Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śluz z odbytu

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam głupi problem otóż od nie dawna gdzieś 3 tygodnie wypływa mi dziwny śluz z o***tu, jak siedzę to mi wydziela się taki bezbarwny czasami taki trochę czerwony... mam 17 lat i nie wiem co z tym zrobić trochę lipa to komuś powiedzieć publicznie więc chciałem się poradzić was, tutaj na forum, proszę mi pomóc iż trochę się wystraszyłem czytając że może to być rak jelita grubego.

Gość gość
tez napisalam przed chwila to co Ty na forum. Idz do lekarza, ja mam zespol jelita drazliwego... ale nie wiem co zrobic z tym sluzem ... :/

Gość gość
Ja jestem facetem w wieku 17 lat... troche sie wtydzę z tym iść do lekarza, u mnie to nie boli a nie nie piecze tylko czasami tak troche leci i później prześwituje przez spodnie WSTYD -_- jakie są leki może na to?

Gość gość
Też tak mam z tym, że nie aż tyle co u Ciebie :-o no i ja mam zwspół jelita drażliwego.

Gość gość
kurde, ciekawe czy ogarnę to...oby nie była jakaś poważna sprawa

Gość gość
Najlepiej zjedz :P

Gość gość
Co mam zjeść O_O

Gość gość
Jeżeli brałeś ostatnio antybiotyki to one mogły Ci zniszczyć florę bakteryjną jelit. Jeżeli jest to powikłanie po antybiotykach to to by była dobra wiadomość, bo jest mnóstwo innych paskudnych chorób, które mają takie objawy. Musisz iść do lekarza, to czerwone zabarwienie śluzu to niestety to jest krew :(

Gość gość
Kurde...nie brałem żadnych antybiotyków, czyli musze iść do lekarza -_-