Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnewy

Naiwne kobiety

Polecane posty

Gość naiwnewy

Niewierze jakie kobiety są teraz naiwne ! Mam 23 lata jestem typem flirciary , , kokietuje na okraglo gdy tylko jest mozliwosc . Jestem atrakcyjna i bardzo czesto adorowana , wiec nie musze zbyt dlugo czasu starac sie by zwrocic na siebie czyjas uwage , dodam ze nie chodzi mi o seks , tylko zwykly flirt. Tu na forum widze ze wiekszosc z was uwaza ze wasi partnerzy sa swieci ze nigdy nie byliby zdolni do zdrady itd a prawda jest taka ze ja osobiscie niiiigdyyy przenigdy nie spotkalam sie z odrzuceniem, kazdy facet flirtuje puszcza oczko prawi komplementy zerka czy daje nr tel albo cos w tym stylu , pewnie powiecie ze to sciema , ale taka jest prawda faceci to szuje a wy jestescie naprawde glupie ze wmawiacie sobie iz jest inaczej , mezczyzni to naprawde bardzo proste istoty i kazdego z nich da sie podejsc , tylko trzeba znalezc sposob

Gość Kocia Karma
jasne mnie sie tez nie chce rozwiazywac zadania na logike jak po prostu mozna cos przeleciec bo samo wpadlow lapy 🖐️

Gość gość
wcale tak nie uważamy, ale wierzymy, że tak jest. Panowie zdradzają,to wiemy, ale nie mamy pistoletów aby ich zstrzelić

Gość gość
broken zamknij sie!

W życiu ponoć jest tak, że swój swojego zawsze pozna. Czyli np. k****arz, k****. To takie stara mądrość. A uniwersalnych instrukcji obsługi ludzi nie ma więc, niech każdy robi to co najlepiej potrafi.

Gość gość
flirt a zdrada to dwie rozne rzeczy, poza tym nie wierze ci ze kazdy c**puszczał oko :D chwal sie dalej

Gość gość
Sama się dajesz... więc?

Gość paskingista
mężczyzna to zwierze a kobiety to tępe dzidy bez mózgu