Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tragedia w zubrzycy dolnej

Polecane posty

Gość gość
Beniu beniu co tak zamilkłaś nic nie piszesz? :-D:-P Tak się swietnie czyta te twoje wypociny że aż pęknąć można bo się te twoje teksty w ogole kupy nie trzymają, wróć się do podstawówki jeszcze dla tych niedorozwiniętych bo ty się tam nadajesz, w końcu nie na darmo wszyscy twierdzą że masz w głowie nie pokolei i jesteś niedoleczona psychiatrycznie. Także pisz nadal te swoje urojone wypociny to cię beniu niedlugo zamkną na oddziale zamknietym bo ty się tylko tam nadajesz i reszta twojej j*******j rodzinki :-) :-P

Gość gość
zamknij gembe bo zaczęło śmierdzieć. to z przodu twojej głowy to dupa czy twarz? na co sie patrzysz do pięt mi nie dorastasz. ja na twoim miejscu MERY nie wychodziłabym z domu z taką mordą. mój kolega zbiera pokemony i mam nadzieje ze dasz mu swoje zdjęcie. mówiłaś coś, czy mrówki pierdziały? zmień psychiatrę MERY ten nie jest ci w stanie ci JUŻ pomóc! jesteś taka głupia czy tylko udajesz? Masz tyłek tak gruby, że nawet żal go nie ściśnie. twój mózg zmieściłby się w naparstku! Twoi rodzice muszą mieć NIEZŁEGO POLONEZA bo ... skąd wzieliby takiego wielkiego buraka jak Ty ? Wyglądasz jak pomyłka genetyczna szalonego naukowca. gdyby głupota MERY I RADIORKI ZA PŁOTEM TO latały BY NA MIOTLE.

Gość gość
gdyby głupota mery i radiorki za płotem to latały by na miotle.

Gość gość
OTO PIOSENKA DLA MOJEJ ŻÓŁTEJ I PSYCHICZNEJ MEJ KRÓLOWEJ I HRABINY ZE ZUBRZYCY: OTO PIOSENKA O MIEJSCOWEJ TIRÓWCE MERY: Buch za was hahaha I znów mówi mi twój głos, twój zapach szepta chodź, chodź masz w sobie cos co sprawia że ci nigdy nie odmawiam. Znów wydam ostatni sos by spędzić z Tobą te noc by znowu poczuć smak, czujesz? Proste ze tak Mery Mery znam twoje numery znamy się nie od dziś zawsze jestem z Tobą szczery Mery nie powiem zawróciłaś mi w głowie do dziś lubię spędzać czas tam gdzie płoniesz taa. Spod powiek opuszczonych na pół w powietrzu Ty, w ręce mocne na połówce Twoich kwiatów Twojego smaku dla siebie i chłopaków niech cały Kraków poczuje dym który wciągam płucem swym Sean Symilia, Gang Familia tłustych grubasów miliard, dla nas gring raz spalimy cały las, palimy cały czas, palimy parę lat sprawdź. Jak po pierwszy czy jestes grzechem, tyle osób przecież ma z Tobą romans, ale to historia oraz Las Palmaski Bonas, Las Palmaski Bonas. Tylko z Tobą niezapomniane noce, jesteś moim zakazanym owocem, poprawiasz mi nastrój dodajesz kolor kontrastu Ty jedna wystarczasz całemu miastu. W ocb zawijam THC coraz więcej Cię chce coraz więcej. Czasami jesteś moim sensem, a czasem ukojeniem (Mery) mam na Ciebie ciągle pragnienie. Przecież to proste jak 2x2 puki nie brak nam Ciebie impreza dalej trwa pozwól ze spokojnie odpłynę a Ty znikniesz razem z dymem, ta razem z dymem I znów mówi mi twój głos, twój zapach szepta chodź, chodź masz w sobie cos co sprawia że ci nigdy nie odmawiam. Znów wydam ostatni sos by spędzić z Tobą te noc by znowu poczuć smak, czujesz? Proste ze tak Ta chwila mnie wzrusza kiedy topy rozkruszam, uwielbiam gdy płoniesz w kolejnym git bonie, kiedy Twoich kwiatów dotykają moje dłonie, legalizacja jestem po twojej stornie. Wchłaniam Cię głębiej czuje Twój zapach wszędzie, tylko Ty pełen relaks chciałbym kwiaty Twe zbierać na okrętach kolejne blanty skręcać czujesz Mery? Jesteś piękna. Mógłbym robić to wszędzie i na różne sposoby (mała) przyjemnie kiedy uderzasz mi do głowy (mała) jestem gotowy powoli rozpalam (mała) jestem gotowy tylko dla nas. I kto potrafi nam udowodnić negatywne działanie czystej konopi. Coraz piękniejsza w każdym kwiecie przecież jesteś palona na całym świecie. Najwyższa pora pora wyciągnąć zioło z wora wyciągnąć z niego morał zobaczyć świat w innych kolorach . Te trochę do kanapin olać kręcąc zerwanego z pola, kręcąc kolejnego lola. Zasadzam nowy rap i spalam, idzie z dymem wszystko co spokój ducha mi zakłuca, właśnie to wydychają płuca moje gdy ze spokojem Tobą Mery się koje. Masz presz wiesz ja też go czasem mam musi pęknać jakiś gram, ten stan który daje mi, miękki narkotyk jest jak kobiecy dotyk wiec rozkruszamy topy wszyscy. I znów mówi mi twój głos, twój zapach szepta chodź, chodź masz w sobie cos co sprawia że ci nigdy nie odmawiam. Znów wydam ostatni sos by spędzić z Tobą te noc by znowu poczuć smak, czujesz? Proste ze tak WODURY WODURY GDZIE PIESEK PIMPUŚ A NIE MIELIŚCIE CO ZJEŚĆ TO PIESKA CZEBA BYŁO ZJEŚĆ! HAŃBA WSTYD!!!

