Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondas86

co z tymi kobietami w dzisiejszych czasch

Polecane posty

Gość szczesliwa rozwodka
ja jako 31 latka nie mam pociagu do młodych i starych tez nie lubie..dla mnie facet powinien miec 33-38lat taki w sam raz..ale przewaznie tacy to zajeci lub,nieszczesliwi w małzenstwie,:(

Gość gość
Samce to goowno, nie zasluzyliscie na lepsze

Gość szczesliwa rozwodka
ja akurat na takich trafiam...faceci kreca...

Gość gość
"Kto pożądliwie spojrzał na kobietę, już dopuścił się z nią w swoim sercu cudzołóstwa", więc to żadna zasługa z twojej strony :D nie zdradziłeś swojej tylko dlatego, że bałeś się wyrzutów sumienia i konsekwencji ewentualnych

Gość gość
20latki to powinny jeszcze do szkoly chodzic a nie o zwiazkach myslec, zwiazki powazne zaklada sie po 30tce

Gość gość
skąd tyle samotnych matek, skąd tyle gadania, że każdy facet to drań, skąd tylu fajnych facetów narzeka na samotność, dlaczego gdy facet nie pije, nie przeklina, nie jest agresywny jest jest uznawany za kogoś gorszego w oczach kobiet? Złe kobiety lecą na złych i jeszcze gorszych facetów, tylko dobra kobieta ma okazję wybrać między dobrym a złym.

Gość gość
9.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość skąd tyle samotnych matek, skąd tyle gadania, że każdy facet to drań, skąd tylu fajnych facetów narzeka na samotność, dlaczego gdy facet nie pije, nie przeklina, nie jest agresywny jest jest uznawany za kogoś gorszego w oczach kobiet? Złe kobiety lecą na złych i jeszcze gorszych facetów, tylko dobra kobieta ma okazję wybrać między dobrym a złym. Święta prawda.

Gość gość
zgadzam sie z tym co zostalo napisane powyzej x szkoda ze tak jest x podobno Bog laczy dobre ze zlem...

Gość gość
Kiedys slyszalam ze Bog laczy dobre z gownem hahahaa