Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce powiekszyc piersi metoda kwasu wszczykiwana

Polecane posty

Gość gość

Mije piersi sa male zawsze zqzdroscilam kolezanka duzych cycek teraz mam okazje zeby dorownac im

Gość gość
fszczyknij se ze tszy szare komórki do mózgownicy :D

Gość gość
zalezy mi na czasie i szybkim efekcie, jak juz wiem taka metoda daje natychmiastowy efekt w pierwszym dniu zabiegu. tabletki juz bralam ale to nie daje zbytnio efekty a nie wolno ich odstawiac bo powruca do realnej wielkosci

Gość Ona1000000000000
Kolejna idiotka ktorej zyciowa misia jest wygladac tak, zeby faceci chcieli ja roochac. Ograniczone umyslowo gumowe lalki, ktore wszczyknely by sobie nawet goowno byle zwrocil na siebie uwage byle obszczymura.....tepe lala Ja mam I mozg I wyksztalcenie, super figure I duze cycki, ale nie mam jakos aspiracji na gumowa lalke dla ograniczonych typow z IQ kalafiora.

Gość gość
Ona100000000000 Ja powiekszam piersi dla siebie zeby lepiej sie czuc a jednoczesnie dla chlopaka inni faceci mnie nie interesuja. masz szczescie ze ty masz duze cycki ja nie mam i kapleks jest

Gość gość
Ile takie cos kosxtyje

Gość karolinka97
Ja nie mam duzych piersi , choc maz chcialby bardzo abym miaa to nie mam, choc jeslu dla cb jest to wazne aby miec kawal cycka , to nie czekaj:* . A ty nie cwAniakuj prawie na kazdym temacie... ;> bo zachowujesz sie jak bys byla idealna , lecz rozwieje twoje myslenie. Bo niestety idealow nie ma .

Gość gość
zalezy jaki rozmiar sie chce miec ja po konsultacji wiem ze musze zaplacic 13 TYSIECY

Gość gość
"wszczykiwana" - OMG...

Gość karolinka97
Fajna sprawa miec ladny biust , lecz najlepiej nic tam nie wstrzykiwac , bo jak zaszkodzi? Ja bym nie wstrzykiwala , lecz tak jak pisalam jesli bardzo ci zalezy to.-..a:>

Gość gość
Zalezy i to bardzo bo wkoncu bede mogla wlozyc bluzke z dekoltem i bede widziala je a nie jak teraz mam male:-( a moj chlopak tez chce mowi ze mimo ze ma ladna dziewczyne to jeszcze seksi to jest fajne ze mnie wspiera

Gość Ona1000000000000
Bo cie traktuje jak lale do roochania. Jasne ze wspiera.....bo to Ty pocierpisz, a on wezmie tylko gotowe. Baby sa jednak glupie. Sama mam duze jedrne piersi I wrecz mnie denerwuje jak ciagle jacys faceci sie slinia zagladajac mi w dekold. Ale rozne maja ludzie cele w zyciu. Niektore laski rodza sie po to zeby cale zycie byc meskimi materacami....zwykle o ptasim mozdzku. Najwazniejszy wyglad I bycie seksi.....a samce korzystaja I potem wysmiewaja I zmieniaja na inny model. Kobiety jednak sa glupie!

Gość karolinka97
Tez moj partner nalega na to abym miala duze, kocha mnie taka jaka jeste, ale nie ukrywa ze duze piersi sa fajne.. ja probuje naturalne sposoby owszem to kilka lat pracy ale wyrobia sie, nio a jesli ty masz mozliwosc zrobienia powiekszenia to zrob;*:d ja bym raczej nie zrobila bo nie stac mnie na zabiegi al gdybym miala mozliwos rozwazalam bym ;)

Gość karolinka97
Nio tyle ze jak sie ,ma stalego partnera ktory cie kocha i daje ci duzo , to masz ochote mu sie podobac tak aby kochal cie jeszcae bardziej, to nic zlego ze kobiety chca byc piekne i sexowne . Wkoncu to delikatne istotki ktore nie ukrywajmy lubia sie podobac , i byc zadbana

Gość gość
To nie tak ze moj facet jest tylko dlatego ze powieksze. jestesmy juz razem 5 lat i kilka miesiecy on mnie kocha ja jego kiefy mu powiedzialam o ty co chce powiedzial ze dla niego jestem zgrabna i z malymi ale czsem jestem uparta i nie odpuszcze jak mowie mam kompleks z tym a srodki czyli kase mam a moj facet mi tez cos dolozy

Gość gość
jedź do stanów Chris Angel robi to za darmo i co lepsze naturalnie c***owiększy w 2min :P

Gość karolinka97
Nio to nie zastanawiaj sie:*** tylko dzialaj , najwazniejsze to podobac sie sobie, skoro masz u niego wsparcie i chce c***omoc to zrobcie to , naprawde ciesz sie ze masz mozliwosci zronienia tego, i ze jeszcze faceta ktory akceptuje to, bo nie ktorzy to nie pozwalaja kobita takich rzeczy robici wtedy kobieta ni lubi swojego ciala bo jej sie nie podoba..

