Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondas86

co z tymi kobietami w dzisiejszych czasch

Polecane posty

Gość blondas86

Nigdy, nie zdradziłem dziewczyny z którą byłem, chociaż miałem okazję. 1. dziewczynę mogłem zdradzić z koleżanką, ona wiedziała że mam dziewczynę. To było w szkole średniej, zaciągnęła mnie pod pretekstem do domu i chciała mnie pocałować i to już by się skończyło bo miałem ochotę jak cholera, buzowało we mnie. Jednak ją odepchnąłem i pojechałem do siebie. 2. to już była inna dziewczyna, tamten związek się rozpadł. Byłem na spacerze z koleżanką(całkiem inna nie z pkt1), po kłótnii z obecną dziewczną no i usiedliśmy na ławce i chciała mnie pocałować, ale też nie dałem. Powiem tak, że nie potrafiłbym zdradzić, sumienie by mi nie pozwalało. Ale jak widzę kobiety w dzisiejszych czasach, to aż odechciewa mi się związków i "wyznawania" sobie miłości. Kobiety jakby nie miały sumienia. Kilka problemów i lecą do innego do łóżka.

Gość ruda 40
Nie wszystkie takie są.

Gość gość
w życiu trza twardym być a nie miętkim :)

Gość gość
na szczescie nie wszystkie takie są ale sporo dlatego dobrze sie przygladaj i nie spiesz sie

Gość gość
im starsza tym wiecej rozumu , uciekaj przed malolatami , wiem co mówie bo sam tak miałem

Gość gość
zacznij od pytania "co ze mna nie tak" wnioskujac po twoich wypowiedziach, jestes hop do tylu:D

Gość jasiowędrowniczek
Że co niby z nim że coś z nim nie halo . Chłopak uczciwy i z kręgosłupem moralnym , szmacić się nie chce to już do tyłu ? Z wami jest coś nie klawo jak każdy samiec to obiekt do zaliczenia , tylko czemu płaczecie że ,, Każdy facet to *****cz "

Gość gość
przeczytaj inne wpisy tego glupka i sama zrozumiesz o czym mowa :D

Gość gość
każda dziś taka jest niestety

Gość blondas86
kobieto z 10:22:35 ty zapewne jesteś jedną z nich, tą bez sumienia, co nawet zostawiła by męża z dzieckiem, jakby ktoś "lepszy" się pojawił.

Gość gość
90% dzisiejszych dziewczyn ma g***o we łbie, więc znalezienie tej odpowiedniej to nie lada wyczyn. Mówi się, że kobiety są bardziej dojrzałe emocjonalnie, ale to bzdura. Po rozum do głowy idą dopiero po 30 roku życia, albo jak zaczynają tracić na urodzie. Dlatego nie warto pakować się w związki w wieku 20 czy 25 lat. Dopiero po 30 :)

Gość blondas86
wiesz, tak trzeba chyba zrobić. Masz rację. Ja bym tez nie miał nic przeciwko, jakbym był z kimś i ona by poszła do kogoś innego. Ale niech powie, że koniec zrywamy, bo chce do kogoś innego. A nie, że zdradzają, ciągną przez kilka miesięcy (nie daj boże zarażą Cię jakimś syfem) i obznajmiają potem, że "je coś opętało" i nie mogły się powstrzymać. Odpukać mi się to nie przytrafiło, ale mam znajomego co nie może się otrząsnąć po takiej akcji. Aż chciałoby się przyj**** takiej w ryj, no ale nie bije się kobiet, o ile ją tak nazwać jeszcze można.

