Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta kolejna szansa

Polecane posty

Gość gość

Witam Bylam z facetem ponad rok, nie ukladalo sie dobrze, zawsze klotnie, jak cos poszlo nie tak to sie na mnie wyzywal, byl agresywny slownie i nie tylko.. Kiedy powiedzialam ze odchodze prosil mnie o druga szanse, dalam mu ja jednak on to zaprzepascil.Caly czas mielismy kontakt wiec blagal mnie o kolejna szanse ale widze ze nie wiele w sobie zmienil. Powiedzialam ze nie chce z nim byc , ze mam co do niego watpliwosci a on wmawia mi ze to dlatego ze trzymam sie przeszlosci a nie zyje tym co jest teraz. Tylko ze ciezko mi zaufac zwlaszcza jak on dalej popelnia te same bledy moze w mniejszym stopniu, ale jednak, moze teraz sie kontroluje bo cce zebym z nim byla, ale powiedzialam nie, On zachowal sie egoistycznie bo zaczal mnie szantazowac ze z soba skonczy , ze sie zabije bo nie chce byc i zyc beze mnie. Tesknie za jego zaletami ale nie moge byc przeciez z kims kto probowal juz kiedys odebrac sobie zycie i to nie raz :(

Gość gość
on potrzebuje pomocy specjalisty, takie moje zdanie...

Gość gość
tez dalam chlopakowi kolejna szanse , ale jednoczesnie cos mi caly czas mowilo zeby go zostawic i intuicja mnie nie mylila

Gość gość
moze powinnam mu pomoc , moze by sie zmienil , chociaz nie wiem czy to ma sens...