Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama taka sama

Co macie dzis na obiad

Polecane posty

Gość gość
To nie dawaj i się odczep. Oprócz zupy napisała, ze ma drugie danie a w nim surówki do wyboru. Masz problem z czytaniem :P

Gość gość
co za durne gadanie i zalosne zreszta:Oa co to w biedronce czy lidlu nie mozna kupic kaszy,brązowego ryzu i calej masy innych zdrowych rzeczy??ales sie popisala,naprawde..

Gość gość
zupa z zielonej i żółtej fasolki szparagowej z dużą ilością warzyw i przypraw z ziemniakami, zabielana na mięsie indyczym. Trochę tak głupio czasami wychodzi, nie patrzę że niedziela to musi być odświętny obiad, jemy jak mamy ochotę i jest czas aby przygotować.

Gość gość
19.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jecie na pewno same zdrowe rzeczy. Z biedronki smiech.gif albo lidla itp. cccc na pewno nie kostki rosołowe i serki naturalnie rosnące pod lepszym niebem.

Gość gość
co z tego ze ma surówki na drugie skoro na pierwsze zafunduje rodzinie chemie z kostek i z serkow?? o syfiastych tluszczach nie wspomne.. co niby maja "naprawic" te surówki? smaczne czy nie ,przyjmijcie ludzie do wiadomosci ,ze taka zupa jest meega niezdrowa i tyle.

Gość gość
a nie lepiej jedno ale zdrowe, po jaką cholerę jeść taki syf?

Gość gość
u nas dziś rosół z makaronem, a na drugie ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej i roladki z piersi faszerowane pieczarkami, ogórkiem korniszonym i serem i pomidorami suszonymi i serem. Roladki będę miała na jeszcze 2 obiady bo zamrożę.

mam mielone z indyka kupilam miecho i sama je zmielilam,do tego buraczki i surowka z pora i ogory kiszone,ktore latem wekowalam a po obiedzie pakuje mala do wozka,nakladam sportowe butki i biegamy w parku nadmorskim mam taki wozek trzykolowy mala przeszczesliwa,ja tez bo godzina treningu a bez tego zyc nie moge niektorzy z pobliskich sklepikow juz nas znaja i machaja:) naprawde mam co robic pozniej wpadniemy na godzine do domu i spacer ,tate tez zabierzemy a wieczorem na basen idziemy w trojke

Gość gość
już widzę jak przy tym mrozie biegasz z dzieckiem :D wyobraźnie masz dużą

Gość gość
A myślisz, że ten ryż z biedzi jest zdrowy? Albo warzywa? Najtańsze ś****wo, włącznie z masłem, jajkami, itd. Kobieto twoja wiedza nt pochodzenia tego żarcia jest zerowa. Ale broń Boże serka topionego albo kostki rosolowej. Głupota ludzka nie zna granic :) 🖐️

Gość Klaudia_909090
TURYSTA.... jesteś z Zieonej Góry??

no u nas -2C nie wychodzisz z dzieckiem na dwor w taka pogode?:O praktycznie codziennie biegamy,po to kupilam ten wozek wczoraj tez bylysmy w tym roku jeszcze mrozow nie bylo

Gość gość
Byliśmy wczoraj z naszym niemowlaczkiem na basenie. Było super. Polecam.

Gość gość
dobra dajmy już spokój Pani od zupy z serków, bo musi się sama bronić;) autorko zupa moze i smaczna,ale czy zdrowa?;) mimo wszystko smacznego;D

Gość Jakos nie wyobrażam sobie
żeby zupa z glutaminianu sodu i plastiu mogła być smaczna :O No ale jak ktoś tak je na codzień to pewnie pychota. Bieganie zapchanym tetnicom nie pomoże :O

Gość gość
jasne ryz z biedronki niezdrowy...nie masz pojecia o pochodzeniu zywnosci,musialabym ci tu dac dluzszy wyklad bo tak sie sklada,ze zajmuję sie tym zawodowo9zywnoscia -i nie ,nie pracuje w warzywniaku;)) ale skoro twierdzisz "ze glupota ludzka nie zna granic" to nawet nie smiem z toba dyskutowac:) powodzenia zycze i wszystkiego dobrego

Gość gość
Pieczony filet z tilapii, gotowana marchewka, surówka z białej i czerwonej kapusty oraz ziemniaki i kompot truskawkowy.

Gość gość
fuuu z tą zupą z serków topionych...!! najlepiej zaserwuj tylko drugie.

Gość gość
Nawzajem. Pracuje w laboratorium. Badam jedzenie. Smacznego.

Gość gość
potrawka z kurczaka z papryka i marchewka, do tego ziemniaki gotowane w mundurkach potem przesmazone na patelni:)pycha...

Gość gość
ugotowałam wywar mięsno-warzywny i zrobiłam z niego 4 zupy: podstawowy rosół z makaronem z durum ogórkowa z ziemniakami szczawiowa z ziemniakami i z jajkiem pomidorowa z kaszą jaglaną i amarantusem a drugie danie jajko sadzone, ziemniaczki i dynia / zaprawy teściowej. do picia kompot morelowy :)

Gość gość
ja ugotowałam barszcz ukraiński i na 2 danie będzie faszerowane ziemniaki

Gość gość
Pani od Lidla i biedronki pewnie wpiernicza wyhodowane przez siebie warzywa :) Niestety przesadziła z burakami

Gość gość
Ja mam ryż , kurczaka w curry , sałatkę z pomidora , bakłażany w plastrach smażone ( z wczoraj kilka zostało )

Gość gość
U mnie ziemniaki z wody + kotlet z piersi kurczaka+ marchewka z groszkiem :)

Gość gość
dobre to z leczeniem :) dostaliśmy w prezencie kaczuchę, kawał babki z niej :D