Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyjechalibyscie do Australii

Polecane posty

Gość gość

Gdybyscie mogli? ale nie na miesiac czy dwa, tylko na dluzej... rok albo wiecej? Gdyby bylo blizej europy :( a tak to nie wiem

Gość gość
raczej nie . za daleko od rodziny :O

Gość gość
Sporo kasy musisz mieć żeby Cię tam wpuścili ;)

Gość gość
Zadduzo gadow i robactwa ktore pluje jadem i gryzie w dupsko i osy wredne a szerszenie wielkie jak wroble:-) pierdziele takie przyjemnosci

Gość gość
W ostatnim czasie napływa tam coraz więcej chińczyków którzy wykupują ziemię i zakładają farmy

Gość gość
nie , bo sie boje czupakabry

Gość jasiowędrowniczek
A po chooi , kangury to w ZOO mogę sobie obejrzeć .

Gość gość
czupakabra to w Meksyku, a nie w Australii

Gość gość
Gdybym miała chociaż najmniejszą szansę to bym wyjechała !! Kocham Australię , ale to nie o to chodzi , wyjechałabym gdziekolwiek z Polski :) Na razie jestem w klasie maturalnej , a potem wybywam stąd. Warto wyjechać i chociaż sprobowac , to jest inne życie , uwierz :) Nigdy nie mieszkałam za granią, ,jezdzilam gdzies tylko w wakacje , slyszalam cos od znajomych na emigracji. Jak nie pojedziesz to będziesz żałowala ze nie sporobowalas , nie zastanawiaj się wogole , nie ma nad czym

Gość caryca od cyca
czupakabra jest w Australii!

Gość gość
czupakabra jest nawet w Polsce ale nie ma sie czego bac.

Gość prawictwo pospolite128
Znacznie bardziej mi sie podoba od Australii Nowa Zelandia - nie ma tam upałów .. Ale jest jeden problem hehe W Nowej Zelandi sa trzęsienia Ziemi.

Gość melbourne melbourne
upalow wcale nie ma, pierwszy raz od wielu wielu lat bylo po 40C przez kilka dni pod rzad, tak to lato jest 20-30 stopni i tyle. pajakow itd nie widuje sie, kangury po ulicach nie chodza. bilety teraz tansze, jak tu mieszkasz to zarabiasz wystarczajco by do europy poleciec dwa razy w roku, czyli srednio pewnie czesciej niz ci co przyjezdzaja z Uk.. przesadzacie. nowa zelandia fajna ale spokojnie, o prace trudniej, a te trzesienia wystepuja tylko na poludn.wyspie i rzadko. pozdrowienia z australii

nie wcale ... Sydney biło rekordy temperatur - 45,8 C http://www.rp.pl/artykul/971642.html Mało ? Nikt mnie nie przekona , że 45 C to przyjemna temperatura .. 25 C w cieniu może być , ale 45 C mnie nie przekonuje

Najwyzsza temperatura w historii Polski zanotowano `90 lat temu wynosiła 40,1 C Jezeli w Sydney mieli w zeszłym roku 46 C to ja nie mam zadnych pytan .. Tylko idiota moze twierdzić ze tam nie ma upałów

Ja nie przepadam za takim klimatem jak Grecja, Australia ..

pieprze Australie Jakbym miał wyjechac daleko od Europy to pojechałbym do Vancouver

nie ma upałów , nie ma mrozów , trzesień ziemi ani skorpionów, pająków czy węży

Gość gość
Ja chcialabym tam wyjechac , ale tak jak pisza ciezko sie tam dostac . Poza tym za duzo robactwa zblizajacego sie do domu , wszelakich pajakow , skorpionow , trujacych zab i wezy . o krodylach juz nie wspominam.Dodatkowo bardzo duza odleglosc, bardzo drogie przeloty , kraj ze wzgledu na swe polozenie odciety od exportu przynajmniej z takiej np. Polski .

Gość fizyk jądrowo atomowy 9
prawictwo pospolite czy jesteś zodiakalnym skorpionem?

ok. Zartowałem , tak naprawe w Vancouer tez sa trzesienia ziemi . Klimat jednak lepszy niz w Australii

Gość gość
prawictwo zartowales czy sprawdziles w google ? haha :-D

ZWIEDZIĆ, JAK NAJBARDZIEJ, natomiast mieszkać?Pogoda, oraz wszelakie najgroźniejsze gatunki zwierząt, mówią Australii, nie :D

Gość gość
Nie bo tam som pajonki i wogule pełno potforów :O

Gość ta co byla w Australii
To piekny kraj. Duzo bzdur tu pisza niestety wiec poczytaj gdzie indziej:-) Na pewno warto tam jechac jak sie tego bardzo chce bo to nie jest ani latwy ani tani wyjazd zazwyczaj. Nie znam nikogo kto by tam zostal jadac bez przekonania. Wazne jest tez JAK jedziesz:-) Czy maz/partner jest z Au czy wybierasz sie sama itd. Najgorsza sytuacja z mozliwych to jechac by spelniac czyjes marzenia(maz,rodzice) takie wyjazdy do Australi koncza sie zwykle powrotami.

Gość gość
niebezpieczne zwierzata w miescie? W Polsce zyja wilki, zmije i zubry - czy sie ich boimy? Co do upałow, kazdy ( przynajniej ze sredniej klasy) ma klime i basen. mam rodzinę w Australii ale nie mieszkalabym tam dlatego, ze daleko do Europy z jej roznorodzniosica, ktora lubię

Gość fdsfdshj
wilki w Polsce sa praktycznie wytępione - populacja wynosi okolo 100 osobników Zubry ? Wystepuja tylko na małym obszarze kraju .. Zmije ? Zmije mozna spotkac na terenie całej Polski , ale ich liczbnosc jest symboliczna

Gość fdsfdshj
węze , Skorpiony , pająki wystepuja praktycznie na całym terytorium Australii .. Wystarczajaco niebezpieczne by zabic czlowieka.