Gość gość
wodury wodury poco ja mam pisać skoro wy psy sie wypowiadacie!!! tragedia o psie o psy sie wypowiadaja

Gość gość
Uwaga !!!! uwaga !!!! Pisze orawa do największej k***y niewyżytej i nie dodupczonej, marek brudas jak i benia nie wydole ją ***** to szuka głupich tylko bardzo się zawiodła bo na orawie są poważni faceci nie tacy jak w bielsku gdzie ją na każdym kroku i rogu bezdomni ****** ile mogli a ona im była wdzieczna za sucha parówke, oj bardzo źle trafiłaś beniu bo na orawie nie ma takich żeby się brać za taką szmate i brudaske. Weź się umyj beniu w rzece bo wody nie brak w rzece i woda nie gryzie bo w domu to by ruły z******* twoim brudem. Beniu weś kup swojej matce piwo i te najtańsze jabole żeby się w końcu zapiła bo ciebie matka z ojcem spłodzili jak byli całkiem zapici jabolami i dlatego spłodzili taką k***e benie która się nawet w lustrze nie widzi bo jakby popatrzyła w lustro to by zaraz go r******** na drobne kawałki bo taka z ciebie k***a wredna do ludzi nie podobna. Weź się kobieto zajmij w końcu swoim dzieckiem umyj go i zdejmij jej tego pampersa bo jej do kolan sięga i weź zajmij się w końcu tym syfem i brudem w domu bo gary ze zlewu walaja ci się po podłodze i po pod łóżka i powoli te gary i ten syf i brud bedzie ci wyplywal przez okna na główną droge. Ty smaciaro i syfiaro przestań w końcu robić ten striptiz codzień przed domem bo tak j***e od ciebie że aż czuć ten twój smród na chodnik publiczny, jedynie tym smrodem i syfem przyciągasz beniu swojego szwagra marka i męża adama bo tylko oni obaj uwielbiają ten smród i syf którym jesteście pokryci aż tym smrodem i syfem wszystkie kargulki są z******* i znarkotyzowani.