Gość gość
wiecie co ja mam 31lat nigdy nie zdradzilam ex meza,byl moim 1 facetem ale on mnie zdradził i sie rozwiedlismy..potem bylam w zwiazku 2 lata tez lojalna i co powtorka chyba wszyscy faceci zdradzaja teraz jestem rok sama i chciałabym kogos poznac ale ciagle trafiam na zonatego- stała opowiesc jaki to on jest nieszcesliwy i ze wzgledu na dziecko sa razem...wymiotowac sie chce od tych kłamstw.. ja jestem ,starej daty, nie mam tipsow lubie sprzatac....nie latam po dyskotekach..ale jak juz kogos zapoznam okazuje sie ze to d**ek:(

Gość gość
tez mam jak ty powyzej kolezanko i jestem jeszcze starsza od ciebie mialam sporo mlodszego faceta mowil ze kocha ale byl tez podlym egoista , myslal o tym zeby jemu bylo dobrze.. ech dupki i tyle

Gość gość
19.01.14 gość f Dokładnie!

Gość gość
kolejne pipki co latają za dupkami a później płacz a kobiety to akurat zmienne są i emocjonalne

Gość jasiowędrowniczek
o usunięcia] gość tez mam jak ty powyzej kolezanko i jestem jeszcze starsza od ciebie mialam sporo mlodszego faceta mowil ze kocha ale byl tez podlym egoista , myslal o tym zeby jemu bylo dobrze.. ech dupki i tyle

Gość gość
trochę wolniej bo ziemniaki się przypalą

Gość jasiowędrowniczek
o usunięcia] gość tez mam jak ty powyzej kolezanko i jestem jeszcze starsza od ciebie mialam sporo mlodszego faceta mowil ze kocha ale byl tez podlym egoista , myslal o tym zeby jemu bylo dobrze.. ech dupki i tyle A co ty myślałaś że gówniarz będzie ze starą rurą siedział . Dała bozia głowę ale o wypełnieniu zapomniała

Gość gość
wypraszam sobie ! wlasnie ze wolal starsze po te 20tki maja gowno we lbie ! tak jak i ty hahaha

Gość gość
znam duzo zwiazkow gdzie on jest mlodszy.. taka moda chyba dzis :)

Gość gość
to ja go zostawilam nie on mnie...

Gość jasiowędrowniczek
Ja to nawet na ciebie za stary jestem A wiesz jak się nazywa para gdzie kobieta jest o 10 lat starsza ? - antykwariat - ona antyk a on wariat .

Gość blondas86
no to konkluzja jest taka, że jest ciężko znaleźć siebie. Podobnie myślących i mającyhc takie same zasady.

Gość gość
hahaha o 0 lat to przesada, ale i takie sie zdarzaja .. swoja droga mialam dwoch patnerow mlodszych, ale az takiej roznicy wieku nie bylo miedzy nami

Gość gość
o 10 lat*

Gość gość
A co z tymi facetami?!?!!!??!!?!!?!!? Przeciez wiekszosc to totalne lajzy, chodza i szukaja latwego seksu, a jak dziewczyna ich niechce to staja na kuuuutasie zeby sobie zamoczyc, nie licza sie dla nich uczucia czy trwalosc, chca tylko seksu, obrzydlistwo. I to ze jest pare wyjatkow to tylko potwierdza regułę. Większość to prymitywne bezczelne chamy buractwo, wiesniactwo,

Gość gość
dokladnie , faceci to chamy, swinie, egoisci, brudasy, lenie, pijusy i cpuny !

Gość gość
gość znam duzo zwiazkow gdzie on jest mlodszy.. taka moda chyba dzis usmiech.gif x A z kim twoim zdaniem ma się wiązać 20 latek jak równolatki lecą na 30+ a nastolatki na kolesi 25+ ?

Gość gość
Przeciez wiekszosc to totalne lajzy, chodza i szukaja latwego seksu, a jak dziewczyna ich niechce to staja na kuuuutasie zeby sobie zamoczyc, nie licza sie dla nich uczucia czy trwalosc, chca tylko seksu, obrzydlistwo. I to ze jest pare wyjatkow to tylko potwierdza regułę. Większość to prymitywne bezczelne chamy buractwo, wiesniactwo, x To czemu mało, która z was chce tą mniejszość? Jakoś nie widzę byście podrywały tych porządnych facetów. No może nieliczne same się odezwą.