Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniony_sexu_jak_cholera

4 lata bez sexu już dłużej nie wytrzymam

Polecane posty

poprostu codziennie myślę o tym. Ktoś też tak ma ?

Gość gość
Więc w czym problem? Nie stać cię na laskę z np. roksa.pl?

najchętniej poznałbym jakaś wyposzczoną laskę tak jak ja i porządnie przerżnął ! taka z roksa to uzywana brzydze sie takich

Gość gość
skad jeste i ile masz lat?

Z Gdyni mam 27 lat

Ja wytrzymałam ponad 1,5 roku.Masakra ! Podziwiam wytrzymałość autora. Ciekawi mnie dlaczego tak długo?

Gość gość
szkoda, ja slask

wiecie co bym zrobiłe teraz jakby obok na łóżku leżała jakaś napalona kobietka ? Myślę, że bym sie na nią rzucił i do wieczora by z niego nie wyszła (z łóżka)

Gość goscioweczka123456
ja mialam przerwe 3 letnia. ost sie kochalam 2 tygodnie temu i od tamtej pory nie moge przestac myslec o seksie :/ najgorsze jest to ze z tym facetem mi nie wyszlo a wiec i kochac sie nie mam z kim :((((

Gość gość
Topic samotnych serc i spragnionych orgazmu ciał:-D

dlaczego tak długo ? pewnie dlatego, że od pewnego czasu straciłem poczucie własnej wartości ;/, a dziewczyny powiedzicie tak szczerze zdarza wam się iść z kimś do łóżka jak macie długą przerwę dla samego zaspokojenia się sexualnie ?

Gość goscioweczka123456
ooo tak :D dobrze ze jest nas wiecej. myslalam ze tylko ja taka nie wyzyta :)

Gość gość
ja mam już przerwę pona 2 lata i nie robię z tego afery. Gościóweczka, tak już niestety jest... jak się miało niedawno seks, to trudno o nim zapomnieć, ale jak się ma długą przerwę to nie myśli się o tym już tak często :)

Gość gość
Ja jak mam ochotę to szukam chętnego i się z nim zaspokajam

Gość goscioweczka123456
do autora. wiesz co ja ostatnio mialam taka sytuacje. poznalam kolege mojego eks. po alkoholu wyladowalismy razem w lozku. potem spotkalismy sie drugi raz i najzwyczajniej w swiecie chcialo mi sie wiec wyladowalismy drugi raz w lozku.

Gość goscioweczka123456
do goscia: no powiem ci szczerze ze masz racje. z jednej strony zaluje ze sie kochalam bo jak mialam ta przerwe to az tak bardzo nie odczuwalam braku sexu a teraz? mam masakre. doslownie ciagle o tym mysle chocbym byla jakas nimfomanka :D

nie robisz z tego afery bo masz niskie potrzeby gdybym ich nie miał też bym afery nie robił ludzie są różni i potrzeby też mają różne, i jak było po tak długiej przerwie ? opisz co nieco jak możesz.

Gość gość
Goscioweczka przynajmniej nakręcona chodzisz teraz

Gość gość
Dlatego lepiej tego nie robić niż się później męczyć, ewentualnie poczekać aż trafi się ktoś z kim można by było wejść w jakąś dłuższą relację (niekoniecznie związek, wystarczy przyjaźń) a nie na jeden numerek, bo później to masakra żeby wytrzymać bez seksu ;)

Gość goscioweczka123456
do autora: jak bylo? Pierwszy raz co wyladowalismy w lozku to baaardzo bolalo :/ pewnei przez tak dluga przerwe. Mialam tylko jednego partnera. Za drugim razem bylo swietnie ale on za szybko skonczyl i nie bylam do konca usatysfakcjonowana :P wiesz wy faceci macie troche latwiej. Pobajerujecie dziewczyne i jak latwa to poleci wiec czemu nie korzystasz ?:P

Gość gość
sa wazniejsze sprawy ja seks

Gość goscioweczka123456
do goscia: masz calkowita racje :)

Gość gość
Łatwiej? Hmm...kobieta wystarczy że pupką zakręci i oczkami zatrzepota i ma ofiarę w garści

nie mam bajery, uroku też już nie mam, wiele dziewczyn podoba mi sie fizycznie, ale nigdy bym nie chciał być z nimi w związku więc jakoś nie potrafie działać, najchętniej bym sie z kimś umówił na sex takim napalonym jak ja bo na dziwke w życiu bym nie poszedł brzydzi mnie to. Dziewczyny widze są z reguły też napalone ale wolą wibratory :P Ja c***owiem, że mógłbym chyba teraz cały dzień i nigdy bym nie skończył :P

Gość gość
Goscioweczka seks jest jak narkotyk spróbujesz raz to chcesz więcej i więcej. ..

Brzydzisz się prostytutki jak sam wspomniałeś. A szukasz łatwej kobiety. Łatwa jest o tyle bardziej używana, że każdego na nią stać.

Bałam się,że zapomniałam jak co to seks,ale facet był do rzeczy i było naprawdę dobrze.Może dlatego,że bez zobowiązań i był młodszy,napalony i między nami była niesamowita chemia.

orgazm - chyba nie ma nic przyjemniejszego :P

Gość prawilny prawik
ja wytrzymuje cale zycie bez seksu, czasem zjade reka,czasem skorzystam z profesjonalistek, co nie zmienia faktu ze jestem prawiczkiem jeszcze