Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilads

pomocy potrzebuję rad facet i tesknota czy on mnie kocha

Polecane posty

Gość kamilads

Kochani potrzebuje pomocy i rady 2 tygodnie temu rozstalam sie z chlopakiem odkryłam ze wymienia smsy z inna kobieta z tego co wiem spotkali sie na miesci w barze 2-4 razy, on mi sie do tego nie przyznal, podjęłam decyzje zeby sie rozstać, bardzo cierpię, codziennie płaczę, kocham go nad zycie, nie jestem w stanie bez niego normalnie funkcjonować,szukam z nim ciągłego kontaktu, on mowi ze brakuje mu wszystkiego ze tesknimy za soba. bardzo chce z nim być kocham go, co mam zrobic zeby wkoncu było normalnie i uczciwie?prosze o pomoc

Gość kamilads
dodam, ze bylismy ze soba prawie 4 lata

Gość gość
I wystarczy. :-o

Gość kamilads
tak uważasz? dlaczego?najgorsze jest to ze ja nie mogę normalnie życ bez niego, tak mi sie wydaje przynajmniej.

co masz zrobic? a on niby co robi zeb yz toba znowu byc? moze sie wrecz ucieszyl, ze ma w koncu wolnosc. jesli juz ktos to on powinien wyjasnic ci cala sytuacje i powiedziec jak to widzi dalej. to jego zachowanie bylo nie fair. ty wyciagnelas tylko konsekwencje. i jesli chcesz to teraz cofnac to znaczy ze godzisz sie na jego zabawy za twoimi plecami. on cie zdradza!

Gość kamilads
wiem, ze nie doszlo do zdrady, on mowi ze to prawda ze dla jego klamstw a nie ma usprawiedliwienia wie ze mnie zranil ze cierpie on mowi ze tez codziennie o tym wszystkim mysli, ze mu brakuje tego wszystkiego, ja jestem w stanie zrobic wszystko, nawet to ze ja mam doprowadzic do powrotu i o to mi chodzi zebyscie poradzili w jaki sposob, bo naprawde, on daje mi do myslenia tymi swoimi wiadomościami, czy on po prostu potzrebuje wiecej czasu? co myslicie?mam zacisnac zeby i dac o sobie zapomniecna chwile?

Gość kamilads
;(

Gość gość
Zacznij jasno formułować swoje myśli. To, co piszesz to jakiś bełkot. :-o

Gość kamilads
nie rozumiem co jest w tym niejasnego? co jest dla Ciebie niezrozumiałe?

Gość gość
przecież i tak mu wybaczysz, więc nie wiem po co zakładasz temat?

ja bym na twoim miejscu odczekala i zobaczyla czy on bedzie robil jakies kroki w strone pojednania. przynajmniej ze 2 tygodnie. jesli teraz od razu do niego wrocisz to po co ta cala szopka z odejsciem. nie bedziesz juz dla niego wiarygodna i nadal bedzie robil to co chce. on moze mowic ci wszystko co chcesz, ale to nie slowa sie licza a zachowania. odczekaj i zobaczymy czy on w ogole chce jeszcze z toba byc. sorry, ale ja mam wrazenie z tego co napisalas, ze jemu sie nie spieszy z powrotem do ciebie (jesli w ogole). on chyba chce czegos nowego. obym nie miala racji.

Gość gość
ja jestem w stanie zrobic wszystko, nawet to ze ja mam doprowadzic do powrotu i o to mi chodzi zebyscie poradzili w jaki sposob, bo naprawde, on daje mi do myslenia tymi swoimi wiadomościami, czy on po prostu potzrebuje wiecej czasu? xxx czyli już z góry założyłaś, że będziesz go prosić, żeby wrócił, tak? pieprzona masochistka!

Gość gość
Przeczytaj swój wpis z 11:39. Gdzie tam jest początek, a gdzie koniec zdania? Ktoś uczył ciebie pisać? Ktoś uczył wyrażania swoich uczuć za pomocą języka polskiego?

Gość gość
sorry, ale ja mam wrazenie z tego co napisalas, ze jemu sie nie spieszy z powrotem do ciebie (jesli w ogole). on chyba chce czegos nowego. obym nie miala racji. xxx ha ha ha ha! masz niestety rację! polskie dziewuchy uwielbiają się poniżać!

Gość gość
gość Przeczytaj swój wpis z 11:39. Gdzie tam jest początek, a gdzie koniec zdania? Ktoś uczył ciebie pisać? Ktoś uczył wyrażania swoich uczuć za pomocą języka polskiego? xxx już nie piszesz pod nickiem kamilads??? na ilu wątkach jeszcze się udzielasz?

Gość kamilads
laVita, bardzo Ci dziękuję za to co teraz napisałaś/eś, czas jest dobry na wszystko, muszę zacisnąć zęby i na chwilę się odciąć.Dziękuję.

Gość kamilads
słuchajcie ja nie napisałam tu, zeby ktoś mnie obrażał, potrzebowałąm tylko rady, nie udzielam się sama w innych tematach, dostałam radę o którą prosiłam, nie o zbędne komentarze, które nic nie wnoszą.

Gość gość
Bałagan w głowie, bałagan w życiu. :-o

Gość gość
On uzna, że autorka się nim nie interesuje. I że go skreśliła. Taki będzie skutek tej rady. :-o

Gość kamilads
HMM, czyli co nie powinnam dać o sobie zapomniec? boję się ,ze będzie mnie troche za dużo.

Gość gość
to on powinien zabiegac i stawac na rzesach blagajac Cie o powrot, ale on Wie że go kochasz i nie musi nic robic bo sama przybiegniesz, a ten toksyczny związek będziesz coraz bardziej cierpieć, w końcu za pare lat będziesz go lapac na nogawke i mowic "zdradzaj mnie proszę tylko nie odchodź ode mnie" , nie bądź uzalezniona od niego, on od Ciebie nie jest, a poza tym nie kocha Cię skoro umówił się z inną :)

Gość kamilads
dziękuję za kubeł zimnej wody, wylany na moją głowę, jeszcze raz dzięki.