Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmieniamy podejście do facetów

Polecane posty

Gość gość

Postanawiam zmieniać podejście do facetów. Od dziś przyjmuję, że skoro to istoty bez emocji, funkcjonujące głównie dzięki swojemu chamstwu i odczuwające na tyle silny pociąg seksualny, że tracą nad wszystkim kontrolę, to doskonałym pomysłem będzie wykorzystywanie ich w łóżku i kazanie robić wszystkiego, co nam się podoba, po czym wykopywanie ich z niego. Brak stałych partnerów, swoje własne cudowne życie, rozwijanie swojej kariery - na tym się skupię, bo daleko nie zajadę na nadmiernym interesowaniu się facetami, nawet nie wspominając o nadskakiwaniu im. CHYBA ŻE naprawdę napatoczy się ktoś, kto w przerwach między wspólnymi orgiami pokaże swoją inteligencję i po paru latach nadal będziemy się świetnie dogadywać. Aha, i oczywiście owy wybranek musiałby umieć sprzątać (chyba, że będzie nas stać na sprzątaczkę). Bo ja nie potrafię wykonywać takich czynności. I który obowiązkowo zrobi wazektomię, bo dzieci to ja sobie mogę pooglądać u znajomych. Jest jeszcze 10000000 milionów wymagań, oczywiście. Wtedy owszem, może i nawet za niego wyjdę - wszak legalizacja obopólnego pociągu seksualnego to coś bardzo ważnego, o czym od dawna marzy moja matka, a co jest mi w sumie obojętne. Ale lepiej sprawiać radość bliskim, czyż nie? :)))

Gość gość
no tal,ale to są twoje prywatne żale które raczej nikogo nie interesują,wiezr mi że świat meski płakał po tobie nie będzie

Gość gość
Wiadomo że samce niczym się nie interesują, więc ich to nie zainteresuje, także WYPAD na erotyczny kochanie ;)

Gość gość
a dlaczego,ja chętnie tutaj z toba zostanę:-)

Gość gość
UP :)

Gość gość
tez taka bede, w d***e z tymi idiotami

Gość gość
Najlepszą antykoncepcją jest obciąg z połykiem autorko.

Gość gość
Przykro mi, ale to JA chcę mieć przyjemność.

Gość gość
Nie odpowiem na żadne pytanie, bo ja nikogo już nie szukam :).

Gość gość
Jednorazówkę z tymi najlepszymi tym nazywasz? :) Ty raczej byś się nie zaliczył do grona szczęśliwców, selekcja jest ścisła.

Gość gość
No właśnie, prawdziwy skarb. Także ja jestem damą, a ty jesteś k***ą. Źle to nazwałeś.

Gość gość
UP :) która kobitka też chce zmienić podejście? Niekoniecznie na tak radykalne jak ja, ale na pewno na takie, dzięki któremu to wy będziecie szczęśliwe i wy będziecie górą, a nie niziny społeczne jaką są niewątpliwie mężczyźni (w 3,9/4).

Gość gosc maciek
masz racje lepiej zostan karierowiczka i zostaw chlopcow w spokoju

Gość gość
19.01.14 Mam bardzo dużo wymagań, szczególnie odnośnie inteligencji, nie będę ich opisywała na takim forum, bo nie ma to większego sensu :). I nie interesuje mnie, co o tym sądzą żałośni mężczyźni z kafeterii, ja swój post kieruję do kobiet.

Gość gość
Laski, walczmy ze sztucznością, przykrywki typu małżeństwo na siłę zostawmy nizinom społecznym, same nie martwmy się za bardzo, dopiero jak trafi się naprawdę ktoś godny uwagi, to można się trochę zaangażować, ale nigdy nie zapominać, że otwarta furtka czeka, jeśli któryś raczy pokazać choć trochę brak szacunku!

Gość gość
a ja kocham swojego meza i nikt mi tego nie zakaze! jest cudownym czlowiekiem, ma swoje wady ale kocham go :))))

Gość Terazodwrotna
Moze zdradzicie ile macie lat?Ja 50+i mam nadzieję że jeszcze życie mnie zaskoczy fajnym facetem.Pokocham jego male wady,nie będę go zmieniać.Nie da się ,,grać''na scenie rzeczywistości.Nigdy nie miałam takieego apetytu na faceta jak teraz-no i co o mnie myślicie?

Gość gość
To zależy jakie ma wady. Jeśli one nie uderzają bezpośrednio w Ciebie, to ok. W każdym innym przypadku - pogonić i zamknąć za nim drzwi. Trzeba mieć szacunek do siebie, ogromny, a nie dawać się wykorzystywać ;). Ja mam 21 lat :).

Gość Terazodwrotna
Nie ma mowy o wykorzystywaniu.Nie ma te,z mowy o wspólnym zamieszkaniu ani o k......wie.To ma być cos wyjątkowego.Wmojej przeszłosci bylam ,,silaczką''-podziwianą za pracowitość,zmysł estetyczny........Dzisiaj nie chcę do tego wracać wspomnieniami ale sama chcę kochać i podziwiać.Wiem ,że większość młodych zniszczy się nawzajem tak w biegu obok siebie.Ale nie sądzę że trzeba poniżać facetów,traktować ich przedmiotowo.Jest takie przysłowie:,,nie rób drugiemu co tobie niemiłe''-i tyle w tym temacie.

''Nigdy nie miałam takieego apetytu na faceta jak teraz-no i co o mnie myślicie?'' Jesteś już za stara.

Gość gość
problem nie tkwi tylko w facetach ale i w tobie, nie bez powodu z nimi sypiasz :D nie tłumacz sie i nie wybielaj :D swoj ciagnie do swego, znam ten typ kobiet i tak pojdziesz za penisem

Gość gość
a jedynie kogo wykorzystasz tojakiegos nawinego dobrego faceta, a nie tych co cie robili w bambuko, mscij sie zawsze na tym co cie załatwił