią dlatego że to one obie uwielbiają tańczyć i striptiz robić to one tak między sobą zadziornie rywalizują. Tak że ludzie głosujcie na nie obie i się okaże która z nich wygra. Pewnie każdy pamięta jaki teatrzyk latem obie robiły koło domu i zabawiały ludzi i sąsiadów. No a pani stara Bernatka ona to dopiero striptiz darmowy robiła ludziom jak się rozkraczała pokazywała swoje brudne dziurawe majtki. Ludzie zobaczymy która z nich wygra ten pojedynek miedzy panią starą Bernatką a mlodą Benią - głosujcie !!!!! Walka się zaczęła!!!!!

Gość lubie luksus
Znalam kiedys pare osob z Zubrzycy ( mam nadzieje, ze chodzi o ta miejscowosc z poludnia Polski). Mimo, ze nic w zasadzi mi nie zrobili to po/jeby z nich straszne, sama patologia i pisze to calkiem serio.

Gość pozdrowienia z bielska
witam! znam tą młodą bernadkę bardzo dobrze! bo nie da po sobie srac jak wy tutaj zubrzycanie sracie po niej.jest zadziorna,to fakt ale nie dlatego przezywali ją: -niebezpieczna diablica ____________$$___$$ _________$$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$_$$$$$$$$ $$ ________$$$$$$$$$$ $$$ ______$$$$$$$$$$$$$$$$ _____$$$$$$$$$$$$$$ $$$ _____$$$_$$$$$$$$$$$__$$$ ______$$__$$$$$$$______$$$ ______$$___$$$$$$_____$$$ ______$$$___$$$$$$$_$$$ ______$$__$$$$$$$$$$$ _______$$_$$$$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$$$$$$$ ________$$$$$$_$$$$$$&_$ ________$$$$$___$$$$$$__$ ________$$$$_____$$$$___$ _______$$$$______$$$$__$ _______$$$$______$$$$_$ ______$$$$______$$$$$ ______$$$$_______$$$$$ ______$$$$________$$$$ ______$$$$______$__$$$ ______$$$_____$____&$$ __$____$$___$______&$$ _$$$___$$_$_________$$ __$___$$$__________$$$ ____$_$$$$_________$$$$ _______$$$$________$$$$ ________$$$_________$ - damska bokserka -karate kid. w szkole ją tak przezywali. a tutaj widze ze tu zubrzyca cała idzie na nią,najbardziej ta p.maryś. do p.maryś! znam panią i wiem wszystko co pani robiła,wiec bardzo proszę od młodej bernadki wara,bo gdy panią dopadne w szpony swoje lub przyjade specjalnie tutaj do zubrzycy to do padne panią i nie bedzie ze mną litości. wiec niech sie pani trzyma z dala od niej i od tej rodziny. znam cała historie,bo gdyby pani nie przyszła tutaj do nich i nie wyzywała i zachowała sie normalnie jak bóg przykazuje. współczuje wam z całego serca. pozdrawiam

Gość gość
Co to jest radijorka? ha ha jakie błędy widać że to Kargule wszystko piszą, Benia do 100 kilo dobija a tu taki witrażyk sobie wystawiła...żalosne

Gość gość
Wszystkie komentarze sobie sami piszą bo minuta po minucie wystawione , rzeczywiście się wam nudzi, Benia rozbierz się i pilnuj ubrań

Gość lubie luksusy
Widze ze dzisiaj wojna nie zla byla, o malo co ta Karolowa Bernadka mloda mowila ze o mallo co sie nie pobily i niewskoczyly sobie do gardel z Wodorowa Marysiom. A dawidek tez dawal czad, ze gdzie mloda karolowa tam i on. DAWID daj sobie spokoj z KAROLOWA Ona nie patrzy na CIEBIE, tylko sie smieje z Ciebie coza cyrk u zadzasz. Widzialem ze, na sile chcerz zdobyc Karolowa Benie, ale Ona ma Meza zrozum to w koncu, marny twoj filtr. Nie ma dnia.godziny bys nie spojrzal na Nia. Tylko jednego u Ciebie nierozumiem: Czemu najpierw ja podrywasz a potem do niej przeklinasz. Rada moja; Czeba bylo nie zaczynac wojny Marys przypomnij sobie z kims zadarla jeszcze przed tymi Kargulami. Nie mieszaj cala Zubrzyce, bo moze sie cos stac lub wybuchnie sakramencka Wojna!