Gość gość
P*****LNIETE WODORU BO KTÓRZ BY INNY SIEDZIAŁ TUTAJ NA KOMPIE GDYBY NIE KALIKI TAKIE JAK TY TO BYŚ TUTAJ NIE PRZYJECHAŁ I NIE PISAŁ BAZGROŁ. KUPIŁEŚ SOBIE AUTECZKO CZERWONE TAK TWIERDZISZ A PRZECIEŻ SARA ZA TO DUPKI DAJE I ZA MIATA JAK K...NARZYTA W BIEDRONCE CO SIE W BIEDRONCE SCISKA I TOBIE RÓŻKI PRZYPRAWIA JELENIU P********Y. PRĘDZEJ SIĘ OŻEŃCIE A NIE NA KOCIĄ ŁAPĘ ŻYJCIE WODURY! LEPIEJ NIE PISZCIE TYLKO SIE CHYĆCIE ROBOTY. BO WASZA MERY ZAMIAST DAWAĆ WAM NA JEDZENIE TO GOTUJE PIESKA PIMPKA. A JAK SMAKOWUJĄ PIESKI GDY WY PSY SIE WYPOWADACIE. A JAK SMAKUJE KOSZ NA ŚMIECI NA OBIAD BO WASZA MAMUSIA NIE MA CO DAĆ DO GARA TYLKO PO JONACKACH GRZEBIE PO KOSZU NA SMIECI I WYCIAGA RESZKI CO POHOWAŁA KRADZIONEGO. NIE DZIWOTA ZE NASZA MERY PO NOCACH NIE SPI TYLKO TRUPÓW WIDZI!!!! TYCH CO PO WYKOŃCZAŁA: NP. -NIE BEDZIESZ ZE MNĄ TO CIĘ ZNISZCZE I BIEDNY NASZ SASIAD NIE WYTRZYMAŁ PRZEZ TAKA K...JAK TY MERY. NAWET CI SWIECZKI PRZESZKADZAŁY A TUTAJ JEST PAŃSTWOWE GDY TUTAJ PRZEZ WAS ZGINĄŁ CZŁOWIEK BO WYGNAŁAŚ GO JAK PSA TY I WASZE NIE ROBKI! OOOJTA OOOOOJTA TYLKO MERY NIE PŁACZ PRZEZ SŁUCHAWKĘ OK GDY DZWONISZ NA KPJ BO TO WSTYD SAMA ZACZĘŁAŚ A NIE TŁUMACZ ŻE JA! A KTO PO LUDZIACH CHODZI I JEŻDZI PO PIENIADZE CO? A I NIE PISZCIE O MOJEJ MAMIE I TACIE BO ICH NIE ZNACIE OK,A WASZA MATKA TO TAKA ŚWIETA JAK Z INNEGO ŁOŻA MA WAS SPYTAJCIE SIE JEJ Z KAZDYM WCHODZI DO ŁÓŻKA BY TYLKO PIENIĄDZE NAZBIERAĆ HEHEHE. A PAMIĘTASZ MERY JAK TU SIĘ CHOWAŁAŚ U NAS BO PAWEŁ BY CIĘ ZABIŁ I TY TAK SIĘ WYNAGRADZASZ !!! TYLKO GDY TRAKTOR ODPALIMY TO NASZA MERY JUŻ LECI JUŻ SIĘ PUDRUJE BY TYLKO SPOJRZEĆ NA NASZEGO MARKA NIE ZŁA OBSESJA TO CZEBA LECZYĆ! TWÓJ 17 TEŻ NA OBSESJĘ IDZCIE SIĘ TA LECZYĆ BO RYBNIK JUŻ NA WAS CZEKA JUŻ MIEJSCE MACIE BO ZAŁATWIŁAM WAM WODURY MIEJSCE TYLKO CZEBA POTWIERDZIĆ! A TWOI SYNALKI NIE TAKIE SWIETOSZKI SĄ NP TWÓJ 17 DOBRZE WIERZ O KIM MOWA. SAMA PSYCHIKA! A CO MYŚLAŁAŚ ZE BEDZIESZ NA SĄDY DOWAŁA BYLE JAKĄ GŁUPIĄ SPRAWĘ WIDAĆ ŻE TWOJE ZACHOWANIE Z RÓWNOWAGI JEST PSYCHICZNIE CHORE JESZCZE PÓŁ LITRA SE KUP I BEDZIE LEPIEJ. ALE DOSTAŁAŚ ZJEBKĘ OD SĘDZIEGO CO??? HEHEHE KTO W DOŁKI KOPIE SAM JE WPADUJE! OTO NASTĘPNA PIOSENKA O NASZEJ KRÓLEWNIE MERY: "Mery" Pusty pokój poszedł w zapomnienie, siedzimy w tłoku, a wzajemne zrozumienie, głośno w bloku, a pełne skupienie, chcesz to się ulokuj bo wchodzimy na antenę, są tu chłopaki z osiedla i z innych regionów kraju, kobiety jak słodkości z wedla, nikt sie nie nudzi tu, są jointy i jest alk, humor tryska nie ma walk, nieważne jak wyglądasz z pyska i czy masz twardy kark, jeżeli nie masz na dzisiaj żadnych planów to wpadaj do nas na freestyle, wpadaj pogadać czy napić sie kielicha ważne żeby była uśmiechnięta twoja micha do licha, bez stresu jest luz chillout zniknie twoja pycha spokojnie nie na g***** chcesz, jest xbox press to se zagraj, masz pole do popisu, nie pole bitwy jak ? nieważna tutaj marka, firma czy kolor skóry, bądź sobą idź na całośc i nie rób chałtury o nie nie... bwoy bwoy ref. chwila, dzisiaj mamy chillout zakazany wyjazd klimat ten nam sprzyja, z bitem chodzi szyja dzisiaj mamy chillout, chcesz to do nas wbijaj rozkręcamy klimat, dzisiaj mamy chillout właśnie przez takie dni jak ten przypominam sobie, że cała ta załoga płynie, dryfuje spokojnie i w d***e ma pospiech, jedni graja w zośke, inni opowiadają kawały sprośne, to proste gdy lato jest słońce, zanim sie zorientujesz znowu zarwiesz z nami nockę, beztroskie dni, przecież coraz mniej ich, dlatego my proponujemy dzisiaj chill znowu znowu znowu chill chill chill, chilluje z ziomami dziś takich chwil chwil chwil nie zapomina się, kapisz? jedna myśl przychodzi mi do głowy, że jutro też bym to najchętniej robił... Słyszałam, że jak byłeś mały to byłeś tak brzydki, że mama wieszała Ci kiełbasę na szyi, żeby chociaż psy się z Tobą bawiły ... RYBNIK informuje że Twoje narodziny były wynikiem wady fabrycznej. Prosimy szybko zgłosić się do szpitala celem uśpienia. Dziękujemy Rada psychologa: jeśli jesteś pracowity jak pszczoła, harujesz jak wół, a z pracy wracasz zmęczony jak pies - idź do weterynarza, bo prawdopodobnie jesteś jeleniem! Ważna informacja!!! Po krótkiej naradzie i obejrzeniu Twojego zdjęcia nasza komisja uznała, że masz łeb jak koń! Z tego powodu pragniemy poinformować, że możesz srać na ulicy!!! Nie szczekaj tyle bo Cię hycel złapie. Śmierdzi Ci z pyska, jak z d**y tygryska! Wyglądasz jak down, Masz gębę jak klaun, 3, 4 zęby wystające z gęby Szkoda życzenia dla faceta lepiej ku se kabrioleta Na górze róże na dole fiołki co mi tu wciskasz takie pierdołki!

