Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowle i mama

Polecane posty

Gość gość

witam mamuśki, czy Wasze pociechy też były od Was tak uzależnione,że wychodząc do ubikacji dziecko odrazu płakało? mój syn ma 5 mc***problem polega na tym, że nie moge go z nikim zostawić nawet na chwile, bo jak zorientuje się, że mnie nie ma to popada w histerie nie do opanowania przez nikogo, a wystarczy że ja się pojawie i odrazu jest spokój. Nie mówie tu o pozostawienie go np.u dziadków przez cały dzień, ale są takie sytuacje, że muszę wyjść np. do lekarza i siedze w poczekalni i myśle czy już placze czy nie, macie jakieś sposoby aby go tego uduczyć? czy to poprosyu minie z czasem, może jest za malutki? już zaczynam się bać co będzie jak będę musiał wrócić do pracy :)

Gość gość
musiała*

Gość gość
upup

Gość gość
moja ma 10 m-cy i od 2 dni mam takie akcje

Gość gość
no moj od jakiegos czasu :) wczoraj go zostawilam na chwile u dziadkow bo chcialam w piecu rozpalic , a dziadek mial go przywiezc za godzine to przyjechal po 20 min bo nikt nie byl go w stanie uspokoic a jak mnie zobaczyl to odrazu bylo po placzu, nawet maz ma z tym problem i boi sie z nim zostawac bo jest nie do ogarniecia :)

Gość malutka i fajna
Znaczy ze cie bardzo kocha i potrzebuje :-) jestes pewnie dobra i czula mama :-)

Gość gość
no staram sie jak moge, ale czasem potrzebuje gdzies wyjsc i sie martwie bo on tak wyje ze sapki dostaje,

Gość gość
moje dziecko od początku ma duży kontakt z ojcem (zadbałam o to) i zawszę mogę zostawić ich razem. A jak sobie pobeczy kiedy idę do wc, to trudno, nie umrze, a ja w gatki lać nie będę :P

Gość gość
U nas tak nie ma. Córka ma 10mies i faktycznie jak ma do wyboru iść do mnie albo do męża to idzie do mnie ale nigdy nie było problemu żebym ja z kimś zostawiła. Nie zostawiam jej często ale od początku ja przyzwyczajalam do kontaktu z innymi ludźmi.

Gość gość
Moj syn jest miesiac mlodszy od Twojego i na razie nie zauwazylam takich akcji. Kto wie moze mnie to dopiero czeka. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie sie bal zostawac z tata bo bardzo czesto z nim zostaje i tata sie bardzo angazuje w opieke.