Gość gość
I otoz to nie bede cierpiec Z POWODU malych cycek i niektorych kometarzzy tu. mam kase i plany oraz kochajacego wyrozumialego faceta i to jest moje najwieksze szczescie

Gość karolinka97
Dokladnie wieć spelni marzenia:) po to sa a jeszcze jak masz mozliwosc to super , rob zabieg i ciesz sie życiem ;)) i duzymi cycuszkami ktore beda piekne okraglutkue , duze i wspaniale:D

Gość gość
I tak zrobie, a wszystkim kometarza niecheci jakie padly wszczegolnosci tym osoba zycze milosci i kochajacego partnera

Gość karolinka97
No szczerze? Ja z kafeteri juz chyba nie befe korzystac bo dodalam temat na temat szpilek to zostalam zniszczona, czlowiek chce zapytac doradzic sie , , to tu cie jeszcze zdemotywuja i tp , ale to sa polacy odrazu jak kobieta chce sb cos kupic ladnego, cos zmienic w sb zeby czuc si kobieco dobrze , to odrazy musi musi isc na ******ie lub na cos innego . Ehh szkoda słow

Gość Ona1000000000000
"Tez moj partner nalega na to abym miala duze, kocha mnie taka jaka jestem".......no chyba sama siebie oklamujesz niunia. Skoro nalega, to chyba oczywiste, ze jednak nie kocha cie takiej jaka jestes...... "......to masz ochote mu sie podobac tak aby kochal cie jeszcae bardziej..."......no wybacz lala, ale jak twoj facet kocha cie tylko za wyglad, a na to wyglada, to ci wspolczuje. Pomysl co bedzie, jak zacznie az siestarzec. Wspolczucie. Wymiana na mlodszy, madniejszy model, bo teraz I tak jest z Toba tylko bo wygladasz I dla sexu. Dalej podtrzymuje, ze wiekszosc kobiet, to idiotki, ktore co gorsza same siebie oklamuja!

Gość gość
Baby najgorsze bo zazdroszcza, i musza zrownac z guwnem no ale co niech maja troche radosci z tego bo w zyciu na nic wiecej je niestac

Gość karolinka97
Nie nalegaja, tylko nie ukrywaja tego ze chcieli by aby byly wieksze. Ja mam duzo skaz na ciele nie jestem wcale jakas ladna i kocha mnie bardzo.. To ze facet nawet jak by nalegal to nie znaczy ze nie kocha , napewno jeslu jest ktos w zwiazku 5 lat to nie sadze aby byl z kobietka tylko dla sexu .. i dla urody..

Gość karolinka97
Moze zle to opisalam ze nalega, po prostu zdazylo sie ze mowil ze chcial by wieksze bo to taki instynkt faceta, ale akceptuje malutkie i'kocha je,, ...

Gość gość
Ona100000000 moj facet nie nalega na to gdybys czytala z zrozumieniem to bys wiedziala ze kocha mnie z malymi a pozatym 5 lat razem to nie swiadczy ze kocha mnie za wyglad ale to jaka jestem i z charakteru, widocznie ty nie bylas w powaznym zwiazku bo bys wiedziala ze nie kocha sie tak dlugo za wyglad!!!! a to ze teraz powiekszam jest spowodowane finansowo a nie poto zeby moj namnie lecial

Gość karolinka97
Moze ty masz faceta ? Ktory cie nie kocha? Bo moj akceptuje we mnie wszystko , i dba o to abym byla piekna . To znaczy ze kocha i dba o kobiete aby rozkwitala, a nie o to zeby byla piekna bo nie chce ****** brzydkiej , moj maż udowodnil nie raz ze mnie kocha. I to bardzo. Wiec nie wpieraj mi tu ze mnie nie kocha czy cos, bo w d***e bylas gowno widzialad. Nie znasz mojego zwiazlu to nie ocemiaj, a jak masz wchodzic tylko na tematy po to by zdemotywowac zamiast doradzic , to wez ty lepiej sie rozpedz i z***b glowa w ściane, dzieki za pisanko pa

Gość gość
Przez ostatnie 2 lata ciezko pracowalam zeby rozwinac. biznes udalo sie zarabiam i mam szanse to ja wykorzystuje

Gość Ona1000000000000
Wlasnie czytam ze zrozumieniem. ...I znam znaczenie slowa nalegac

Gość karolinka97
W moim poscie mialo tez byc ze nie nalega , ze kocha mnie z malymi ;> ... zreszta co tu sie tlumaczyc komus kto tyl,o by wyzywal ze ktos idzie na ******ie lub jest idjotka, widocznie sama taka jestes ,i wyzywasz innych po to aby czuc sie lepuej. Ale niestety istnieja ludzie naszczescie tacy ktorzy takimi zasranymi wyzwiskami sie nie przejmuja :D