Gość Lucyna Lucyna
22.02.14 [zgłoś do usunięcia] zybrzycaansasiadkarolkow karol@interia.eu Zubrzyca zubrzyca piykno okolica gdyby nie bernatka była by stolica ! Wypieprzaj stad ! Bo cie sami wyniesiemy ! Odpowiadam: Wy barany, cymbałki, oscypki jaka stolica... jaka stolica. Co Zubrzyca stolicą? Idźta po rozum do krowy :)

Gość Lucyna Lucyna
22.02.14 [zgłoś do usunięcia] zybrzycaansasiadkarolkow karol@interia.eu Zubrzyca zubrzyca piykno okolica gdyby nie bernatka była by stolica ! Wypieprzaj stad ! Bo cie sami wyniesiemy ! . . . . . Odpowiadam: Wy barany, cymbałki, oscypki... jaka stolica... jaka stolica. Co Zubrzyca stolicą? Idźta po rozum do krowy :D

Gość gość
...mmmmeeeeeeeeeeee ...mmmeeeeeeeeeeeeeeeee... mmmeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
bez komentarza popieram mmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
Stara Bernatka, mloda Benia i Marek nie spoczną, nim nie zniszczą wszystkich swoich wrogów, a jak już to uczynią, to nie spoczną, aż nie stworzą sobie następnych, bo by im by się nudziło więc szukają ofiar aby się nad nimi znęcać, oskarżać, szkalować i gnębić. A jeszcze nawet dochodzi do rękoczynów potrafią obcych niewinnych ludzi atakować którzy idą chodnikiem, bo im nawet obcy ludzie zawadzają. Takie jest prawdziwe oblicze starej Bernatki, młodej Beni i Marka.

Gość gość
Mery mery ty swirku

Gość mieszkaniec
Można filtrować wodę, także proszę wziąć słownik jeśli chodzi Pani o flirtowanie, Pani Bernadeto umyj dziecko bo Ci go zabiorą za brak odpowiedniej opieki jak i rownież warunkow, i proszę nie zaczepiać ludzi chodzących i spacerujących po chodniku bo spojrzenie raczej nie podchodzi pod jaki kolwiek pararaf, jednakże Pani groźby i wyzwiska obrażające mienie innych tak, Zaczeła Pani bitwę a mieszkańcy zakończą wojnę i wcześniej czy póżniej Bielsko Panią przywita a koledzy z oddziału na którym Pani się leczyła bardzo się ucieszą.

Gość gość
Oj Marek Marek tak lubicie z Benią młodą i starą Bernatką wciagać osoby duchowne gdy atakujecie sąsiadów i obcych wam ludzi i prowadzać ich po sądach, mogłaś Beniu więcej pożyczyć kasy od PROVIDENTA dla swojego kochanka Marka bo nawet na ofiarę w kościele nie miał, oj wstyd i hańba !!!! Jak was stać na adwokata i ludzi włóczyć po sądach to powinno was stać chociaż kilka złotych lub groszy na ofiarę dać, tak że Beniu zadbaj lepiej o swojego kochanka.

Gość dobry mieszkaniec
Popieram mieszkańca który dał ten komentarz z dnia -[21.03.14 i o godz17:19] ponieważ nie raz jestem świadkiem jak ta pani Benia, jej teściowa Bernatka i Marek atakuja, wyzywaja a nawet dochodzi do tego że bić niewinnych ludzi chcą bo im przeszkadzają ludzie spacerujący i chodzący chodnikiem, czyli moim zdaniem powinno się ich zamknąć w psychiatryku na oddziale zamkniętym.

Gość dobry mieszkaniec
Popieram mieszkańca który dał ten komentarz z dnia -[21.03.14 i o godz17:19] ponieważ nie raz jestem świadkiem jak ta pani Benia, jej teściowa Bernatka i Marek atakuja, wyzywaja a nawet dochodzi do tego że bić niewinnych ludzi chcą bo im przeszkadzają ludzie spacerujący i chodzący chodnikiem, czyli moim zdaniem powinno się ich zamknąć w psychiatryku na oddziale zamkniętym.

Gość gość
Tak tak wciągają osoby duchowne, a tej to jeszcze w Kościele nie widziałam , do tego na cywilnym siedzi i co ona tu ma do gadania... Jej się wydawało nawet że ten pies przy budzie biedny ją g***** a że nawet pies jej nie chciał to wzieła i skatowała go aż piesek nie szczeka i ma złamany kręgosłup , ale to juz jest zgłoszone do ochrony praw zwierząt i za niedlugo się tym zajmią także zamów już providenta żebys miała z czego zapłacić... spakuj się i jedź skąd przyszłaś więcej nikt nic od Ciebie by nigdy nie chciał to tylko Twoja UROJONA wyobraźnia. Krowie siana brakło to jej saletry dałaś bo nawet nie wiesz czym się zwierzęta karmi i w ten sposób ją otrulaś nie masz nawet litości do biednych zwierzątek juz nie mówię że szacunku do ludzi , myślisz że przyszłaś i będziesz wojować, nie tacy byli ...

