Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minia21

czy to ciaza

Polecane posty

hej .. mam pytanie .. od kilku dni czuję się fatalnie .. boli mnie podbrzusze ( choć miesiączka ma pojawić się 1 lutego ) ogólnie bolał mnie żołądek przez pare dni , czuję się ciągle senna , swędzi mnie brzuch od podbrzusza aż pod klatkę piersiową , bolą mnie krzyże , bolą mnie piersi .. robiłam tesy ciążowy ale wynik był negatywny ( myślę że do ewentualnego zapłodnienia mogło dojść okolo 1 stycznia) jestem czasem rozdrażniona ... czy to ciąża?

Gość gość
swedzi cie brzuch to czas zeby sie umyc.To ile ty masz tych krzyży?:-)Idz do lekarza a nie pytasz sie na forum.Czy my k***a wygladamy na ginekologa?Twoim materacem nie bylismy.Lepiej by bylo jakbys nie byla w ciazy bo tylko dziecka szkoda jak bedzie mialo taka tempa matke!

Gość gość
Może zadaj sobie pytanie czy się z kimś waliłaś a później się zastanawiaj.

2014-01-18 19:42:21 [zgłoś do usunięcia] gość swedzi cie brzuch to czas zeby sie umyc.To ile ty masz tych krzyży?usmiech.gif Idz do lekarza a nie pytasz sie na forum.Czy my k***a wygladamy na ginekologa?Twoim materacem nie bylismy.Lepiej by bylo jakbys nie byla w ciazy bo tylko dziecka szkoda jak bedzie mialo taka tempa matke! 2014-01-18 19:47:31 [zgłoś do usunięcia] gość Może zadaj sobie pytanie czy się z kimś waliłaś a później się zastanawiaj. te opinie są tak samo głupie ja i ludzie którzy je napisali to ty GOŚCIU jesteś tępy , widać że bóg nie dał Ci inteligencji ...

po to jest to forum żeby ku*wa pytać ! a jeżeli ktoś ma dawać tak denne i mało inteligentne odp to lepiej niech się nie wypowiada ..

Gość gość
a kiedy mialas miesiaczke? i cos nie rozumie tz. spodziewasz sie okresu na 1 lutego a niby do zaplodnienia doszlo 1 stycznia. w takim przypadku to niemozliwe zebys byla w ciazy.

miesiączke miałam od 2 stycznia do 6 stycznia .. nie wiem czy do zapłodnienia mogło dojść 1 stycznia .. tak podejrzewam że to mogło być wtedy ..