Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Moja córka robi od wczoraj zielono -żółte, luźne, pieniste kupki .Ma dwa latka i skazę białkową. Nie jest to od skazy na pewno. Co jeszcze mogą oznaczać takie kupy?

Gość gość
halo! nie wie nikt?

Gość gość
Nosz Kurde! Jakbym dała w opisie, że Led to suka to od razu zleciałby się krzykaczki!

Gość gość
Bo tu tylko na głupoty potrafią odpisywać. Też dziś pytałam o pewne rzeczy i nikt nie potrafił odp. Ale głupich tematów to pełno które nie mają końca odpowiadania. Moja jak robiła takie kupki, to poszliszmy do lekarza, jakaś biegunka wirusowa lekarz powiedział. Może jakieś naturalne metody na to zastosuj, jagody, jak lubi to przecier marchewkowy, podawaj też probiotyk. Boli ją brzuch? Najlepiej to udać się do lekarza, ale wiadomo, że dziś to trudno.

Gość gość
Nie ma biegunki. Kupy robi raz dziennie - dzisiaj miała dwa. Nie wiem czy dobrze myślę ale chyba coś się dzieje z gardłem. Może robić takie kupy przy przeziębieniu? Kurcze częstomi chorowała a nawet bardzo w zeszłym roku ale takich kup nie miewała;/

Gość gość
Mi lekarz powiedział, że czasem u dzieci wystarczy jedna taka dziwna kupka, jeśli występuje kilka dni to może być biegunka. Podaj jej probiotyk. Nie wiem co c***oradzić. Jeśli nic jej więcej się nie dzieje, to nie ma co panikować. Poczekaj do poniedziałku, nie przejdzie to się do lekarza wybierzesz.

Gość gość
Zobaczymy do jutro. Widzę, że ma oczka podkrążone. Myślę, że jakieś choróbsko idzie

Gość gość
Ząbki ma wszystkie już

Gość gość
Mysle, za bachor zdycha. Do jutra powinno byc po wszystkim. 🖐️