Gość fitko mafia
J***** kargule ....... !

Gość gość
Przestaniecie dokuczac w koncu Mlodej Beni i Jej rodzinie, czy sam mam wam wymierzyc kare! Marys Marys a ty nie pamietasz jak na cywilnym tez bylas, wiec powiedz Mi co ty tak sie dopierdzielasz do ludzi ze na cywilnym siedza, teraz to ponizylas ludzi.(ZE NA KOCIA lape żyją)twoi synowie i niewiasty tez zyja tak!Druga sprawa÷ MLODA BENIA CHODZI DO KOSCIOLA TYLKO NIE DO TAKIEJ CHOLOTY JAKA TU JEST! JEDNI CHODZA NA(PLOTKI) DRUDZY ZAS NA (JAK KTO SIE UBIERA LUB CO MA WDZIANE) TRZECI ZAS SIE NAPRAWDE MODLA PRZED BOGIEM! SORY CZY TYLKO W ZUBRZYCY JEST KOSCIOL I BOG? BÓG JEST WSZEDZIE! Widze jako chlop ze sie mlodej boisz niewiasty bo by cie porzadzila na kwasnie jablko! Czemu ja chcerz z tela wyniesc bo co daje ci po zaworach co!? wygrywa z Toba co! jest cwaniejsza od Ciebie co! Nie wiem czemu Zubrzycanie uwzieliscie sie na Nia, bo co mowila do Was dzien dobry i do widzenia itd.to sie nie zawidzialo Zubrzycy? Tutaj by czeba bylo dac Zubrzycy D.na badanie bezplatne psychiatryczno-zamknietym, bo tutaj caly problem tkwi.

Gość gość
Mery mery ty sie idz leczyć do psychiatry a nie co chwila wodke i fajki zrzerac. Ciebie czeba dobrze podleczyc bys tak nie zolknela tyle z tej twojej chorej wrodzonej nienawisci!!

Gość szczurek pozdrawia
Oj mery mery Zal mi Ciebie tak sakramencko! Twoj Dom co Pawel sie dorobil to juz panstwo przejelo! oj Dawidku dawidku widno ze nie dajesz za wygraną o tą Karolowa mloda Benie tylko pamietaj ze, mozesz miec z tego kosekwencje! ZAL MI CIEBIE DAWID OJ ZAL! SZCZENIACKA GLUPIA MILOSC!

Gość gość
Co za Mery Mery? jak to ja piszę a nie żadna Mery znam Cię od czasu gdy z brzucem tu przyszłaś zatrówać życie mieszkańców, ładnie Benia o sobie piszesz ale niestety wie każdy że to ty sobie tak schlebiasz bo nikt by o tobie tak nie napisał, plączesz się w tychhh komentarzac niewiasto, poznać cię po bledachh idzie,

Gość Bielsko
OOO dopiero teraz widze że temat się kręci o mojej byłej sąsiadce z Bielska, droga Zubrzyco ona tu się leczyla psychhiatrycznie więc nie przejmujcie się bo tu też próbowała pokazac jaka mądra ale nie udało się jej , wylądowala na ulicy i tak zarabiała... Nie dajcie się .pozdrawiam .

Gość gość
Ha ha ja normalnie nie wyrobie ty głupia kobieto uczepiłaś się jednej osoby i ciągle o pani M piszesz Beniu, ty wredna idiotko z psychiatryka wypuszona, weź sobie kobieto przypomnij z iloma ty osobami zadarłaś i ilu krzywde zrobiłaś a ilu jeszcze o g**** i molestowanie oczerniłaś mam ci przypomnieć? A do pani M ty gowniaro to z szasunkiem bo ta osoba jest dużo starsza od ciebie i nie tylko ona ale też inne starsze osoby które obrażasz i wyzywasz, no ale ty nawet idiotko bez wykształcenia nie wiesz co to szacunek do ludzi a tłumaczyć ci tego nie będę bo za głupia jesteś wariatko. Weź w końcu słownik i naucz się pisać albo weź PROVIDENTA i wykup sobie korepetycje, a przestań się tyle odgrażać bo to jest karalne debilko z psychiatryka.

Gość gość
21.03.14 POPIERAM całkowicie ten komentarz, pisze sobie ta Benia komentarze o sobie jaka piękna i madra a i tak jej to nic nie da bo każdy ją zna.. zajmij się dzieckiem bo brudne nadal chodzi a ludziom daj spokój bo fikasz i fikasz aż się doigrasz, provident Ci pożyczki nie da i zginiesz w długach na własne życzenie może się wtedy wyniesiesz z tąd i w końcu będzie spokój, życzę Ci żeby sąd wydał wniosek o zbadaniu Twojej główki.