Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kokezanka jest w ciazy i nie moge na nia patrzec

Polecane posty

Gość gość

posluchajcie i powiedzcie co byscie zrobily w moim.przypadku moj facet z ktorym miesszkam chce miec ze mna dziecko a ja z nim tez jednak nie jest to latwe bo owulacja nie wytepuje lub jest ale rzadko i jajexzko nie peka lecze sie u ginekologa a pierwsze dziecko z poprzedniwgo zwiazku powstalo ponad po dwoch latach.. przyjaciel mojego faceta ma juz jedno dsievko wspolne ze swoja zona i drugie w drodze ona jest w ciazy.. i jakos ciezko mi sie przelamac i spotkac sie z nimi we czworke ... np na pizze pub kino czy w domu bo mi smutno ze oni maja wspolne dziecko w drodze a ja takiw problemy ogarnia mnie smutek i zal ale nie do niej bo niczemu winna ale zal do siebie i zlosc ze jesten gorsza ;(( partber bardzzo chce sie z nimi spotykacc bo to jego najlepszy orzyjaciel co byscie zrobily?wymyslaly dobre wymowki by sie znimi nie spotkac zy co to dla mnie trudne psychicznie

Gość gość
i znowu ty- czy nie masz doprawdy czym się zając, tylko od 2 miesięcy wałkujesz to samo, co powiesz jak przyjdzie ci sie starać o dziecko 3-4 lata?

Gość gość
To chyba normalne że czujesz rozżalenie to naturalne, takie poczucie niesprawiedliwości jestem w stanie to zrozumieć.

Gość gość
o pierwsze dziecko z poprzedniego zwiazku staralam sie ponad dwa lata! myslalam ze to z bylym mezem jest cos nie taka. a teraz mam nowego i z nim ok a lekarz wykryl u mnie brak owul.lub rzadko wystepuje owul i pecherzyk nie peka . badania hormonow ok. noi czuje zal do siebie o brak posiadania dziecka i ze nie moge zajsc a ze ci znajomi maja juz jedno i druugie w drodze... nie obwinian ich ale ciezko mi siedziec z nia i patdzyc na jej ciaze skuchac jaki wozek kupia jak dadza na imie itp wiedzac ze ja sie staram bez skutku

Gość Kocia Karma
moj kolega ma ferrari a ja jezdze bambobusem i tez nie moge na niego patrzec :classic_cool:

Gość gość
a jak długo masz monitoring, ze lekarz stwierdził, że owulacja występuje rzadko?

Gość gość
Przeciez masz juz dziecko wiec o co ci chodzi? :/

Gość gość
Glupia baba. Jest matka, ma dziecko, wiec moze niech sie nim zajmie a nie wkurza ze nie moze miec nowego. :/ Tak mi sie wydaje jakby to nieistniejace dziecko bylo wazniejsze od tego, które juz ma.

Gość gość
Rozumiem autorke uważam że chęc posiadania kolejnego dziecka nie oznacza że dziecko które się już posiada jest nie ważne :o co za durne istoty z was, matko! Chęć posiadania kolejnego dziecka jest tak samo duża jak pierwszego, czego nie rozumiecie? Co w tym dziwnego że nie mogąc zajść w ciąże czuje żal?! I przytyki że chce kolejne dziecko by uzależnić od siebie nowego partnera, to że wy brałyście faceta na dziecko nie oznacza że każdy tak robi.

Gość gość
Kinia nie zacieszaj się każdy sadzi według siebie prawda, tak wiec odnosisz swój punkt widzenia do autorki, żałosne hahaha 🖐️

Gość gość
ja nie wiem jak to możliwe, ale mam bardzo blisko siebie Kingę, która jest mamą niespełna rocznego... Stefanka :)

Po prostu widzę jak zachowują się dzieciate laski kiedy już dorwią łosia, który je z tym balastem zechce :p ale żadn a sie nie przyzna, oooo nie :p tak jakby ktoś był ślepy :D

Gość gość
dZIECKO TO BALAST? cO ZA S*******INA UMYSŁOWA

Gość gość
chyba nie przepada za fantastyką... w przeciwieństwie do mnie :)

Gość gość
Uuuu raz na wozie a raz pod, już miałam taka sąsiadke która wyzywała wszystkich od nierobów do czasu az ją zwolniono :)

Gość gość
Udowodniono przez badania kliniczne, ze osoby które nie są jakoś szczególnie inteligentne upraszczają wszystko co je otacza, powielają schematy używają stereotypów, na tym forum widze namacalnie że to prawda

Gość gość
"widzę namacalnie" silisz się na inteligencje, ale niestety marnie to wyszło