Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różowe plamienie

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj powinnam dostać@, a zamiast niego mam różowe plamienie, czy to może być ciąża,? piersi mi się powiększyły i to sporo, mam problemy żołądkowe , ale myślałam że się czymś zatrułam, testu jeszcze nie robiłam poczekam do poniedziałku, czy któraś z was miał takie plamienie w ciąży, dodam że w pierwszej ciąży miałam plamienia(w 2 mies.) tylko ze brązowe i musiałam brać progesteron do 4 m

Gość gość
Ja nie miałam, więc trudno mi powiedzieć. U mnie coś takiego zdarza się raz-dwa razy w roku przed @. Ale wiele dziewczyn pisało, że miały w ciąży plamienia zamiast @, więc poczekaj na radę bardziej doświadczonej. Pozdrawiam

Gość gość
Zawsze pobolewał mnie brzuch przed @a w tym miesi nic, ale piersi zawsze mnie bolały a jak miałam już dostać @ czyli dzień wcześniej, opuchlizna schodziła i po tym poznawałam że bezie@ a teraz piersi dalej bolą mam wrażenie że są o rozmiar większe nawet mąż to zauważył, i do tego te problemy z żołądkiem, muli mnie rano, tak sobie myślę że to może być ciąża, właśnie tylko martwi mnie to plamienie

Gość gość
możesz być w ciąży

Gość gość
ŻADNA Z WAS NIE MIAŁA TAKICH PLAMIEŃ W CIĄŻY?

Gość gość
zrób test i przestan gdybać na forum, u jednej różowe plamienie bedzie oznaczało początek ciązy, u innej początek miesiączki- proste