"Ale jakby Kadeli kura przez siatkę przeleciała-zaślachtować.Łeb urżnąć,w śrubstaku zgnieść,aż flaki wyndom.Na nasym łobco noga ni mo prawa stanąć" :classic_cool:

Gość gość
Hahaha beniu beniu lepiej na kocią łape żyć niż się tak prowadzić jak ty sypiając ze szwagrem na codzień i z meżem wtedy jak z pracy przyjeżdźa. Haha takiego brzydala i śmierdziucha jak ty beniu to niestety nawet do burdelu by cię nie zatrudnili nawet jakbyś tą swoja wredną i paskudną gębą podłoge myła bo byś ludzi i klientów odstraszała.

Gość gość
Beniu beniu nie pamiętasz jak chodziłaś do starej siwuli pożyczać pieniądze i płakałaś że jesteś wciąży i potrzebne c****eniądze na badania do lekarza tylko zamiast na badania to polazłaś na skrobanke i to kilka razy bo to rozpowiedziała twoja rodzinka karguli. No nic dziwnego pewnie te dzieci były twojego szwagra marka bo widziałem cię dokładnie jak cię maruś uczył jeździć tylko zawsze lądowaliście nad rzeką w krzakach naprzeciwko (kwaśnicy) oj bardzo dużo ludzi was tam widziało tylko nigdy nikt nie chciał wam przeszkodzić bo był z tego niezły ubaw. Podskakuj dalej to się wyśle twojemu meżowi adamowi dowody z tych upojnych schadzek.

Gość TrudneSprawy
Zapraszamy,jutro o 17:15 prosto z Zubrzycy Dolnej !

