Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić

Polecane posty

Gość gość

Dużo szukałam ale nie znalazłam nic podobnego co by mi pomogło, mam nadzieję, że tu mi pomożecie. Od około 10 lat znam chłopaka można powiedzieć że od zawsze jesteśmy przyjaciółmi ale i nie tylko od jakiś dwóch lat byliśmy, nie byliśmy razem. Problem jest w tym, że nie mieszkamy w tych samych miastach, oboje pracujemy i studiujemy i ciężko jest nam się spotykać. Jakiś czasu temu powiedziałam, że już tak nie mogę i nie chcę tego ciągnąć. Dalej ze sobą rozmawialiśmy co jakiś czas ale dwa tygodnie temu przypadkowo spotkaliśmy się na imprezie u wspólnego znajomego. I trochę pogadaliśmy szczerze (nie byliśmy pijani), że nam siebie brakuje itp. powiedział, że jeśli ja jestem gotowa to on zawsze będzie na mnie czekał że jestem najważniejsza itp. Po kilku dniach pojechałam do niego bo wiedziałam że ma problemy rodzinne i nie chciała go zostawiać samego i tu zaczyna się mój problem byłam tam niecałe trzy dni (nie spałam u niego tylko u rodziny która mieszka blisko) spotykaliśmy się jak tylko mógł wracał z pracy itp. bardzo dużo rozmawialiśmy a ostatniego dnia gdy mnie odwoził do domu powiedział że mu bardzo na mnie zależy i jestem dla niego bardzo ważna ale nie chce żebym znowu przez niego cierpiała i się męczyła, że chce dla mnie jak najlepiej itp. Powiedział że najlepiej jak na razie nie będziemy razem żebym nie musiał się wkurzać że się nie widzimy miesiąc czy dwa i zobaczymy czy coś się zmieni czy będziemy mieć dla siebie czas itp. Minęło parę dni od tego czasu tylko do siebie piszemy, rozmawiamy normalnie jak gdyby nigdy nic się nie stał. Nie wiem co mam myśleć, czy on naprawdę nie chce mnie skrzywdzić czy nie wie jak mi powiedzieć, że z tego nic nie będzie co myślicie? (Ja mam 22 lata on 24)

Gość gość
pomoże ktoś?

Gość gość
Kiedy facet chcce przerwy czesto chce zobaczyc jak to jest w innym ze tak powiem zyciu... Jak to bedzie bez niej..czy bedzie mi jej brakowalo... Ale sa faceci, dla ktorych sczescie kochanej kobiety jest najwazniejsze i wola ją puscic niz ma sie z nimi meczyc i szalec... Tylko Ci drudzy na ogol sa starsi, dojrzalsi, madrzejszy... Ja stawialabym ze on zostawia sobie otwarta furtke...