Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce powiekszyc piersi metoda kwasu wszczykiwana

Polecane posty

Gość gość
G***o prawda, jesteś psycholką która zakłada dziesiątki idiotycznych tematów. 🖐️ Niedługo przyjadą po ciebie panowie z kaftanem, sprawa już zgłoszona odpowiednim służbom.

Gość Ona1000000000000
Komentuje to co napisalas. To dobieraj solid niej slowa i nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie znasz.....proste

Gość gość
Karolinko 97 Wczesniejszy post byl do innej osoby nie do ciebie tylko do Ona100000000

Gość Ona1000000000000
Lepiej byscie sobie jakiegos nicka wpisaly bo pozniej nie wiadomo, kto co napisal I co do kogo. Az tak ciezko sie jakos nazwac?

Gość karolinka97
A ty kobietko , ta ktora chce powiekszyc , to nie tlumacz sie jakiejs larwie ktora nie wie o co chodzi:;) pi prostu to zrob i badz zadowolon.:-) spelni marzenia, to ma cb uszczesliwic***przy okazji w jaki,s stopniu napewno ucieszy twojego partnera, zycze powodzenia ;D i zaloz temat jak bedziesz po bo jestem ciekawa :D

Gość Ona1000000000000
Podsumowujac, bo nie mam czasu na wyczytywanie tych glupot pustych lalek.....rob te cycki I powodzenia. Kogo to cos obchodzi.

Gość karolinka97
Ty ona, po prostu piszac na tablecie zdazy sie zglobic slowo.. Prostee.. A gdybys sie domysli.a to bys wiedziala ze tam powinno byc ,,nie" skoro dalej napisalam ze kocha mnie taka jaka jestem :-)

Gość karolinka97
Ona :-). Widze ze l dupke sciska ci , bo skoro twierdzisz kogo to obchodzi to na jakiego grzyba sie tu udzielalaś ... Hehe , miwa o pustychlalkach madz racje ,;/

Gość karolinka97
Jestem bardzo ciekawa twojego zabiegu wiec jak cio podziel sie ze mna informacjami jak juz zrobisz , moje gg 49417966

Gość Ona1000000000000
Ogolnie nie jestem przeciwna operacjom plastycznym, bo uwazam ze po to sa, zeby ulepszac ktomfort zycia ludziom. Gdybym miala krzywy nos, to bym go sobie naprostowala wlasnie operacjom, ale jak czytam, ze kobieta chce dac sie pociac bo maz nalega na duze cycki......no to sory.... Co innego robic cos bo sie chce, a co innego bo np maz nalega. Sama napisalas, ze on nalega. Jesli jednak Ty tego chcesz, bo np masz kompleksy to czemu nie......a nie zeby ktos wymuszal polozenie sie pod noz, bo mu juz nie staje I ma nadzieje ze mu stanie przy wiekszych cyckach zony. Jak mu tak b zalezy, to niech ci zasponsoruje, a nie zebys jeszcze sama za swe cierpienia placila.

Gość karolinka97
Jestem takiego samego zdania , ze, trzeba robic cos dla sb , nie dla kogos...

Gość gość
Sama dla siebie zrobie jej

Gość gość
Moj facet przed chwila powiedzial ze mam zgrabny tyleczek