Gość gość
skończcie te bajki bo to paanoja!! a z jakiego wariatkowa was wypuśli! ludzie ludzie wyspowiadać się a nie do komuni chodzić i nie obrażajcie ludzi po żądnych! oooj przepraszam ale to nie ja chciałam na skrobaczkę a kto tak stasznie gadał po zubrzycy że w ciąży jest! nie pamietacie to wam powiem p.anna wójcik czubar tak to ona relacje żeście pomylili to nie ja z tyloma chłopakami kręciiłam i nie ja potrzebowałam na skrobaczke tylko p.anna czubar. i to nie ja tak ze ślubu zrobiłam cyrk. co potem obrączkami się rzucało w lewo i w prawo. a teraz jak fajnie było że po jabłonce słyszno największą awanturę bo jak można tak zrobić że chłopa się ma i przed bogiem przysięgała a za innym się ugania,że wkurzyła się baba i łomot zrobiła że by tą p.annę czubar zabiła gdyby nie ludzie z jabłonki. niezły łomot! ooooj to wy nie podskakujcie bo puszcze wszystko że wam się nogi zagną. a zapraszam na youtube jak p.mery tańczy z p.cupinem walca gdy asfalt lali. zapraszam serdecznie ludzi ze zubrzycy! jak masz co to pokaż a nie szczecz fałszywie ujawnij się! adam już o tym wie więc ujawnij się jak masz dowody to pokaż.czekamy! w jaki kobierzynie was wypuścili wyście takie bajki wymyślili bo nie znam w polsce takiego żeby można było takie bajki wymyślać jak nie macie czelności przyznać przed księdzem to się przed bogiem przyznajcie! bóg wam za płać za niszczenie mnie i mojej rodziny przyjdzie czas przyjdzie czas że bóg się o wszystko się upomni względy nas i względy was! bóg zapłać wielki za wszystko! bóg się z czasem oto upomni! pokrzywi was mordami wy fałszywe psy mordy u widzicie będziecie konać bo każdego przyjdzie czas a będziecie konać a przebaczenia nie dostaniecie!! dajcie wy święty spokój pożeńcie się najpierw a nie na kocią łapę żyjcie a potem pogadamy! przestańcie pisać psy!

Nie chcialo mi sie czytac calego watku, niemniej patrzac na ilosc jadu wylanego na autorke mysle, ze dobrze by bylo przypomniec wypowiadajacym sie osoba ze publiczne pomawianie wraz z podawaniem danych osobowych jest karalne z art. 212. § 1 kk lub art. 24 kc (naruszenie dobr osobistych).

Gość gość
Do pana Piotra Cupina Bardzo proszę oto by nie sterczec 2 stronie Bo monitoring mój wszystko widzi. Wiem że to ty! zaś ci mało a chcerz ze mną po Europie jeździć to proszę bardzo. Zapraszam umówimy się na termin sprawy bo i tak ci zadam o moleste Zajmi się rodziną i dziećmi tylko najpierw żądam 6.00 tys a i oddaj też ludziom kasę bo masz długi. Gdy patrzę na ciebie to normalnie mam czelność ci przy pieprzyc za fałszywe szczekanie w sądZie Pokrzywi twoją morda i wszystkim. uwaga uwaga dziewczyny Trzymajcie się z dala od takiego typu bo nie wiadomo co roznosi gdy się do budżetu chodzi. ostrzegam odpieprz się! Oddaj to co masz oddać a nie śledź! Bo autka se zmieniasz jak rękawiczki mam z każdego auta twego rejestrację to marny twój los oj marny

Gość gość
Hej to prawda gdy tylko mnie ludzie tacy obrazali i wyganiali do bb to Art nie było. Co? Jestem ciekawa kto to pisze czy nasza i kochana komenda czy pani prawnik d.siar. co tak strasznie zna się na prawie a może inna osoba ujawnij się jak znasz na prawie to nie masz się czego bać

Gość gość
Beniu beniu pies który dużo szczeka nie gryzie a ty właśnie jesteś takim psem ups przepraszam nie chcąc uraźic tych inteligentnych zwierząt. Weź podaj w końcu namiary na youtube to z miłą chęcią sobie wszyscy obejrzą te filmy którymi tak od bardzo dawna sie chwalisz. Takiego ślubu jaki ty mialaś to pobiłaś rekord z bezdomnymi bo bezdomni bardziej atrakcyjne śluby biorą a ty dziadówko brudna co za ślub miałaś że cię ks. Worek wyrzucił z zaświadczeniem które beniu przyniosłaś niby że swojego ślubu tylko ks. ci wyraźnie powiedział że podrobiłaś zaświadczenie więc weź się przestan w koncu mądrzyć i wszystkich na wsi pouczać bo jeszcze nikt nie widział i nie słyszał żeby kiełbase zwyczajną jeść z grilla na weselu bo to tylko stać na to karolów z benią no bo tak z bielska się przyszło a tam tylko sie jadło parówki które bezdomni nie dojedli lub się za dupe dostało . To mi wesele to mi dzień ślubu a gary ze zlewu sie wywalały na stole już miejsca od brudnych garów nie było a na podłodze syf i mogiła przecież pieski i kotki trzeba trzymać w domu tylko jak twoja szwagierka weszła do domu wpadła wpanike i gary umyła i co mogła to ogarneła . A teraz następna sprawa pewnie jesteście w porozumieniu marek cię popiera co noc a maż adam twój daje na przyzwolenie już o wszystkim wiedziałem i słyszałem ale ale z taka wiara sie nie spotkałem no ale u kargulów i tej lafiryndy z bielska wszystko jest możliwe.

