Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weroniki20

Facet wysłał mi swoje nagie fotki

Polecane posty

Gość Weroniki20

Jesteśmy w związku na odległość, dwa razy się spotkaliśmy już ale on jest nieśmiały i oczywiście do niczego nie doszło a teraz wysłał mi swoje nagie fotki, dokładnie 12, zdjęcia są z twarzą, różne pozy widać fiutka i pupę. Najlepsze jest to że chyba sobie walił jak je wysyłał i jak się spuścił to mu ochota na wysyłanie fotek przeszła bo teraz mnie błaga żebym je usunęła, normalnie płacze aż, ale ja powiedziałam że absolutnie :D Mówię wam dziewuszki ale mam bekę z niego. PS: Ma fajną jędrną pupę, i fajne ciało ale niestety małego fiutka i jajeczka ;)

Gość gość
Szarpałaś ślimaka jak oglądałaś? :P

Gość Weroniki20
A i jestem tu z nim w związku na odległość ale jesteśmy można powiedzieć przyjaciółmi bo tak naprawdę mam chłopaka Kamila który dwa miesiące siedzi w Niemczech a dwa w Polsce. Kamil to kawał chłopa i bardzo silny 192 cm, jak by się dowiedział że Łukasz mi takie fotki wysłał i by akurat go spotkał to by mu jajka ukręcił ;)

Gość gość
Pokaz nam te foty nie badz sep

Gość Weroniki20
Tak i jak skończył to teraz błaga żebym usunęła, normalnie aż płacze przez telefon ale ja mówię że najpierw trzeba myśleć co się robi ;)

naśmiewanie z kogoś kto nam ufa to szczyt... a jedno słowo przeciw nam to dno.

Gość gość
A Kamil i Łukasz się znają ?

Gość Weroniki20
No nie wiem czy je pokazać, nie chce żeby sobie coś zrobił, on mi chce pieniądze już płacić żebym je usunęła. A i nie powiedział mi że wyśle mi fotki nago tylko że wyśle mi fajne fotki a tu patrze a one są na golasa. Nie powiedział że będą nago ;)

Gość Weroniki20
Wiedzą o sobie, Łukasz mieszka 50 km od mojego miejsca zamieszkania, chciał by być bardzo ze mną ale niestety ja pokochałam Kamila. Łukasz wie o Kamilu i boi się spotkania z nim bo wie co Kamil by z nim zrobił, Kamil widział zboczone smsy które Łukasz mi wysyłał i że pisał że mnie kocha, i że Kamil to d**ek, że powinnam być z nim czyli Łukaszem i powiedział że jak go dorwie to mu jajka ukręci. Ja kocham Kamila bo to twardy i prawdziwy facet z jajami, a Łukasz to mięczak ale lubie go jako przyjaciela, i fajnie jest z nim raz na jakiś czas się spotkać, on robi wszystko co mu karzę, i cały czas ma nadzieję że będzie ze mną ale ja wybrałam Kamila i wy pewno też byście tak zrobiły ;)

Gość gość
Jeżeli jest fajnym przyjacielem, lubisz go to usuń te fotki a jemu powiedz, żeby to było ostatni raz bo jesteś z Kamilem

Gość Weroniki20
widzicie dzieci, tak to się zostaje k***ą nie biorąc za nic pieniedzy.

Gość Weroniki20
Tak jest fajny ale często też działa mi na nerwy bo ma jasno powiedziane że jak Kamil jest w Polsce to ma do mnie nie pisać jak ja pierwsze nie zaczne a on czasem pisze jak jestem z Kamilem, mam ochotę mu czasem doj**** za to bo jak się zapewne domyślacie Kamil nie jest z tego zbytnio zadowolony i komu się dostaje? Mi! Sama bym za to Łukaszkowi z chęcią doj****** Kamil by się nie musiał fatygować. A zresztą kiedyś wybrałam się na wycieczkę do innego miasta z Łukaszem, zaczepiło go dwóch małych gówniarzy, dresików to tak się przestraszył że by mnie zostawił i uciekł. Do Kamila nawet by nie podeszli ;)

Gość Weroniki20
Mówi że na kolanach ze mną już rozmawia a ja na to że kara się należy ;) Może pokazać je trzem moim koleżankom i siostrze. One znają Łukaszka ;)

Gość Weroniki20
Mówi że przyjedzie do mnie żebym go ukarała za to co zrobił, tak mu głupio ;) Ale przynajmniej ma ogolonego, szkoda że taki malutki. A jakie pozy są na tych zdjęciach, normalnie jak modelka pupę wypina ;)

Gość gość
widać, że masz ochotę pokazać, dawaj obejrzymy !

Gość Weroniki20
Uważacie dziewczyny że jestem trochę okrutna? ;)

Gość Weroniki20
Kurde na mam dziewczyny, miały byście taką bekę jak ja mam teraz, tylko że jak on sobie coś zrobi? ;)

Gość mistrz_świata
każdy wie, że to prowo bo nie ma takich idiotek jak ty :)

Gość Weroniki20
Nie e, moje nagie fotki są jedynie dla Pana Kamila, on już płacze i się pyta czy to że on mnie kocha od tylu lat nic dla mnie nie znaczy a ja na to że kocham Kamila a nie Łukaszka Małego Ptaszka :D. Trzeba było myśleć zanim je się wysłało!

Gość Weroniki20
Tak się akurat składa że to nie prowo, wysłał mi 12 swoich fotek na golasa i mam je na telefonie :D

Gość Weroniki20
A wy dziewczynki co byście zrobiły na moim miejscu? :)

Gość donia d
Jesteś żałosna!!!!!!!

Gość Weroniki20
Ej dziewczyny co zrobić sama nie wiem, troszkę mi go szkoda ale tylko troszkę a poza tym to mam taką bekę z tych fotek i przecież kara musi być bo mnie najpierw nie zapytał czy je chce!

Gość Weroniki20
A niby czemu jestem żałosna? Nie lubicie czasem się z kogoś ponabijać ;)

Gość gość
zaproś go do siebie i zrób z niego niewolnika, niech robi co mu każesz

Gość Weroniki20
On mi czasem mówi że chciał by być moim niewolnikiem i jak byśmy byli razem to by robił wszystko to co mu karzę ;) Tylko jest jeden mały a raczej duży (i do tego przystojny) problem który ma na imię Kamil i za trzy tygodnie wraca ;)

Gość gość
możesz wymazać jego twarz a reszte pokazać :P

Gość gość
Współczuję obu chłopakom,że poznali taką pustą dziewczynę, zadaj sobie pytanie czy chciałabyś,żeby ktoś z ciebie się śmiał,nie wiesz co może cię spotkać w przyszłości.