Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weroniki20

Facet wysłał mi swoje nagie fotki

Polecane posty

Gość Weroniki20
Boże ale ty ryczysz jak baba, gorzej :)

Gość gość
Tak się z przyjacielem nie postępuje a Kamil i tak Cie kopnie w doope jak się dowie, że jednak urzędujesz Łukaszem gdy go nie ma.

Gość Weroniki20
Przemyślę to jeszcze ale ich narazie nie usuwam, żebyś miał nauczkę Łukaszku. W każdej chwili pamiętaj że mogę je wrzucić!

Gość Weroniki20
Teraz ich nie wrzucę Łukaszku o małym ptaszku ale masz tu publicznie napisać jaka c***a z ciebie a z Kamila jaki z******ty facet a ze mnie z******ta dziewczyna i ze mnie i z Kamila piękna para i czemu Kamil jest lepszy od Ciebie. Masz to napisać publicznie i ładnie bo jak nie to wszyscy zobaczą jakiego masz małego fiutka. Rozumiemy się? ;)

Gość jagódkaa
:(

Gość Kocham Cię Weroniko
Weronika to najwspanialsza i najpiękniejsza kobieta na świecie, ma świetne ciało i jest bardzo inteligentna, każdy facet by chciał z nią być ale ona kocha Kamila który jest z******ty a ja jestem żałosny w porównaniu do Kamila ale mimo to kocham Weronikę najbardziej na świecie od czasu jak tylko ją zobaczyłem, mimo tego że ze mną nie jest oddał bym za nią życie KOCHAM JĄ

Gość Weroniki20
No może być, ale mogło by być znacznie lepiej. Zadzoń

Gość Aniu Ania Anna
Weroniko, to co robisz jest chore :-\.

Gość gość
ale ten łukasz to c***a ja p*****le, mam nadzieje że kamil mu spuści wp*****l, nie dziwie się że wera jest z kamilem

Gość gość
Weroniki mam nadzieję że wrzucisz te fotki bo chcę zobaczyć małego ptaszka łukaszka :p Jak by mi jakaś c***a z małym siurkiem wysłała swoje nagie fotki a potem by mi beczał przez internet żebym je usunęła to bym je oczywiście wrzuciła, niech cota ma nauczkę! Normalne kobiety są z Tobą Weronika 🖐️

Gość Magda1116
Łukasz znajdź sobie normalną dziewczynę i nie rób więcej takich głupot, bo ta Weronika to jakiś p***b, szkoda że pokochałeś takiego pustaka, i nie martw się że masz małego. Małe jest piękne :)

Gość gość
zamażesz twarz i możesz dodać :P chociaż wolałabym pooglądać dużego, a swoją drogą nachalny jak nie wiem, ja bym dała te foty za kare na twoim miejscu

Gość gość
mnie też taki jeden molestował na gadu gadu, nie rozumiał że nie mam zamiaru się z nim przespać, dno porażka a nie facet, szkoda że fot mi nie wysłał, c***y są nachalne a później płaczą w słuchawkę

Gość Weroniki20
Muszę wyjść kochane dziewuszki ale jak wrócę to podejmę decyzję czy je wyślę czy nie ;) Łukaszek niech ma się na baczności ;)

Gość Weroniki20
Szkoda że nie nagrałam rozmowy, wtedy to byście dopiero miały bekę jak ten mięczak płacze, ryczał jak bóbr ale to jeszcze nie koniec. Tak syzbko to się nie skończy ;)

Gość gość
Poniżyłaś i ośmieszyłaś człowieka który Cię kocha tępa dziewucho, z tego co Łukasz pisał to przez tego całego Kamila często płakałaś.

Gość wóżbitka silence
Aż, szkoda mi Ciebie Weroniko bo wiedz, że ta sytuacja wróci do Ciebie uderzajac w Ciebie. Kiedyś będziesz się wstydziła za swoje okucieństwo i pogardę dla prawdziwej miłości. Los wystawi Ci rachunek. Tę sprawę można było załatwić inaczej, bez poniżania człowieka który kocha.

Gość gość
Może i płakała ale z tego co Wera napisała, Kamil to prawdziwy mężczyzna, wysoki, przystojny, sama bym się za niego wzięła a ten cały Łukasz, boże co za leszcz! Nie dziwię Ci się Weroniczko że z nim nie jesteś ;) PS: Wrzucaj te foty, pośmiejemy się z c***y! ;)

Gość też Weronika
Ja bym chciała żeby facet tak mnie kochał jak Ciebie Łukasz. Mam nadzieję że w przyszłości chłopak znajdzie sobie normalną dziewczynę ale drogi Łukaszu nie wysyłaj już więcej nikomu fotek nago bo możesz trafić na takie suczysko bez sumienia jak Weronika. A ona niech sobie będzie z tym Kamilem, ciekawe kiedy ją kopnie w d**ę i przyleci do Ciebie.

Gość gość
do osoby powyżej--- dziewczyna go nie chce a on wysyła jej foty żeby wiedziała jak wygląda nago phi weź się dziewczyno stuknij w łeb, co ty pleciesz :S

Gość gość
autorka nawp*****lala sie slomy makowej i wali jej po deklu;)

Gość Matt7
Jesteś pusta jak wielki kanion Weronika. Gdybym widział tą sprawe z boku to ja bym Cie ukarał, wynalazl coś zeby Cie szantażować. Ani Twoj (zapewne pusty paker po zawodówie, zdanej w ciągu 6 lat) by Ci nie pomogl. Sama byś mi lizała buty. Gnębisz tego chłopaka, widać ze jest zagubiony w zyciu. Ch*j że sie nie pytał, czy może wysłać. Nazwałaś go na wstępie "chłopakiem na odległość" a teraz dla ubawu robisz z niego psa. Łukasz, napisz tutaj oficjalnie, że nie pozwalasz jej na publikacje zdjęc. Jeśli ona je komuś pokaże, masz dowód w postac****stu (liczy sie data) i mozesz ją podać na policję. Nawet jej ****ający ukrainki pusty chłopak jej nie pomoże.