Gość gość
Boli że wzięłam ślub to weźcie se ślub tylko nie na pokaz i nie na lewo i na prawo i nie zucajcie obraczkami w twarz bo to hańba wstyd robić tak przed Bogiem

Gość gość
Czy to nie jest na pokaz to lepiej jeść parówki jako cudze kury psy i koty i od Karola myszy co do wodory przeszly jak smakował upieczony kret którego zescie na palniki Pielli za domem na dzialce mery kiedy wylejesz ostatek tego realu bo żeś wylewala bo cały tydzień trupami smierdzialo

Gość gość
Co żeście się wsioki uwzięli na te biedną dziewuche? Ja też bym nie dała sobą tak pomiatać i założyłabym sprawe o zniesławienie. Znalazłoby się jeszcze pare innych paragrafów. Ale co sie dziwić,taka mentalność ludzi ze wsi że jak ktoś z miasta to trzeba od razu zgnoić. Benia czy jak ci tam,współczuje że musisz to chamstwo znosić.

Gość gość
Jakiś ty ślub wzięła co cię ks. W. wyrzucił z jakimś podrobionym zaświadczeniem a obrączki to w życiu na oczy nie widziałaś , wiara świadków jehowy to jest kulturalna a ty beniu wredna nie wiadomo do jakiej sekty należysz bo takich oszołomów żadna wiara nie przyjmie a nie mówiąc o normalnym ślubie kościelnym . Przestań tyle wzywać Boga bo ty nie wiesz co to słowo znaczy i nie wzywaj Pana Boga nadaremno tylko się weź za sprzątanie w domu bo z tego brudu i gnoju to robactwo szparami po pod drzwi ci wyłaźi.

Gość gość
Zapraszamy wszystkich do zubrzycy niech przyjdą zobaczyć ten cyrk który codzień benia urządza ze swoją rodzinką wokół swojego domu a szczególnie posłuchać jej i rodzinki jej wyzwisk i przeklęństw do obcych ludzi którzy chodzą chodnikiem publicznym . Uważajcie bo beni zdaniem obcy ludzie chodzący chodnikiem to ją wszyscy gwałcą i molestują więc prosze uważać turyści przejeźdzający przez zubrzyce bo benia was nagra na kamere którą ma skierowaną dzień i noc na droge publiczną i odpisuje nr rejestracyjne i na policje donosi i sprawe w sądzie robi.

Gość gość
To po co koczujecie pod jej domem i śledzicie? Macie tak nudne życie że interesujecie sie cudzym? Ja p....... zabić takich sąsiadów to mało. Wiedzą co kto robi,co je,co kryje w gaciach. Masakra z tymi wieśniakami. Zajmijcie sie ludzie sobą bo żal czytać te wyssane z palca bzdury. Edukacja szkolna też by się wam wszystkim przydała.

Gość gość
Oj oj oj Piotrze Piotrze nie masz co robić co robiłeś koło domu mojego Przyznales się superpuchar dla ciebie więc ci się kotwi za mną super może jeszcze cykaj zdjęcia i ozdób w ramce tak jak Dawidek to robi o Boże jaką wy obsesję macie to czeka leczyć szybciutko wasza obsesję Oj Piotrze kotwi ci się jednak za mną ale ja już zonata i przykro mi miłość czeba na bok masz żonę zapomniałeś o tym O proszę zubrzyco jak się Piotruś cupin przyznał że jeździ do mnie i obserwuje mnie proszę prawda wyszla na jaw dzieki Piotrze w końcu ludzie zobaczyli jaki jesteś

Gość gość
Do ludzi fałszywych i wrogów Pamiętajcie jeśli będziecie coś kombinować bić lub szczelac do domu to was też to czeka pamietajcie nie musimy być to my a inni ludzie to zrobią

Gość gość
Widzisz Piotruś więc prawda boli ale ostrzegam Cię jeszcze bardziej skakaJ aż się na skakasz i widzisz przyznales sie ze mnie obserwujesz ttylko poco powiedz poco teraz Zubrzyca już wie że z ciebie odgladacz itd oj marny twój los marny skakaJ dalej aż bedzie trzeba sprzedawać auteczka!gdy będzie czeba na adwokata płacić Twój problem chcerz jeździć proszę bardzo przyjezdz a pogadamy śr i o tym i o innych rzeczach co mi zrobiłeś bo widzę że mało ci czeba ci normalnie przywalić Ale poco mam siedziec za takiego bydlaka jak ty jesteś Piotrze! Poco mam się brudzic ! Normalnie cyrk urzadzasz i nic więcej wierz jak to się nazywa gdy się obserwuje kobietę paranoja i obsesja miłości Jak masz co to napisz list albo pogadajmy Tak jak to Dawidek robił pisał skakał na tych szczeblach popisywal się Moja rada Masz co Piotruś to napisz

