Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brwi arabek

Polecane posty

Gość gość

arabki smiesznie maluja brwi, tak na prosto, nie znalazlam zupelnie adekwatnego zdjecia ale cos takiego : http://hiba-press.com/wp-content/uploads/2011/06/Sara-Farah-Star-Academy-8-300x242.jpg moja kolezanka arabka ma podobne, tylko duzo grubsze i dluzsze, takie proste krechy, zupelnie proste jak od linijki ;o uwazam ze to straszne, lepiej wygladaja luki, te nadaja twarzy niekorzystny wyraz, a wy co sadzicie, podobaja wam sie ich brwi?

Gość gość
Nie podoba mi sie tez, wyglądają jak ładni transwestyci :D przerysowane i sztuczne to to do bolu

Gość gosc7676786
ale bez tej miny ma takie same, zreszta o takie mi chodzilo, nie znalazlam innego zdjecia, wiele arabek ma wlasnie takie dwie proste krechy, nawet gdzies czytalam, ze one tak maluja. jesli ktos ma takie zdjecie to niech wklei, wkleilabym kolezanki ale nie wypada

większość tych które ja znam ma bardzo ładnie zarysowane łuki brwiowe. Moda na na proste grube brwi to akurat koszmarny trend w makijażu.

Niemniej wygląda to strasznie nienaturalnie, wolę trendy, które podkreślają urodę, ale wyglądają bardziej naturalnie (udają naturalne)

Gość gość
ta ostatnia jest dobra:D

Gość iuhjbnkjhbjnmk
moment, ciagle uznaja za spam

Gość reszta zdjec
a sobie wyobrazcie, ze moja znajoma ma jeszcze bardziej jak od linijki krechy ;)

Oj tam, minie jej :) moda sie zmienia, gusta też, niech sie tka maluje skoro jej się podoba, co Ci do tego

Gość jkakkajkajka
oj wiem, ze nic do tego, malo tego uwazam ze to piekne kobiety tylko po prostu pytam czy innym sie to podoba zauwazylam taka tendencje wsrod arabskich kobiet ze pomyslalam, ze moze wiekszosci kobiet i mezczyznom takze podobaja sie takie brwi, bo mi, tak jak sie podobaja arabki, tak ich brwi uwazam za dziwne ;)

Gość gość
dlugo szukalam tych zdjec brwi, milo by bylo gdyby ktos podzielil sie opinia :)

Gość gość
Arabek pisze sie z duzej

Gość gość
up up