Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fajny Krzysiek

Chętnie porozmawiam z fajną dziewczyną

Polecane posty

Coś o marzeniach, przekonaniach i pozytywnym podejściu do życia i o tym że nic nie musi trwać wiecznie. Witam cię w moim niekończącym się temacie!

Gość Jolusia 21
Witam:) jak chcesz to możemy pogadać:)

Gość Jolusia 21
Aha ,no to my pogadali nie ma co :/

Coś wam opowiem; miałem kiedyś taką koleżankę Małgosię, poznaliśmy się na studiach, ona miała już chłopaka, ja byłem sam. Przyjaźniliśmy się jakiś czas, było ok ale do czasu kiedy im przestało się układać. Wtedy zacząłem ją podrywać. Gosia porzuciła Roberta, ale nie na dla mnie tylko chciała być sama (z doświadczenia pamiętam że mówiła jedno, a robiła drugie). Zaczęliśmy się więc z Gosią spotykać, a jej były nie mógł przeboleć, że ona przysiada się do mnie na zajęciach i jeździ ze mną dużym fiatem (który nabyłem za zaskórniaki) po knajpach zamiast z nim; bmw z serii 5, który kupił mu ojciec. I żeby było ciekawiej Robert zaczął nas śledzić, tyle że nigdy nie podszedł do mnie i nie powiedział co o tym wszystkim myśli. Dodam na koniec, że wtedy zasuwałem na budowie, Małgosia miała staż w UP, a Robert otrzymywał kieszonkowe, które dwukrotnie przewyższało wtedy moją pensję. To taka krótka historia na początek, a puenta? Nie mówcie, że kobiety są łatwe i lecą na kasę, ja myślę, że one chcą czuć się dobrze przy facecie, chcą się dobrze bawić!