Gość gość
Oj beniu dalej fałszywie szykanuj i oskarżaj ludzi i sąsiadów i dalej prowadź tą swoją chorą inwigilacje w końcu to ty i twoja rodzinka kamerami zaglądacie ludziom i sąsiadom do okien i podglądacie co który sąsiad robi w domu i kto chodzi chodnikiem publicznym i jeździ drogą publiczną ty masz beniu obsesje i paranoje na punkcie podglądania i atakowania obcych ludzi idących chodnikiem ty nawet normalnie nie potrafisz się wypowiadać tylko ciągle przeklinać i wyzywać wszystkich przy swoim dziecku ładnej kultury i zachowania uczysz od mała . Myślałaś że jak z miasta przyszłaś to ludziom bedziesz się odgrażać ciągle a w bielsku to wszyscy szcześliwi że się takiej psychopatki pozbyli i maja święty spokój. Nie rozumiem jak można mieć taką obsesje i paranoje na punkcie facetów ty jak widzisz jakiego mężczyzne to niewiesz co ze sobą masz robić bo aż taką cieczke masz tylko ci ciągle w głowie molestowanie i gwałcenie jakbyś mogła to byś każdemu facetowi we wsi do wyra weszła i każdemu dupy dała tylko tu to nie bielsko że się tam na każdym rogu puszczałaś z kim tylko popadło. W końcu żaden normalny i inteligentny facet z takim brzydalem i brudasem jak ty beniu to nie spojrzy na ciebie tylko ty to dupy dawałaś i dajesz najgorszym menelom i szujom do takich się zalicza twój meżuś i szwagierek szczerbatek. Beniu a drogą gminą każdy ma prawo się nią poruszać o każdej porze dnia i nocy tylko ty i twoja rodzinka jakbyście mogli to byście ją przywłaszczyli bo waszym zdaniem wszystko do was należy taką macie paranoje i twierdzicie że jak ktoś się porusza tą gminą drogą to wszyscy benie podglądaja tylko to benia monitoring ma nastawiony na tą droge i wszystkich podgląda i w oknie siedzi i lecą przekleństwa i wyzwiska to samo się tyczy drogi i chodnika publicznego też sobie benia i jej rodzinka uroiła że to ich własność . Zapomniałaś beniu jak ty i twoja teściowa i szwagierek twój kochaś odwaliliście szopke jak przyjechali pracownicy z gminy robić z drogą to wszyscy pracownicy za głowe łapali bo nigdy w życiu takich wariatów nie widzieli niezapomnij dać to na youtube jak się prałaś po tej drodze ze swoją teściową i szwagrem i jakąś dziwną orgie urzadzaliście na pewno twój monitoring to nagrał bo ty i twoja rodzinka wszystko nagrywacie i dokumentujecie tak samo było dzień przed bożym ciałem coś cie urządzili ze swoją rodzinką też oskarżysz pracowników gminnych że ciebie i teściową twoją i kochasia marka chcieli przyjechać ciężkim sprzętem w końcu to wy się rzucaliście i nie chcieliście dopuścić żeby pracownicy zatrudnieni przez gmine nie mogli normalnie pracować ciężkim sprzętem weź beniu puść to na youtube bo napewno twój monitoring to wszystko zdetalami nagrał a gmina te twoje wybryki i wyzwiska którymi obrzucaliście pracowników gminnych ma nagrane i udokumentowane bo nikt sobie nie pozwoli żeby takie coś jak benia i jej wariacka rodzinka szantażowali wszystkich jakimiś urojonymi fałszywymi i wyssanymi z palca kłamstwami . Z waszych ust jeszcze nigdy nikt prawdy nie usłyszał ani nigdy nie powiedzieliście , beniu ty i twoja rodzinka tym jadem nienawiści i obsesji to się kiedyś w końcu udławicie bo już z tej paranoji nie wiecie co macie robić jak kogo fałszywie oskarżyc . Moim zdaniem wszyscy powinniście się iść leczyć psychiatrycznie i to tylko do zakładu zamknietego tam się nadajecie i to na bardzo długie leczenie .

