Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma pracy mieszkan perspektyw nie bedzie dzieci akcja nie rodze dzieci

Polecane posty

Gość gość

kto ze mna?

Gość gość
na zlosc mamie niech mi uszy zmarzną. Twoj wybor i to wszystko.

Gość jodłakaukaska
Też miałam takie akcje :/ Ale już mi przeszło. Uwierz to przechodzi, może życie Ci daje za bardzo w d... to dlatego tak myślisz. Jak się ułoży to zmienisz zdanie.

Gość gość
Taka akcja chyba trwa już od jakiegoś czasu? ;) Tak na marginesie- z mojej licealnej klasy (a mam 27 lat) cztery osoby mają dzieci, jedna w Anglii, druga w Szkocji, i ja z inną koleżanką w PL. Z kolegów męża, w tym samym wieku lub odrobinę starszych, nie ma nikt...

no ale w kogo jest wymierzona ta akcja ? albo przeciw komu - czemu ?

Gość gość
zostaniesz bez pracy, mieszkania, perspektyw i bez dzieci , tyle ci z tej akcji.

A ja to rozumiem, jestem w ciąży, a już od 3,5 miesiąca kontroluje mnie ZUS i nie odtzrymuję świadczeń - oczywiście otrzymam je w końcu, bo uczciwie pracowałam tylko kiedy, jak nawet kontroler przyznał się do opieszałości zwierzchników i przepraszał, że to tyle trwa. Już wiem, że to moje pierwsze i ostatnie dziecko, odechciało mi się. Żyjemy z pieniędzy mojego partnera i moich oszczędności. On w ogóle na luzie do tego podchodzi i twierdzi: po co się stresujesz? brakuje nam czegoś? a co np. z samotnymi matkami, które nie mają innych dochodów czy pomocy i są tak kontrolowane jak ja? Nie dość, że pozbawia się ciężarne środków do życia na wiele miesięcy to jest to upokarzające.... To wina Tuska? Precz z komuną? Kobiety na traktory? co tu krzyczeć teraz? :P :)

Gość gość
współczuję wam,że mieszkacie w Polsce....tu rzeczywiście nie ma szans na normalne zycie

Gość gość
jak swiat swiatem, zawsze jeden mial wiecej, drugi mniej. A ludzie i tak sie rodzą.

Gość gość
ja też póki co nie - za co ja tego dzieciaka utrzymam, mam mu w genach depresję przekazać?

Gość gość
ja mma 26 lat, dziecka nie mam i z moich kolezanek z mojego rocznika okolo polowa juz ma

Gość gość
daga_jaga a czyja wina, ze sa takie kontrole? Ciezarnych. Tylko dwie kreski na tescie zobaczy jedna z druga a juz leci na L4, malo nog nie polamie. A potem placz bo zyc nie ma za co. Hello, pobudka! Za te wszystkie lewe zwolnienia trzeba teraz zaplacic :P

Gość gość
no to oby twoje dzieci daly rade utrzymac miliony emerytow:) Panno nieudacznico

Gość gość
nie wyobrażam sobie swojego życia bez męża, dzieci (mam dwoje) nic mi w życiu nie dało tyle szczęścia.

daga_jaga a czyja wina, ze sa takie kontrole? Ciezarnych. Tylko dwie kreski na tescie zobaczy jedna z druga a juz leci na L4, malo nog nie polamie. A potem placz bo zyc nie ma za co. Hello, pobudka! Za te wszystkie lewe zwolnienia trzeba teraz zaplacic x Niech są te kontrole, masz rację! tylko to powinno się odbywać szybciej, nie ponad 3 miesiące, bo urzędasów nazatrudniali, każda wiocha ma oddział ZUS jak pałac, systemy komputerowe za miliony złotych, a głupi świstek miesiąc piszą zanim go z urzędu do centrali wysyłają. Już mi nawet kontroler powiedział, że dostanę karne odsetki za zbyt długą procedurę. Gdzies mam te odsetki niech się streszczają, bo nie wiem nad czym tu deliberować tyle czasu? chyba o lakierach do paznokc****erdzielą w tych biurach i w między czasie zerkną na dokumenty :P

Gość Kasika_1
Nie mieszkam w Polsce, wiec problem mnie nie dotyczy. Nie rozumiem czemu miala by sluzyc taka akcja na tym forum. Zaden polityk tego z pewnoscia nie przeczyta...

Gość gość
19.01.14 [zgłoś do usunięcia] allium smiech.gif bardzo byłabym ciekawa efektów takiej akcji smiech.gif xxxxxx niektorzy moze wiedza co to anrykoncepcja inteligencjo.

Gość gosciowa
Daga jaga zus ma jeszcze nadzieje, ze poronisz. Zloz wniosek o przyspieszenie procedury. Zaciekawil mnie ten temat. Opowiedz wiecej.

Co tu więcej mówić? nie składam wniosku, bo dla dobra sprawy siedzę cicho i przepraszam, że żyję. Dobrze, że ten kontroler był ludzki. Powiedział, że teraz to już z górki i za kilka dni będzie po sprawie ALLELUJA! no ale wiem, że od zakończenia sprawy ZUS ma miesiąc na wypłatę więc nawet jak jakimś cudem urzędnicza armia uwinie się w dwa tygodnie od przesłuchania (jak na nich to i tak ekspresowo) to po tym czasie mogę czekać jeszcze miesiąc. Chyba dostanę kasę przed samym porodem albo nawet po, wszystkiego się spodziewam i czekam :)