Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GreetinNethin

Ciagle sie mnie czepia

Polecane posty

Gość GreetinNethin

Spotykam sie z pewna dziewczyna ktora jest strasznie czepialska. Dzis bylismy w CH i ona miala odlozona bluzke. Wzielismy ja, pozniej spytala sie mnie czy ta bluzka jej podobala mi sie a ja jej powiedzialem prawde czyli to ze nawet nie zdarzylem jej zobaczyc a ona odpowiedziala, ze "nie poprawiam tym swojej sytuacji". Studiuje prawo, oczywiscie nie mozna sie z nia nie zgodzic na tle prawnym bo ona to studiuje, ona wie o tym wszystko i kazda moja opinia sprzeczna z jej powoduje to, ze obraza sie na mnie. Dzisiaj troche zawalilem ze spotkaniem bo nie mialem planu i strasznie sie na mnie z tego powodu obrazila (nie wspominajac o tym, ze ja zaproponowalem z 11 spotkan a ona ani jednego) Zastanawialem sie dzis czy ja cos robie nie tak? Czuje ze trace przez nia pewnosc siebie, poprostu az boje sie cos powiedziec od siebie zeby nie wywolac dymu

Gość GreetinNethin
nikt? niewiem czy to moja wina, ze tak sie dzieje...

Gość gość
ona Tobą pomiata, a poza tym ma chyba jakiś problem ze sobą, jakieś kompleksy tuszowane nieudolnie sztuczną pewnością siebie, z jakiego ona jest miesiąca? czy to nie zodiakalny rak albo panna?

Gość GreetinNethin
Rak.. Dziwnie sie czuje bo z gaduly tak jakos ucichlem. Jeszcze dzis mi powiedziala ze nie wszystko jest w porzadku miedzy nami i musimy jutro o tym porozmawiac. Staram sie bardzo, tak niefajnie wychodzi.

Gość gość
Dziwna ona jakas..

Gość gość
kurcze chlopaku musisz pomyslec czy nie lepiej uciekac od niej..

Gość GreetinNethin
Niewiem co ja powinienem robic, troche mnie to krepuje