Gość gość
Wodory wodory do Rybnika tam wad nauczą kradzieży i bandyctwa Do prawniczki Diany Tam spieprzaj do podsarnia a przepraszam na zabiniec razem mamuska mery To ty się schowaj i pierwsze się prawa doucz a nie skakaJ z krzaczka na krzaczek Każdy wie że d dałaś Prędzej pilnuj dzieci bo ci je odbiorą Mery kurzy jak szewc a ty NATO pozwalasz kaka matka taka córka Drzewo kradzione ka sygnaturka co Wodury ozencie się najpierw a nie na kocią łapkę zyjcie A niech mery kieckie zmieni bo wyglada jak wiezniara już nie długo będziecie się pas Państwo w państwie finansuje a dlugii nie oddanej do dziś Lepiej nie grajcie bo kobierzyn się zbliża

Gość gość
Gdyby nie my to byscie asfaltu nie mieli Weź przestań jak twoja matka tańczyla z cupinem to jest paranoja bo pierwszy raz w życiu asfalt widzicie dziady! A twoja matka już do łóżka by sie wpieprzala A jak fajnie spieprzala gdyby nie ciotka gienka by ją obroniła bo by wpierdol chycila puścić wam proszę bardzo tylko już ogladajcie se jak mery tańczy a potem puszczę to do tv Dziś oglądajcie o 17 00 ukryta prawda Prawde o wodorach w Zubrzycy dolnej

Gość gość
Beniu a kto to są te "wodury" bo takich w zubrzycy nikt nie zna. Już beniu wszystkim się odgrażasz że dzieci temu czy tamtemu wezmą tylko jakoś nic ci te interwncje w opiece społecznej nia dają weź kobieto zajmij się swoim dzieckiem i popatrz jak wygląda jakie jest zaniedbane weź ugotuj córce ciepły posiłek i zajmij się jej wychowaniem bo ty niestety beniu żadnej kultury wychowania i szacunku do starszych ci osób nie wyniosłaś z domu widocznie cię ojciec i matka pijaczka nie nauczyli jak się masz zachować między ludzmi i jak się odnosić do starszych ci osób . A co byłaś w tym Rybniku w wariatkowie co go wszystkim tak gorąco polecasz ? Czy może twoja wredna gęba jest twarzą reklamującą ten przybytek wariacki ? Pewnie twoja wariacka rodzinka też swoimi paskudnymi gębami reklamuje ten cały psychiatryk w Rybniku. I przestań wszystkim groźić że im opieka dzieci weźmie i fałszywie oskarżać bo to już się nudne zaczyna robić , ciągle tylko ty beniu i twoja rodzinka fałszywie donosicie i wszystkich swoim monitorigiem straszycie że ciągle wszystkich nagrywacie i ciągle się przechwalasz że dasz filmiki na youtub-a daj w końcu pochwal się linkiem i wszyscy z miłą chęcią oglądnęliby te twoje amatorskie wypociny a może by ci się udało zarobić jakieś kilka groszy na te długi twoje i reszty rodzinki w końcu by provident odzyskał choć troche tych zaległych długów . A jeszcze najlepiej byś zrobiła jakbyś się wzięła za jaką porządną i uczciwą prace . Skończ z tym oczernianiem wszystkich ludzi bo jesteś tu jakieś 3 - lata a już cała wieś oskarżyłaś i oszkalowałaś bezpodstawnie nie znając dobrze ludzi że cię wszyscy gwałcą molestują podglądają jakby było kogo i co zresztą co tu dużo mówić ty nikomu beniu ani twoja rodzinka nie dorastacie do pięt bo się uważacie jakbyście wszystkie rozumy pozjadali a mniemanie o sobie to macie zbyt wysokie. Najpierw niech twoja matka pijaczka niech zaliczy odwyk alkoholowy a później niech się weźmie za twoje wychowanie i szacunek do innych ludzi a później niech cię matka da do szkoły żebyś się nauczyła przynajmniej kultury osobistej i odnoszenia się z szacunkiem do obcych ci ludzi , widocznie w bielsku wszyscy taki szacunek do siebie mają i wzajemnie się traktuja po chamsku .

Gość gość
Ooo co za bolało nie da się bić Po domie ani po oknach was też to czeka Przestańcie szczekac tylko do klatki się schowajcie Kiedy sarke wypusciles z klatki a zdechla czy zjadłeś w Norwegii jesteś tam cię mają dosyć dowiedziałam się a wkroczcie do bb to was rozniosa z tamtela Wyscie tam słynni ze hej A idioci za podrobienie podpisu idzie się siedzieć 3 roki Art 212§1kk to wyczytali naszej mery i dawidkowi