Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjwwwaaa

Studium w Wawie

Polecane posty

Gość jjjwwwaaa

Szukam jakiegos dobrego studium w warszawie, ktos, cos ??

Gość UlkaWawa
A może Szkoła Policealna Omega? Sama się do niej wybieram od lutego. Mają sporo fajnych kierunków. Ostatnio nawet otworzyli nowy- technik dentystyczny. Mówią, że po tym kierunku można dostać dobrze płatną pracę :D

Gość biiizi
cosinus, progres, teb ... troche tego jest. masz w czym wybierac

Gość kulawajulia
Teb i cosinusa nie polecam... slaba szkoła, duzo wymagaja nic nie tluacza, nauczyciele robia ci wielka laskę jak zechca cie poprawiac. ogolnie atmosfera w tej szkole jest dosc specyficzna... trzeba placic nie widaomo za co, samemu praktyki ogarnicac itp

Gość migacz
Co do wypowiedzi troszkę wyżej- o Omedze to również polecam Ci tą szkołę :) chodziłem tam 2 lata ;) jestem zadowolony, nauczyciele i sekretariat dba o słuchaczy. Jak ma się jakiś problem mozna zawsze się zgłosić. Wiadomo w Wawie jest duzo szkól, ale Omega się wyróżnia. A co do samego kierunku technika dentystycznego to owszem jestem za! www.omega.szkola.pl/kierunki/technik-dentystyczny same superlatywy po nim :D

Gość oliwkaaaa
a sprawdzałas oferte Novej?? chodziłam do tej szkoły na rachunkowość. mam pozytywne odczucia-przede wsyztskim bardzo dobra kadra nauczycielska, a to najwazniejsze

Gość gość
Studium masazu ma calkiem niezle wyniki ksztalcenia 🖐️